GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

günaydın kızlar
benim tartıda değişiklik yok
o çiğ köfteleri yemeyecektim,saf lapa diyeti yapabilseydim keske
neyse bundan sonra pirince bulaşmayacağım,bana yaramadı,normal beslenmeye devammm

Günaydın bayanlar 1148 kcl
Akşam nohut makarna vardı makarnayıyı yemiyeydim iyiydi ama 2 kaşık kadar yedim
insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Bende 163 um ideal kilomuz 56. 2 kilon kalmis, verirsin insallah kisa zamanda

insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim

Evet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryo bende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)

hımm mantıklı

Günaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)
sabahla öğlen birleşmiş oldu,bir sürü kalori alımından kurtuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…