- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çokkk tebrik ederim cnmgünaydın.. bu 1200 kcal diyetiyle 3 ayda 10 kg. verdim..hala devam ediyorum..enaz 15 kg. daha vermem lazım..benim stoklar sağlamda....arada sporla destekliyorum..kalori sayma programı kullanıyorum..gerçekten işe yarayan bir yöntem..
çokkk tebrik ederim cnm
nasıl istikrarlı gittin,nasıl motive oldunn,nasıl mideni küçülttün,bize ipuçları verebilir misin
çok iyi ya destek çok önemli gerçektenbaktım 3 haneli rakamlara doğru gidiyorum internetten araştırmaya başladım..bu kalori sayma yöntemini öğrendim..hemen telefonuma bi kalori sayma programı indirdim.evde bir kaç yıldır bizimle yaşayan ve sadece çamaşır serdiğim koşu bandını kullanmaya başladım..hergün 30 dk yapıyordum bi ara ama bazen günlerce yapamıyorum..bunları herkes yapabilir önemli olan motivasyon..kk. de kalori arkadaşım topiki ile tanıştım..sağolsun ordaki arkadaşların motivesiyle devam edebildim..bırakcam dediğim günler oldu tam o anlarda gereken gazı verdiler
İyi geceler
tebrik ederim cnmm düşüncelerinden dolayıBu arada paylaşımlar yine yakıyoo :) C CallanPinckney
bu arada kazadan sonra ziyarete erkek arkadaşım geldi bu zamana kadar bana hep böyle müthişsin on numarasın mükemmelsin diyen adam bi anda ne kadar değişmişsin diyeti bırakma çok incelmişsin daha verme ama kilo da alma gibi laflar söylemeye başladı içten içe gıcık oldum. Diyete devam ettiğimi ona söylemicem onun için zayıfladığımı falan düşünmesin diye. Bu işe kendim için başladım kendim için devam edicem kimseye kendimi beğendirmek zorunda değilim ona bile. Neyse burayı günlüğe çevirdim kızlar ama paylaşmak istedim napayım :)