• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Bayanlar siz nereden kalori hesaplıyorsunuz ben kalori sepetinden bakıyorum mesala orada farklı birde telime yüklemiştim fatsecret orada farklı çıkıyo hangisi daha sağlıklı sonuç veriyor bilginiz varmı

Callancim squat yapmak istiyorum. Üç gün alışmak için yirmili aralıklarla 60 yada 80 tane yaptım. Bugün dinleniyorum. Ama çok kötü hamladim :KK43: yarına geçer mi dersin, dünden beri böyle :KK43:
daha yavaş başlayabilirsin
hemen listeyi yolluyorum
SQUATS-PROGRAMI.jpg

direk başlayabilirsin pdrci
üst üste yapmak zorunda değilsin
dediğin gibi 20 yaparsın,daha sonra tekrar 20 gibi

İnşallah :) sende o topicdesn diye sordum, kaçıncı gündesn, gerçi sen arti olarak epey spor yapıyorsun, özeniyorum sana :)

İnşallah :) sende o topicdesn diye sordum, kaçıncı gündesn, gerçi sen arti olarak epey spor yapıyorsun, özeniyorum sana :)
squata ara verdim
aslında ara verdim de denilemez,şimdi jillian yapıyorum içinde squat hareketleri de var
bu ara bacaklarımı eritmeye odaklandım
jillian leslie birlikte gidiyor
t25 diye bir spor videosu buldum,çokk iyi sonuçlar alıyorlar ama spora alışkın olmayan biri yaparsa sakatlanır kesin.şimdi onu indiriyorum,pazartesiden itibaren başlayacağım inşallah

squata ara verdim
aslında ara verdim de denilemez,şimdi jillian yapıyorum içinde squat hareketleri de var
bu ara bacaklarımı eritmeye odaklandım
jillian leslie birlikte gidiyor
t25 diye bir spor videosu buldum,çokk iyi sonuçlar alıyorlar ama spora alışkın olmayan biri yaparsa sakatlanır kesin.şimdi onu indiriyorum,pazartesiden itibaren başlayacağım inşallah

Maşallah sana, allahm güç kuvvet versin :) harika gidiyorsun :)

Maşallah sana, allahm güç kuvvet versin :) harika gidiyorsun :)
sağol canım inşallah öyledir
ben de eskiden spordan nefret eden biriydim
leslie 1 mile ile işe başladım
zamanla bırakmazsanız kaslar güçleniyor,vucudunuz alışıyor
leslie 1 mile tavsiye ederim :))

bugun callan neler yaptı
quick callanetics stomach 20 dakika
leslie 2mile aerobik 30 dakika

Back