- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Estağfurullah merhabaGecenin bu saatinde benden başka deli yoktur heralde ama olsun yine de bi ''Merhaba'' diyeyim.
Ben de yarından itibaren uzun zamandır yapmayı düşündüğüm tek öğün beslenmeyi deneyeceğim
Bende yapmak istiyorum ekim 14 ünde 69.1 din o zamandan bu yana boza yapa boza yapa oruç kazalarımı tuta tuta 63.5 a düştüm bugün gördüm bu diyeti acaba etkili olur mu dye merak edıyorumMerhaba fazla giremiyorum bu ara ama devam ediyorum 9 gündür aksatmadım Bu akşam bozdum yarın devam ediyorum. 71.9 u gördüm bu sabah
Geldim:) yarın yine başlıyorum. Katılır mısın bana?kızlar selamlar
tek öğüne devam etmiyor musunuz
ben bugün başladım
cumartesi pazar hariç olmak üzere tek öğün yapacağım
burayı biraz daha aktif tutalım mı ne dersiniz
Pazartesiden beri bugün hariç tek öğün yaptım hep canımGeldim:) yarın yine başlıyorum. Katılır mısın bana?
Maşallah deyim o zaman canımPazartesiden beri bugün hariç tek öğün yaptım hep canım
Varım ben yani
Hadi canlansın şu sayfa
Kaç kilo verdin merak ettimPazartesiden beri bugün hariç tek öğün yaptım hep canım
Varım ben yani
Hadi canlansın şu sayfa
sağol canımMaşallah deyim o zaman canım
1,9 canımKaç kilo verdin merak ettim
canım diyetisyenin dediği şu anlamada doğru kilo vermek için tek öğün yapıp kiloyu verdikten sonra eski düzene dönersen evet kilo alırsın ki bütün diyetler için bu geçerliBir diyetisyenle görüştüm tek öğün beslenme kısa süreliğine faydalı olabilir ama uuzun ömürlü olmadığını söyledi. Daha sonra o kiloları geri alacağımı ve almam gerekenden az kalori aldığım için vücut onu yağ olarka depo ettiğini söyledi moralimi bozdu bende bıraktım ama içim rahat etmedi pişman oldum tekrar başlıyorum. Diyetisyenin söylediği aklımı karıştırdır
Ben de asıl kilomu verdikten sonra 2 öğün beslenmeyi düşünüyorum kahvaltı akşam yemeği veya çok kaçırdığımı düşünürsem tek öğüne de düşürürürm o tarz bişeylersağol canım
1,9 canım
canım diyetisyenin dediği şu anlamada doğru kilo vermek için tek öğün yapıp kiloyu verdikten sonra eski düzene dönersen evet kilo alırsın ki bütün diyetler için bu geçerli
ben şu anda haftada 1-2 gün harici bunu hep yapmayı planlıyorum kilo verdikten sonra da yani
benim bi arkadaşım hep tek öğün beslenir ve ipince ve yediği zaman da sağlam yer
tabii onlar bu işin okulunu okuyorlar bilgilerine asla bişe diyemem ama tek ya da 2 öğünde aksine daha çok yağ yakılacağına dair şeyler de dönüyor umarım doğrudur ve deBen de asıl kilomu verdikten sonra 2 öğün beslenmeyi düşünüyorum kahvaltı akşam yemeği veya çok kaçırdığımı düşünürsem tek öğüne de düşürürürm o tarz bişeylerdiyetisyen şöyle dedi tartı da kilo kaybı olur ama yağ depolanır yağdan kilo vermemiş olursun
Diyetisyenler günde 6 kez ye derler. 3 ana 3 ara öğün hatta yatmadan bir meyve üstüne. O zaman ne oluyor soyleyim, ben bir doktora sordum dedi ki insülin direnci gelişiyor , kan şekeri sürekli yuksek oluyor ve asla otofaji yasayamiyorsun. Otofaji de şu, vücudun kendini temizleme aşaması ve gençlik hormonunun tek salgılandığı zaman.Bir diyetisyenle görüştüm tek öğün beslenme kısa süreliğine faydalı olabilir ama uuzun ömürlü olmadığını söyledi. Daha sonra o kiloları geri alacağımı ve almam gerekenden az kalori aldığım için vücut onu yağ olarka depo ettiğini söyledi moralimi bozdu bende bıraktım ama içim rahat etmedi pişman oldum tekrar başlıyorum. Diyetisyenin söylediği aklımı karıştırdır
Meyve olmaz. Ama soda, diyet kola olur. Kalorisiz ve sıvı olmalı. Cok zorlanirsan meyve yerine sütlü nescafe iç bence bir de tek seker atarsın içini tutar canımBen saat 11 e geliyordu kahvaltı ettim ama bsy dycem akşama kadar kahve yeşil çay ve tarçınlı karanfilli su içicemde bari meyve yesem bsy olur mu ki?