• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

beautiful-body-clothes-cool-Favim.com-2008327.jpg

Ben de kalori sayıyorum 3 haftadır sadece 1 kilo gitti :110: Günde bazen 700, bazen 800 en çok 950 kalori alıyorum . en az yarım saat yürüyorum. Gram gitmiyor ya bırakmama az kaldı :KK12:

Callenım sanırım artık burda yazmayacaksın. takımdan mı devam ediceksin? Bende giremedim. Aynı sıkıntılar tekrar ettiğinden ama insan burayı bırakınca kg alıyor. bunu tecrübe etmiş oldum:KK11:

SÖZDE ZAYIFLAMA HAPLARIN MASAL DÜNYASI

Sözde zayıflama haplarının sadece 3 aylık kullanımı 120 TL'den başlıyor. Kimler tarafından yapıldığı ve
içeriğinin ne olduğu tam olarak bilinmeyen bu haplar; damar tıkanıklığı, tansiyon ve kalp rahatsızlıkları
gibi pek çok rahatsızlığı tetikleyerek ölümle sonuçlanan vakalar ortaya çıkarmaktadır. Gelinen nokta
öylesine korkunç ki; Sağlık Bakanlığı devreye girerek TV'lerde yer alan zorunlu "Kamu Spotlarında" halkı
bu haplara karşı uyarmaktadır. Kocaman harflerle "Sağlık Bakanlığından Onaylı" ibaresinin bulunduğu
tüm ilaçlar aslında Tarım Bakanlığından onaylanmaktadır. İlaç statüsünden farklı bir statüde
değerlendirilerek denetimlerden geçmektedir.

Televizyon programlarının etkileyici dünyası sayesinde, şişirme doktorlar hastaları kendilerine
çekmekte ve onları fiziksel olarak değil ama ekonomik olarak zayıflatmaktadırlar. Muayene ücretlerinin
750 TL'den başladığını seans başına en az 200 TL talep ettiklerini ve muayene gelemediklerinde
hastlarından bir soraki muayenede 2 kat para aldıklarını duymuşsunuzdur. Hizmette sınır yoktur.
"Siz bize gelmeyin sizi mail yolu ile zayıflatalım" diyerek yıllık 2200 TL alan ünlü diyetisyenler bile
var. Bu şovmen doktorlar, hastlarını anlaşmalı olduğu ilaç firmalarına ait sözde zayıflama
haplarına ve ürünlerine yönlendirerek aylarca binlerce TL ödettirdiklerini biliyor muydunuz?
Hiçbir başarı garantisi olmayan bu ürünler vücut dengelerini bozarak hem
sağlık yönünden hem de ekonomik yönden insanlara zarar veriyorlar.
Sonuçta çok büyük bir sektör ve insanlar zayıflamak için binlerce
lira para harcıyorlar. O zaman bu ilaç firmalarından hangisi tüm
şişmanlık problemlerini bir hap ile sonlandırmak ister ki?
Yönlendirildiğin bu haplar sonucunda kilo veremez,
paranı ve sağlığını kaybettikten sonra diyet listelerini
araştırmaya geri dönersin. Bir çıkmazın içindesindir.Konu ile ilgili yardimci olabilecegini dusundugum kitabi buradan https://goo.gl/3gCAUa inceleyebilirsiniz.
reklam
msjınızı sikayet ettim
yakında hesabınızı dondururlar

600 kalori çok az canım kendini şoklamak için 2 gün yapıp birakicaksan sorun yok ama metabolizmanı durdurursun böyle devam edersen ve sonra toparlaman çok zor olur.
hayır aksine yasam boyu az yemek istiyorum,diyetteyken az yiyip sonradan salmak değil amacım
böyle hayat daha güzel

600 kalori çok az canım kendini şoklamak için 2 gün yapıp birakicaksan sorun yok ama metabolizmanı durdurursun böyle devam edersen ve sonra toparlaman çok zor olur.
ama belki de kötü örnek olmamak adına bu başlığa yazmamalıyım,çünkü insanlar diyette az yiyip,sonra tekrar eski düzenlerine döndüklerinden daha fazla kilo alabilirler

Gecen kiş 68 den 60 a düstüm simdi tekrar basladim diyete 6 kilo daha vermem lazim hamile kalmadan acil vermem lazim kilolar gidecek bebis gelecek insallah

Ben maalesef buraları biraz bıraktım baya da kilo aldım 70 kgyim ama bugün yine başlayacağım Leslie 1 egzersiz yürüyüş ve iyi bir beslenme ile 60-55 kg olacağım

Back
X