• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

bad-girl-beauty-cute-fashion-Favim.com-2224743.jpg

bugun dediğim gibi 682 kcal aldım ama eşim maraştan dondurma getirmiş,yememek ayıp olmazdı,çatalın ucuyla 5-6 kez tırtıkladım :S
792 kcal

bu arada yeni menüm şöyle
sabah:3ü 1 arada ve kızımdan artanlar(yarım yumurta,10 gr kadar tulum peyniri)
öğlen: 4 tam buğday ekmeği+ hergün aynı kase dolusu var olan yemek ya da yoğurt+ yüne 1 tane 3ü 1 arada
akşam: 3ü 1 arada
çokk sağlıklı olduğunu iddia edemesem de midemin küçülmesi için bu menü bana şart

Callancım günaydın. Bu hafta dikkat etmedim yarın tekrar başlicam. Bu arada Anneler günümüzde kutlu olsun.
Günaydın quzucum
Ben de tekrar başladım, yemenin ve kilo almanın sonu yok
Aynaya baktığımda görüntümle barışık olmak istiyorum, yalnızca kendimiz için bunu yapmalıyız, bir de yemeklerin bağımlısı değil, onlar bizim kontrolümüz altında olmalı...
Geçen zayıf birinin yazısını okudum, düyor ki acıkıyorum ama yemiyorum, acıktıktan bir süre sonra açlık hissi geçiyor, o zaman yiyiyorum ve doymadan kalkıyorum... Bir de hareketli olmak önemli tabiii, acıktığınızda su için diyor
Bakalım ben de öyle yapmaya çalışcağım, açlık hissi baya güzelmiş, meğer hep tokken yiyiyormuşum... Aç olunca da her lokmanın tadını cıkarıyorsun
Bir de ben şu açıdan şanslıyım, akşama sofrayı hazırlıyorum, bebeği doyurmaktan kendim yemeğe vakit bulamıyorum öyle geçip gidiyor
Bu ara öğleden sonra kızımla parklarda oyalanıyoruz, evde olmamak ve yemek düşünmemrk açısından güzel oluyor

Bugun bir aksilik çıkmazsa 995 kcal alacağım
Yarın ve cuma tartıya çıkacağım, bakalım neler gösterecek

3ü1 aradayı bırakıp onun yerine süt içeceğim
midemde yanma yaptı,kızımda da uykusuzluk

dün misafir vardı,bundan karbonhidrat aldım bolca,sabah +300gram 60,1 kg çıktım
sabah kurabiye dolu bir tabak yedim
bugun baska da bir şey yemeyeceğim
şimdi T25 core cardio yaptım,bakalım yarın kaç kg ı göreceğim

Back
X