- Konu Sahibi CallanPinckney
-
hoşgeldiniz :) ne kadar vereceğinizi bilemem ama spor da eklerseniz daha hızlı olur hem sıkılaşırsınız da :)Beni de alin aranizaa hamile kalmaya calisiyorum oncesinde kilo vermem gerek71 kiloyum 63 e dusersem super oluuuuur. 1200 kalori ile ne kadar surede veririm sizce?
siz de hoşgeldiniz :) 7 kilo çok değil yeni başladıysanız hemen verirsiniz spor da varsa tamamdır :)Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum . Tam 7 kilo vermek istiyorum . İnşallah başarırım.
Sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıcam .
İnşallah . Başarıcağım .hoşgeldiniz :) ne kadar vereceğinizi bilemem ama spor da eklerseniz daha hızlı olur hem sıkılaşırsınız da :)
siz de hoşgeldiniz :) 7 kilo çok değil yeni başladıysanız hemen verirsiniz spor da varsa tamamdır :)
İlk 4 ayda 71 den 66ya düştümÇok iyi zayıflamışsın peki ne kadar sürede 13 kiloyu vermeyi başardın .
Tamam canımkızlar ben sınavlardan dolayı 2 gün kendime tatil ettim yarından itibaren eski düzende devam edicem yine burdayım yani daha sık uğricam :)
Çok iyi vermişsin . 71' den 58 ' e acayip iyi . Peki hala vermek istiyormusun ?İlk 4 ayda 71 den 66ya düştüm
Sonra kadınlar kulubune geldikten sonra 3 ayda 66dan 58e düştüm
çok sağol :) sabret az kalmış inşallah korktığun gibi olmaz pazartesi iyi haberlerini bekliyorum :)Tamam canım
Geçmiş olsun
Ben de paZartesi adanaya dönüyorum inşallah
Tartıda korkunç rakamlar görmem inşallah
Dün kayınvalidemin boş dairesinde yürüyüs bandı olduğunu farkettim
Kızım uyur uyumaz hemen yürüyüş bandına koştum, süper ter attım
Bu hafta en iyi hissettiğim anlardan biriydi
Cnm nasıl o kadar az yiyorsun.kızlar bugün 346 kaloriyle bitirdim
dün kendimi temizliğe verdim canım da hiç istemedi bi tek akşam yedim kalori de az olmuş oldu :)Cnm nasıl o kadar az yiyorsun.
merhaba hangi dıyetle 13 kılo verdın,merak ettıkİlk 4 ayda 71 den 66ya düştüm
Sonra kadınlar kulubune geldikten sonra 3 ayda 66dan 58e düştüm
evet cnmÇok iyi vermişsin . 71' den 58 ' e acayip iyi . Peki hala vermek istiyormusun ?
demek kendimizi oyalamalıyızdün kendimi temizliğe verdim canım da hiç istemedi bi tek akşam yedim kalori de az olmuş oldu :)
çok iyi cnm maşallahBen geldim .Bu gün 545'le tamamladım . 6'dan sonra yemiyorum . Yarım saatte evde kendimce spor yapıcağım .
50 Mekik , 55 squat , 5o kere zıplama ,Bacak hareketleri ve karın kası için bazı egzersizler yapıp sporu yapıyorum . Eğer yorulmadıysam leslie yapıyorum . Bu arada grup sessizleşmiş hadi canlanalım :))
aynen bizdde:))Bu arada siz neyle hesapıyorsunuz . Ben telefondan fatsecret diye bir uygulama indirdim . Öyle hesaplıyorum .
az yedim,spor yaptım,çok su içtim cnm
merhaba hangi dıyetle 13 kılo verdın,merak ettık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?