- 31 Ekim 2013
- 20.686
- 67.585
- 40
-
- Konu Sahibi missbellaa
ben de öyelyim ne yazık kiben daha önce karatay yaptığım için umutluyum birde hergün tartılmak beni motive ediyo kaçamak yapmamı engelliyo bakalım . bende diyeti bıraktığım zaman aşırı yiyorum verdiğimi öylece alıyorum ölçülü yemeyi öğrenemedim
ben bundan 6 ay önce 58 kiloydum nerdeyse ama nasıl bu hale geldim anlamıyorum aslında sebebi belli ama bu sefer verirsem inşallah dikkat edicem çünkü sonrası daha uğraşmalı bu sefer inşallah başarırızben de öyelyim ne yazık ki
güzel kilo veriyorum ama sonrasında koruma konusunda dibe vuruyorum
inşallah kalıcı olarak verirsinizben bundan 6 ay önce 58 kiloydum nerdeyse ama nasıl bu hale geldim anlamıyorum aslında sebebi belli ama bu sefer verirsem inşallah dikkat edicem çünkü sonrası daha uğraşmalı bu sefer inşallah başarırız
Uzun süredir yapıyordum çok da güzel kilo verdim ama son 1-2 haftadır yapmıyordumgenelde tek ögünde bugün yine dinledim bi doktordan öğün dışında su şekersiz çay ve kahve dışında tüketilenler kilo verimini engelliyormuş belki ondandır ben öğün dışında bu dediklerimden başka yememeye dikkat ediyorum ama siz uzun süredir yapıyosanız vücut kendini korumaya almış olabilir belki kilo da degişiklik yoktur ama sıkılaşıyosunuzdur
süper hep beraber yapalım motive oluruz ben bayrama kadar yapmayı planlıyorum ilk hedefim 65 sonrası 55 inşallahMerhabalar. Ben geçen sene omad diyeti sayesinde 62 kilo oldum. Şu an 70 kiloyum bu arada baskül bozuldu bu geçen haftaki kilom...
Bugün yine başladım bakalım dilerim uygulayabilirim.
Hedefim bu diyeti 14 gün yapmak, 14.gün eczaneye gideceğim
Tamam olur. Insallah 55 olursun. Benim hedefim de 60 dilerim başarırımsüper hep beraber yapalım motive oluruz ben bayrama kadar yapmayı planlıyorum ilk hedefim 65 sonrası 55 inşallah
tebrik ediyorum vallahigünaydınnn.Dün tam tek öğün yapamadım 1 buçuk öğün gibi oldu malesef tatlı ve pasta yedim ama aralarda sıvı dışında bişey tüketmedim şükür 6 lı rakamları gördüm bu sabahki kliom 69,9.Kilo verdikçe motivem artıyo ve daha dikkat ediyorum ama haftasonu geldi nasıl olur bilmiyorum
teşekkür ederim.Ne diyeti yaparsanız yapın beyinde bitiyo yeterince motive olunca kilolar gidiyo tabi bi hastalık yoksa bence tekrar başlayın..tebrik ediyorum vallahi
ben pes ettim yaa 3 gün tek yaptım gr oynamadım
ama yarından itibaren sabah yiyerek tek öğün yapacağım bakalım fark olacak mı
başlayacağım evet, bugün biraz kafamı rahatlatmak istedim serbest bıraktım kendimi :)teşekkür ederim.Ne diyeti yaparsanız yapın beyinde bitiyo yeterince motive olunca kilolar gidiyo tabi bi hastalık yoksa bence tekrar başlayın..
devam ediyorummm ama haftasonu biraz bozdum o yüzden 70 çıktım bu sabah. ama devammm ediyorum inşallahh bayrama kadar 66 hedefime ulaşıcam.Yarınn sabah yazarım inşallah
hadi inşallahdevam ediyorummm ama haftasonu biraz bozdum o yüzden 70 çıktım bu sabah. ama devammm ediyorum inşallahh bayrama kadar 66 hedefime ulaşıcam.Yarınn sabah yazarım inşallah