GÜNDE 1200 KCAL DİYET DENEYİMİM...DEVAMLI VE AZİMLİ ARKADAŞLAR HAYDİ BİRLİKTE YÜRÜYELİM!!!

Kızlar nerdesiniz. Ben çok acıktım bu gün ve daha şimdiden 700 olmuşum daha akşama var ne yapsam bilmedim.
ben akşam dahil 664 olmuştum. sonra arkadaşlar geldi ve mahvettim. sen mahvetme benim gibii :/ hafif geç akşamı 900de bitir derim :)
Bu arada diyet nerde yaziyor
canım biz kalori sayarak zayıflamaya çalışıyoruz 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz sen de istersen katılabilirsin :)

Cok tesekkur ederim bnim artik psikolonim allak bullak oldu vücuduma bakmak istemiyorum artik
Daha 2 senelik evliyim ve esim cok fit ama bn yaninda cok sonugum vicudumu sekle sokmak istiyoru. Tabi once zayifliycam
Bide kalori hesabini nasil yapiyorsunuz

Quzucum aman sabret, bugun daha güzel kaloriler al, cumaya 65i gör inşallah
Lucicîm dikkat bu işte taviz tavizi getiriyor, bugun ssnin için de daha güzel bir gün olacağına eminim
Kızlar benim yokluğumu aratmayın, ben yine mümkün olduğunca gireceğim
Yaşasın düşük kalorili beslenmek

Beni de alin aranizaa hamile kalmaya calisiyorum oncesinde kilo vermem gerek 71 kiloyum 63 e dusersem super oluuuuur. 1200 kalori ile ne kadar surede veririm sizce?

Beni de alin aranizaa hamile kalmaya calisiyorum oncesinde kilo vermem gerek 71 kiloyum 63 e dusersem super oluuuuur. 1200 kalori ile ne kadar surede veririm sizce?
Tabiki aliriz cnm hoş geldin. Bencede iyi olur hamilelik öncesi kilo vermen. Nekadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi. Bu arada ben 1 ayda 3 kilo kadar verdim.

Cileksinem, hidden sugar hoşgeldiniz
Ben suan evimde olmadığım için çok giremiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum, pazartesiden itibaren tekrar kalori hesaplayacağım
Quzu görmelîsin herkes bana yemek yyedirmek istiyor, bu kadar üstüme geldikleri için dün kahvaltıdan ve ara öğünden sonra hiçbir şey yemedim
Yemeyeceğim ve kiloları vereceğim
Hem diyet yapmadan hem de spor yaparak kilo verilmiyor kızlar, bunun en iyi örneği benim.. Mideden kısmadıkça, aç kalmadıkça kilo verilmez
Boğazından kısamayan zatıflamayı unutsun
Bukadar açık ve net

Kızlar ben 28 yaşındayım, 71 kgdan 58e düştüm ama bu haftasonu 59 kiloydum
Hedefim 55 kilo ve taş gibi olmak-tabiki spor sayesinde
Shaun T'nin T25 workout programını uyguluyorum be kalori tutuyorum
Şöyle de bir şey var, yediklerimi kontrolüm altında tutabilmek, nefsimi terbiye etmek hoşuma gidiyor, diğer türlü iradesizlik oluyor

Çok iyi zayıflamışsın peki ne kadar sürede 13 kiloyu vermeyi başardın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…