- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi CallanPinckney
-
geldim cnm ama büyük kayıplaKızlar günaydın nerelerdesiniz.
Gecmis olsunKızlar buraya da yazayım dün bi kaza geçirdim bir süre uğrayamicam kusura bakmayın herkese kolay gelsin
teşekkürler ,tebrık ederım.darısı basımıza motıve oldumaz yedim,spor yaptım,çok su içtim cnm
geçmiş olsunnnKızlar buraya da yazayım dün bi kaza geçirdim bir süre uğrayamicam kusura bakmayın herkese kolay gelsin
geçmiş olsun lucicim çok üzüldümKızlar buraya da yazayım dün bi kaza geçirdim bir süre uğrayamicam kusura bakmayın herkese kolay gelsin
Hoşgeldin cnm 545 çok iyi maşallah sana.Ben geldim .Bu gün 545'le tamamladım . 6'dan sonra yemiyorum . Yarım saatte evde kendimce spor yapıcağım .
50 Mekik , 55 squat , 5o kere zıplama ,Bacak hareketleri ve karın kası için bazı egzersizler yapıp sporu yapıyorum . Eğer yorulmadıysam leslie yapıyorum . Bu arada grup sessizleşmiş hadi canlanalım :))
Kızlar buraya da yazayım dün bi kaza geçirdim bir süre uğrayamicam kusura bakmayın herkese kolay gelsin
quzucum sen kaç kalori aldın
yarından itibaren ben de kalori yazacağım tekrardan
çok geçmiş olsun cnm yaYeni yeni toparlandım kızlar yarın bildirime devam edicem çok sağolun bu arada
çok güzell1100 civarı aldım cnm . Bu ara görenler zayıflamışşsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?