GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Beni de alin aranizaa hamile kalmaya calisiyorum oncesinde kilo vermem gerek 71 kiloyum 63 e dusersem super oluuuuur. 1200 kalori ile ne kadar surede veririm sizce?
hoşgeldiniz :) ne kadar vereceğinizi bilemem ama spor da eklerseniz daha hızlı olur hem sıkılaşırsınız da :)
Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum . Tam 7 kilo vermek istiyorum . İnşallah başarırım.
Sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıcam .
siz de hoşgeldiniz :) 7 kilo çok değil yeni başladıysanız hemen verirsiniz spor da varsa tamamdır :)

kızlar ben sınavlardan dolayı 2 gün kendime tatil ettim yarından itibaren eski düzende devam edicem yine burdayım yani daha sık uğricam :)
Tamam canım
Geçmiş olsun
Ben de paZartesi adanaya dönüyorum inşallah
Tartıda korkunç rakamlar görmem inşallah
Dün kayınvalidemin boş dairesinde yürüyüs bandı olduğunu farkettim
Kızım uyur uyumaz hemen yürüyüş bandına koştum, süper ter attım
Bu hafta en iyi hissettiğim anlardan biriydi

çok sağol :) sabret az kalmış inşallah korktığun gibi olmaz pazartesi iyi haberlerini bekliyorum :)

Ben geldim .Bu gün 545'le tamamladım . 6'dan sonra yemiyorum . Yarım saatte evde kendimce spor yapıcağım .
50 Mekik , 55 squat , 5o kere zıplama ,Bacak hareketleri ve karın kası için bazı egzersizler yapıp sporu yapıyorum . Eğer yorulmadıysam leslie yapıyorum . Bu arada grup sessizleşmiş hadi canlanalım :))

çok iyi cnm maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…