• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

günaydın kızlar
benim tartıda değişiklik yok
o çiğ köfteleri yemeyecektim,saf lapa diyeti yapabilseydim keske
neyse bundan sonra pirince bulaşmayacağım,bana yaramadı,normal beslenmeye devammm

Günaydın bayanlar 1148 kcl :KK76:
Akşam nohut makarna vardı makarnayıyı yemiyeydim iyiydi ama 2 kaşık kadar yedim :KK11:
insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Selam kızlar ben callan:KK24:
diyet yolculuğuma 71 kg ile başladım:KK22:
cuma zayıflama yarımasında 5. takımın desteği ile 58 e düştüm(boyum 163cm,yaşım 27):KK6:
ama 58de kaldım,düşemiyorum,bundan kalori saymaya başladım:KK72:
ömür boyu hafif ve sağlıklı beslenmeye karar verdim,çünkü kendimi böyle cok iyi hissediyorum:KK73:
bu arada hergün düzenli sporumu da yapıyorum :KK5:
benimle beraber 1200 kcallık diyete uyacak arkadaşlara birlikte yürüyelim diyorum:KK19:
herkese iyi zayıflamalar:KK55:
Bende 163 um ideal kilomuz 56. 2 kilon kalmis, verirsin insallah kisa zamanda

insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Evet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryo :KK14: bende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi:kk77:

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)

Ucundanda olsa gördüm 62 yi :))) 20150313_114328.jpg

Evet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryo :KK14: bende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi:kk77:
hımm mantıklı:KK76:

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)
sabahla öğlen birleşmiş oldu,bir sürü kalori alımından kurtuldun:KK48:

Back
X