Günde tek öğün diyeti ( omad )

öğün saatini değiştirmeyi deneyin birde belki böyle olur.
şimdilik değiştirmek istiyorum
bunu düşündüm ama tek öğün olarak en iyi gelen öğle öğünü oluyor
sabah yaptı mı ertesi güne kadar dayanamıyorum
akşam da geç yiyorum o da olmuyor
ama 1 hafta sonunda hala direncim kırılmazsa dediğiniz gibi yapacağım

ben akşam yapıyorum malesef öğünümü o zamanda biraz fazla kaçırıyorum haftasonuda baya bi abartı oldu aslında en iyisi sizinki gibi öğle öğünü.suyu biraz artırabilirsiniz ben spor veya yürüyüşte yapmıyorum

ben de ne yazık ki spor yapamıyorum
2 ay önce kovid olduk ailecek ve ben epey nefes darlığı yaşadım ve hala daha etkileri devam ediyor, birazcık hızlı yürüyeyim hemen nefesim daralıyor bırakın spor yapmayı

şunu gördüm internette ödem atmaya ve sıkılaşmaya yarıyormuş
onu yapacağım bakalım belki faydasını görürüm

1 kayısı çayına, 1 yk sirke ekleyip akşam 5 gibi, 5 gün boyunca içilecekmiş
deneyenler çok faydasını görmüşler

günaydın bende dukan birası yapıyorum hem tok tutuyor.Dün 6000 adım yürüdüm termal eşofmanlarımla :) ama dün aşı oldum covid aşısı bugün heryerim kırılıyo ağrıdan sabah tartıldım 69.300 çıktım 700 gr vermişim dün tek öğünümü tam yaptım.akşam 6 buçuk gibi sonra yürüyüşe gittim yiyecek vaktim olmadı iyi oldu

günaydın..dün tek öğünümü 6 da yaptım mercimek çorbası ve biber dolması yedim bide dondurma :).az önce tartıldım 68.80 çıktım 500 gr vermişim tek öğüne başladığımdan beride dukan birası içiyorum..haftasonuna yaklaşıyoruz haftasonu 2 ögün yapıyorum ama biraz abartıyorum o yüzden onu haftaiçi toparlaması uzun sürüyo o yüzden kaçamaksız yaparsam inşallah hedefe ulaşırım

tebrik ediyorum sizi canı gönülden
ama ben çok üzgünüm şu an yaa
dün en son +1 kg görünce tartıda akşam deli gibi yemek yedim
ve inanılmaz ödemim var deli olacağım ne oldu bana anlamıyorum, aç yatıyorum resmen şekerli hiçbişe yiyip içmiyorum ama yok olmuyor
dukan birası ödeme iyi gelir mi ki

Dukan Birası; yağ yakımı, ödem atma gibi konularda vücuda yardımcı olarak diyet sürecinin çok daha kolay bir şekilde ilerlemesini ve amaca ulaşmayı sağlar..
internette ödem atıcı olarak yazıyo bence bi deneyin.yürüyüş yapın bol su için.vücudunuzu ölçün belki incelme yaşıyosunuzdur.

tamamdır sağolun internetten tarif alayım da ben de yapayım

günaydın dün akşam 6 buçuk gibib tek öğünümü yaptım 1 kepçe yogurt çorbası 1 köfte 2 dilim patates 1 dilim karpuz 1 tane mısır yedimsonra hiç bişey yemedim ve tartı da eksi yok aynı kalmışım motivasyonum düştü malesef

Günaydın bugün yine aynı kilodayım tek ögün yapıyorum ama o tek ögünde pek dikkat etmediğim için veremiyorum galiba tabi motivastonun düştü neyse yinede devam

ben yardımcı olmaya çalışayım :)
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hani tek öğün ve bir saatimiz varya.. Bu tek öğünü illa kahvaltı saatinde mi yapmalıyız?? Mesela ben sabah hiç aç olmuyorum yemeği öğleden sonra 3 gibi de yesem oluyor.. Sadece 3 gibi ya da 2 gibi o saatlerde yesem çok mu geç olur??

