- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
- 133
- Konu Sahibi CallanPinckney
Callancım kolay gelsin sana işin zor. Birde uzaktan gittin sürekli bişeyler yedirmeye çalışacaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben akşam dahil 664 olmuştum. sonra arkadaşlar geldi ve mahvettim. sen mahvetme benim gibii :/ hafif geç akşamı 900de bitir derim :)Kızlar nerdesiniz. Ben çok acıktım bu gün ve daha şimdiden 700 olmuşum daha akşama var ne yapsam bilmedim.
canım biz kalori sayarak zayıflamaya çalışıyoruz 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz sen de istersen katılabilirsin :)Bu arada diyet nerde yaziyor
Canim hoş geldin. Bende Fatsecret var.merhabalar kalorı hesaplayıcı olarak hangısını ındırdınız cep telefonunuza.hangısı daha ıyıdır
Tabiki aliriz cnm hoş geldin. Bencede iyi olur hamilelik öncesi kilo vermen. Nekadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi. Bu arada ben 1 ayda 3 kilo kadar verdim.Beni de alin aranizaa hamile kalmaya calisiyorum oncesinde kilo vermem gerek 71 kiloyum 63 e dusersem super oluuuuur. 1200 kalori ile ne kadar surede veririm sizce?
Hoşgeldin umarım istediğin kiloya biran önce ulaşırsın. Buarada sporda yapıp birde dikjat edersen çok rahat verirsin.Merhaba aranıza bende katılmak istiyorum . Tam 7 kilo vermek istiyorum . İnşallah başarırım.
Sporla destekleyerek kilo vermeye çalışıcam .
Hoşbuldum . Bu arada sende kendinden bahseder misin ?Hoşgeldin umarım istediğin kiloya biran önce ulaşırsın. Buarada sporda yapıp birde dikjat edersen çok rahat verirsin.
Bende 69.500 le başladım 66 dayım şimdi. Sen 7 vermek istiyosun. Bense 9 şuana kadar 3 verdim. Şimdi 6 kaldı. Hadi seninle beraber bende 7 daha verim. 59 olurum. :)Hoşbuldum . Bu arada sende kendinden bahseder misin ?
Çok güzel olur . Çok sevindim .Bende 69.500 le başladım 66 dayım şimdi. Sen 7 vermek istiyosun. Bense 9 şuana kadar 3 verdim. Şimdi 6 kaldı. Hadi seninle beraber bende 7 daha verim. 59 olurum. :)
Çok iyi zayıflamışsın peki ne kadar sürede 13 kiloyu vermeyi başardın .Kızlar ben 28 yaşındayım, 71 kgdan 58e düştüm ama bu haftasonu 59 kiloydum
Hedefim 55 kilo ve taş gibi olmak-tabiki spor sayesinde
Shaun T'nin T25 workout programını uyguluyorum be kalori tutuyorum
Şöyle de bir şey var, yediklerimi kontrolüm altında tutabilmek, nefsimi terbiye etmek hoşuma gidiyor, diğer türlü iradesizlik oluyor