- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorrGünaydın bayanlar 1148 kcl
Akşam nohut makarna vardı makarnayıyı yemiyeydim iyiydi ama 2 kaşık kadar yedim
Bende 163 um ideal kilomuz 56. 2 kilon kalmis, verirsin insallah kisa zamandaSelam kızlar ben callan
diyet yolculuğuma 71 kg ile başladım
cuma zayıflama yarımasında 5. takımın desteği ile 58 e düştüm(boyum 163cm,yaşım 27)
ama 58de kaldım,düşemiyorum,bundan kalori saymaya başladım
ömür boyu hafif ve sağlıklı beslenmeye karar verdim,çünkü kendimi böyle cok iyi hissediyorum
bu arada hergün düzenli sporumu da yapıyorum
benimle beraber 1200 kcallık diyete uyacak arkadaşlara birlikte yürüyelim diyorum
herkese iyi zayıflamalar
insan kendi başınayken diyette zorlanmıyor ama başkalarıyla yemek yerken cok zoorr
ben de o çiğ köfteleri yemeseydin bugun kiloları vermiştim
teşekkür ederim nisaBende 163 um ideal kilomuz 56. 2 kilon kalmis, verirsin insallah kisa zamanda
hımm bakalım nasıl olacak sonuçBen bu gün elmalı k.biberli bi tarifvar onu yapıcam 2 lt içicem gün içinde bakalım
hımm mantıklıEvet cnm çalışıyorum gün içinde dikkat ediyorum (sabah poğaça almışlar illa ye hayır dedim) inanamadılar . AMA akşam yemeklerini kv yapıyor az isteyincede olsun olsun deyip dolduuryobende gün içinde daha dikkatli olup akşma saklıyorum kclmi
sabahla öğlen birleşmiş oldu,bir sürü kalori alımından kurtuldunGünaydın kızlar. Ben raporlu olduğum için sonuna kadar kullanıyorum tatili :) yeni uyandım, iki bardak su içip mutfakta birseyler tirtikliycam kahvaltı için :)
ooo çok iyiUcundanda olsa gördüm 62 yi :)))Eki Görüntüle 1453422
hımm bakalım nasıl olacak sonuç
kür gibi bir şey heralde,toksin ve ödemden kurtulmak için
Gözün aydın cnm darısı başımaUcundanda olsa gördüm 62 yi :)))Eki Görüntüle 1453422
Callancim squat yapmak istiyorum. Üç gün alışmak için yirmili aralıklarla 60 yada 80 tane yaptım. Bugün dinleniyorum. Ama çok kötü hamladimooo çok iyi
İnşallah canım, senin boy kilo kaç :) bu arada nickini çok sevdim, cok sempatik gelir bana :) görünce Diyarbakırı hatirlattin :)Gözün aydın cnm darısı başıma
İnşallah canım, senin boy kilo kaç :) bu arada nickini çok sevdim, cok sempatik gelir bana :) görünce Diyarbakırı hatirlattin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?