Bir de o öğünde tabi sadece karbonhidrat almam ama istediğin kadar yiyebiliyoruz dimi?? Tatlı, tuzlu et sebze makarna pilav herşey dahildir inş

Zaten artık uyanır uyanmaz kahvaltı etmenin ne kadar sağlıklı olduğu tartışma konusu
Çok diyetisyenin çok yazısını okudum genel düşünce en aktif olduğunuz saat aralığını seçin diyorlar
Şahsi deneyimim kahvaltı ile tek öğün yapmayı hiç beceremedim çünkü açlık daha uzun sürüyor gibi bi psikolojiye girdim hep
Akşamda asla o tek öğün 1 saat sürmedi orucu açtığım andan yatana kadar yedim haaa bi çalıştığım İçin akşam 7ye kadarki açlıkta öğleden sonraki saatleri zor geçirdim hatta işten çok yemek düşünür oldum
En iyi geleni öğlen 12-1 arası yaptığım oldu
Önemli olan burada sizin vücudunuzu tanımanız dolayısıyla 3e kadar acıkmıyorsanız yemeyin tabi
Evet tek öğün oldu mu kısıtlama getirilmiyor ama yine diyetisyenlerin ortak görüşü evet doyana kadar yiyin ama sağlıklı ve temiz beslenin

ama sürdürebilirlik açısından şahsi görüşüm haftanın bir gününde o tek öğünde ölçüyü kaçırmamak ve ertesi gün dengelemek şartıyla herşeyi yiyin

Canım çookk teşekkür ederim bilgi verdiğin için..

Ben zaten kahvaltımı da normalde 12 1 gibi yaparım ama mesela hiç acıkıp da kahvaltı yaptığımı bilmem..

Doğum yapalı 5 ay oldu ve maalesef kilolarımdan kurtulamadım.. Kendime bir söz verdim 5ten sonra hiçbir şey yemeyeceğim diye.. Şu son iki haftadır özellikle dikkat ediyorum misafir gelmeleri, dışarı çıkmalarımda bile 5e kadar ne yersem o kadarr besleniyorum.. Kendimi 5 e kadar diye şartlandırdığım için ilk ve son öğünümü 2 de veya 3 te yiyorum.. Sağlam da yediğim için çok geç saatlerde acıkıyorum ama saat 5i geçmiş olduğu için asla yemiyorum..

Bu konu da dikkatimi çekti bi bakmak istedim.. Aslında gördüm ki bende bilmeden bu orucu uyguluyormuşumBu çok hoşuma gitti.. E zaten tek öğün besleniyorum ve bu beni hiç zorlamıyor.. Bu iki haftada toplamda 4 kilo verdim.. Gören herkes zayıfladığımı farkediyor ve çok mutluyum

Spor konusunda eksiğim var maalesef.. Sezeryan doğum yaptığım için hala zorlandığımda acıma hissim var.. Sadece yürüyüş yapabiliyorum.. Bazen de evde eşimle zumba

e hayırlısı olsun o zaman.. Gitsin kilolaaarrr.. İdeal kiloma ulaşınca gardrobumu yavaş yavaş yenileyeceğim.. Çok heyecanlıyım

valla süpersin 2 haftada 2 kilo

emziriyorsan bi de tıkır tıkır gider kiloların

zumba zaten başlı başına bi kalori düşmanı

kaç kilosun boyun kaç ve hedef kilon ne acaba

valla süpersin 2 haftada 2 kilo

emziriyorsan bi de tıkır tıkır gider kiloların

zumba zaten başlı başına bi kalori düşmanı

kaç kilosun boyun kaç ve hedef kilon ne acaba
163 boyunda şuan itibariyle 71 kiloyum
Hedef kilom 58 59 ayyy inşallah..

Emzirmiyorum maalesef.. Bebeğim mama ile besleniyor keşke sütüm olsaydı..zaten süt olsun diye yedirmedikleri kalmadı o yüzden doğumdan sonra sadece kilo vermem gerekirken maalesef aldım bile.. Neyse hepsi geride kaldı inşallah..

Zumba gerçekten çok eğlenceli ve de yağ yakıcı ya da ben yağ yaktığına inanıyorum çünkü başka spor yapamıyorum şuan bi umut işte

yaşadığımız herşeyde bi hayır vardır ben buna sonuna kadar inanıyorum o yüzden geçmişi bırakıp önümüze bakalım

sana şu kadarını söyleyeyim çarşamba günü 20 dk leslie 5 dk zumba yaptım boynumdan aşağı sular damlıyordu resmen
dün sadece leslie yaptım azıcık vücudum ısındı o kadar
yani sadece 5 dklık zumba bile inanılmaz etkili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…