• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Merhabalar :) topiğe katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz :KK39: umuyorum ki bu topiğin hepimize faydası dokunur ;)
Bugün bir buçuk saat yürüyüş yaptım ve yaklaşık 1000 kalori aldım :21:

Ben bu kadar dayabileceğimi sanmıyordum amma velakin demkki oluyomuş gerçektten tak deyince :KK47:

iş yerimiz merdivenli az önce biraz indim çıktım 3 lt yakın su içiyorum :KK50:
evet ya gerçekten isteyince azmedince oluyor
ben de sadece bugunluk pirinç lapası diyeti yapıyorum
sabah 6da bir çay bardağı pirinç lapası yaptım
gerçi kızımdan kalan yumurtayı ve baya da bir kayısı yedim
öğlen akşam sadece pirinç lapası yiyeceğim,bakalım nasıl sonuçlanacak
yalnız biraz acıktım,ondan bol bol su içiyorum,çay içiyorum(sekersiz)

bende bol su içiyorum çay içiyorum bende şekrsiz içiyorum zaten kahveyide şekersiz içiyorum
Bide arada etinin form ekmekleri var dilimli kclside az 1 yedimmi biraz açlığımı gideriyo gibi
çok güzl canım
böyle devam edelim
su en büyük silahımız resmen

image.jpg -400gram :))))

öğlene doğru çok acıktım kızlar,12 civarları yine pirinç lapamı yedim
şuan açlık durumum iyi:)) 4-5 gibi de akşamı yapsam ohhh güzel olacak:))

Olur çok sevinirim :)
tamam canım seni de listeye ekliyorum
önemli olan devam etmek,biz diyetimize uyalım sporumuzu yapalım..kilo elbet gidecek,bazen takılıp kalıyor ama sonra düştüğü zamanlar da oluyor..düşmediği zaman sabretmek lazım
ben bir aydır bu kilo civarı dolaşıyorum,oysa haftaiçi hergün spor yapıyor ve dikkat ediyorum,h.sonu kaçamak yapıyordum..artık kaçamaksız ilerlemeye karar verdim,çünkü bu sefer zayıflamayı kafaya koydum..gerçketen kararlı olmayınca 3 kilo fazlayı bile vermek o kadar zorlaşıyor ki..

Back
X