Günde tek öğün diyeti ( omad )

kızlar selamlar
tek öğüne devam etmiyor musunuz
ben bugün başladım
cumartesi pazar hariç olmak üzere tek öğün yapacağım
burayı biraz daha aktif tutalım mı ne dersiniz :KK19:

Merhaba fazla giremiyorum bu ara ama devam ediyorum 9 gündür aksatmadım Bu akşam bozdum yarın devam ediyorum. 71.9 u gördüm bu sabah😊

Merhaba fazla giremiyorum bu ara ama devam ediyorum 9 gündür aksatmadım Bu akşam bozdum yarın devam ediyorum. 71.9 u gördüm bu sabah😊
Bende yapmak istiyorum ekim 14 ünde 69.1 din o zamandan bu yana boza yapa boza yapa oruç kazalarımı tuta tuta 63.5 a düştüm bugün gördüm bu diyeti acaba etkili olur mu dye merak edıyorum

Geri döndüm arkadaşlar. Umarım ben yokken aranizda sayfayı ve diyeti terkeden olmamıştır. Özledim sizleri🥰
Yarın yine başlıyorum. Özet geçiyim, sigarayı bırakamadım. 71 kiloya çıktım:KK43:
Ve şu an kalan irademi kiloma kullanacağım.
Kimler bana eslik edecek yarından itibaren??

20210121_174724.jpg
Bugün aldım d&rdan. Ilk bolümü okudum şimdilik beğendim.

Bir diyetisyenle görüştüm tek öğün beslenme kısa süreliğine faydalı olabilir ama uuzun ömürlü olmadığını söyledi. Daha sonra o kiloları geri alacağımı ve almam gerekenden az kalori aldığım için vücut onu yağ olarka depo ettiğini söyledi moralimi bozdu bende bıraktım ama içim rahat etmedi pişman oldum tekrar başlıyorum. Diyetisyenin söylediği aklımı karıştırdır😒

Maşallah deyim o zaman canım😊
sağol canım :KK200:

Kaç kilo verdin merak ettim😏
1,9 canım :KK60:

Bir diyetisyenle görüştüm tek öğün beslenme kısa süreliğine faydalı olabilir ama uuzun ömürlü olmadığını söyledi. Daha sonra o kiloları geri alacağımı ve almam gerekenden az kalori aldığım için vücut onu yağ olarka depo ettiğini söyledi moralimi bozdu bende bıraktım ama içim rahat etmedi pişman oldum tekrar başlıyorum. Diyetisyenin söylediği aklımı karıştırdır😒
canım diyetisyenin dediği şu anlamada doğru kilo vermek için tek öğün yapıp kiloyu verdikten sonra eski düzene dönersen evet kilo alırsın ki bütün diyetler için bu geçerli
ben şu anda haftada 1-2 gün harici bunu hep yapmayı planlıyorum kilo verdikten sonra da yani
benim bi arkadaşım hep tek öğün beslenir ve ipince ve yediği zaman da sağlam yer

Ben saat 11 e geliyordu kahvaltı ettim ama bsy dycem akşama kadar kahve yeşil çay ve tarçınlı karanfilli su içicemde bari meyve yesem bsy olur mu ki? 😀

sağol canım :KK200:

1,9 canım :KK60:

canım diyetisyenin dediği şu anlamada doğru kilo vermek için tek öğün yapıp kiloyu verdikten sonra eski düzene dönersen evet kilo alırsın ki bütün diyetler için bu geçerli
ben şu anda haftada 1-2 gün harici bunu hep yapmayı planlıyorum kilo verdikten sonra da yani
benim bi arkadaşım hep tek öğün beslenir ve ipince ve yediği zaman da sağlam yer
Ben de asıl kilomu verdikten sonra 2 öğün beslenmeyi düşünüyorum kahvaltı akşam yemeği veya çok kaçırdığımı düşünürsem tek öğüne de düşürürürm o tarz bişeyler😊 diyetisyen şöyle dedi tartı da kilo kaybı olur ama yağ depolanır yağdan kilo vermemiş olursun

Ben de asıl kilomu verdikten sonra 2 öğün beslenmeyi düşünüyorum kahvaltı akşam yemeği veya çok kaçırdığımı düşünürsem tek öğüne de düşürürürm o tarz bişeyler😊 diyetisyen şöyle dedi tartı da kilo kaybı olur ama yağ depolanır yağdan kilo vermemiş olursun
tabii onlar bu işin okulunu okuyorlar bilgilerine asla bişe diyemem ama tek ya da 2 öğünde aksine daha çok yağ yakılacağına dair şeyler de dönüyor umarım doğrudur ve de :KK68:

Diyetisyenler günde 6 kez ye derler. 3 ana 3 ara öğün hatta yatmadan bir meyve üstüne. O zaman ne oluyor soyleyim, ben bir doktora sordum dedi ki insülin direnci gelişiyor , kan şekeri sürekli yuksek oluyor ve asla otofaji yasayamiyorsun. Otofaji de şu, vücudun kendini temizleme aşaması ve gençlik hormonunun tek salgılandığı zaman.

Peki madem sudan veriyoruz tlc diye bir kanalda ağır yaşamlar adinda program var. Orda 300 320 kiloluk obezlere diyetisyen bakamıyor. Diyet listelerini doktor hazirliyor. Ve ara öğün yok sadece 3 öğün yiyorlar ki bu insanlar gunde 9 10 öğün yiyor normalde. Onlar ayda 25 kilo veriyor ve derileri aliniyor en son. O zaman bunlarda sudan kaybediyor ve eğer oyleyse yağ dolu derileri nasıl bombos kalıp sarkıp alınıyor.. Diyetisyenler bunu da açıklasin.
Çok rahatsız oluyorum bu tarz şeylerden. Yani diploma alinca mesleğin en iyisi benim düşüncesi. Saçma. Insanin kendini gelistirmesi lazim.

Ben saat 11 e geliyordu kahvaltı ettim ama bsy dycem akşama kadar kahve yeşil çay ve tarçınlı karanfilli su içicemde bari meyve yesem bsy olur mu ki? 😀
Meyve olmaz. Ama soda, diyet kola olur. Kalorisiz ve sıvı olmalı. Cok zorlanirsan meyve yerine sütlü nescafe iç bence bir de tek seker atarsın içini tutar canım 😊

X