- 16 Aralık 2014
- 1.101
- 1.066
- 78
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
Bende çok severim cnm Diyarbakırlıyım
Bu arada boyum 158 kilom 68,5
İki yıl çalıştım. Çok severim. Çok güzel anılarla ayrıldım. Medyanin gösterdiğinin aksine modern bi şehir modern insanların olduğu şehir. Memnun oldum :)
Aynen öyle :)Bende memnun oldum cnm medya istediği kadar kötülesin gelen herkesin çok beğendiği ve mutlaka tekrar geldiği bir şehir.
daha yavaş başlayabilirsinCallancim squat yapmak istiyorum. Üç gün alışmak için yirmili aralıklarla 60 yada 80 tane yaptım. Bugün dinleniyorum. Ama çok kötü hamladimyarına geçer mi dersin, dünden beri böyle
aynen hem telefona yazmak daha kolaybende kalori sepetinden bakıyorum bana görede kalori sepetinin daha fazla
Bende facsetrecten bakim artık
Çok teşekkür ederim. Isınmak için bi hafta yeterli sanırım. Haftaya bu listeye başlayabilirim dimi
squata ara verdimİnşallah :) sende o topicdesn diye sordum, kaçıncı gündesn, gerçi sen arti olarak epey spor yapıyorsun, özeniyorum sana :)
squata ara verdim
aslında ara verdim de denilemez,şimdi jillian yapıyorum içinde squat hareketleri de var
bu ara bacaklarımı eritmeye odaklandım
jillian leslie birlikte gidiyor
t25 diye bir spor videosu buldum,çokk iyi sonuçlar alıyorlar ama spora alışkın olmayan biri yaparsa sakatlanır kesin.şimdi onu indiriyorum,pazartesiden itibaren başlayacağım inşallah
sağol canım inşallah öyledirMaşallah sana, allahm güç kuvvet versin :) harika gidiyorsun :)
sağol canım inşallah öyledir
ben de eskiden spordan nefret eden biriydim
leslie 1 mile ile işe başladım
zamanla bırakmazsanız kaslar güçleniyor,vucudunuz alışıyor
leslie 1 mile tavsiye ederim :))
ben hastayim bu arada, ayaga kalkacak halim yok pek, duzelince sabahlari 30 dk yurumeyi planliyorum ac karnateşekkür ederim nisa
sen de katılmaz mısın grubumuza
Rabbim acil şifalar versin canımben hastayim bu arada, ayaga kalkacak halim yok pek, duzelince sabahlari 30 dk yurumeyi planliyorum ac karna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?