- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
-
- Konu Sahibi missbellaa
Merhaba. Evet ilerlemen yavaş olur. Ama bence hiç olmamasından daha iyi.Ben de tek öğün ile 5 kilo verdim :)
Ama 15 günde değil 1 ayı geçmişti
Yalnız ben de insülin direnci oldugu için tek öğün hakkımı akşam 7-8 arasında kullanıyordum.
Valla bu etkiliyormu bilmiyorum. Aama tek öğünümü öğlen yapınca aksama inanılmaz acıkıyorum ve kendimi tutamıyorum. açıkçası aksam yemeği de daha cazip geliyor bana eşime yemek yapıyorum 2 çeşit her türlü canım çekiyor.
Şimdi tekrar baslayacağım ama tek öğünümü aksam yapsam olmazmı ya
Aksam yediğim için belki de veremiyordum kısa sürede
5 6 çok gec değil bence. Ama tabi külkedisi saatine bakarsak azıcık ileri bir saatBende akşam yiyorum eşim işten geldikten sonra ama 5 6 giibi. İnşallah kilo vermede olumsuz etkisi olmaz
benim evde baskül yok kiHadi kizlar sayfa hareketlensin. Yarin sabah tartılıp kac kilo olduğumuzu ve kac kilo verdiğimizi ya da sabit kaldığımızı ya da aldığımızı yazalim. Ne dersiniz??
Benim de yok. Eczaneye gidiyorumbenim evde baskül yok ki
koz kardeşime gittikçe tartılıyorum ben canımBenim de yok. Eczaneye gidiyorumolsun sorun değil herkes mecbur da değil bir öneriydi.
Sen de tartildigin bir gün yazarsin canım
Doğru vallahi Allah bağışlasınkoz kardeşime gittikçe tartılıyorum ben canımeczaneye de gidemem hava buz gibi çocuklar küçük
amiin rabbim isteyen layık olan herkese nasip etsin inşallahDoğru vallahi Allah bağışlasın
Deneyeceğim bugun bbasladım :)Merhaba. Evet ilerlemen yavaş olur. Ama bence hiç olmamasından daha iyi.
Yalnız eger durum biraz acilse bence benim gibi sıvıyla mideni doldur, azıcık dişini sık ve 1 aylik sonuca 1 haftada ulaş. Gece şöyledüşün, ben sana yeme demiyorum yiyeceksin. Sadece bu gece değil yarin sabah..
Kolay gelsin başarılar dilerimDeneyeceğim bugun bbasladım :)
Ya da şöyle açıklayayım:bu sekilde beslenerek yagdan mi kaybediyoruz acaba yoksa kas ve su da gidiyormudur :/ söyle okumustum bir yerde ne kadar dogru bilmiyorum ac kalinca olusan o halsizlikten sonra enerji geliyorsa yagdan gidiyordur. ne dersiniz
Bilgi için teşekkürler, faydalı oldı benim içinYa da şöyle açıklayayım:
Ketojenik diyet uyguladığınızda, bütün vücudunuz enerji kaynağını değiştirir ve neredeyse yalnızca yağ kullanarak çalışmaya başlar. İnsülin seviyesi oldukça düşer ve yağ yakımı büyük oranda artar. Vücudun, yakım için yağ hücrelerine ulaşması kolaylaşır. Bu durum, özellikle kilo vermek için mükemmel bir fırsattır. Ketojenik diyetlerin daha az gözle görülür faydaları da bulunmaktadır; daha az acıkmak ya da vücuda istikrarlı bir enerji kaynağı sağlamak gibi.
Vücudun keton ürettiği moda, ketozis denmektedir. Ketozis moduna geçmenin en hızlı yöntemi fasting de denilen oruç tutmaktır; yani hiçbir şey yememek.
Rica ederim ccanım. DilerimBilgi için teşekkürler, faydalı oldı benim içinbu arada sigarayı bırakmak kilo vermekten daha önemli bence doğru bir karar almışsın umarım çabucak bırakırsın ve en kısa sürede de yanımıza dönersin