How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Ben evlenmeden önce kendime bir sürü ev kıyafeti tayt elbise falan aldım.Zaten işten gelince makyajlı oluyorum hafta sonuysa hafif bir ruj sürüyorum.İşe giderken de şıkır şıkırımdır eşim genelde kıskanır.Ama şimdi hamileyim😫Her şey değişti bana olan bir kaç elbisem var tayt giysem bacaklarıma sinir basıyor.O eski halimden eser yok şimdi dın dın dırırım:21::anneadayı::emir_bebek:
Hamilelik istisna sayılabilir. Daha rahat konforlu giysiler tercih ederdim bende sanırım 💁🏻‍♀️

O zaman pilates öneririm haftada 3 gün, yürüyüşle de desteklemelisin. Bir ay devam edip, hareketlere hakim olmaya başlayınca da ağırlık kullanmanı tavsiye ederim. Ayaklara takılan bilek ağırlığı (1kg) ile başlayabilirsin. Daha sonra da dambıllara geçmelisin
Çok teşekkür ederim 😍

Ablam ayağında çocuğu sallarken makyaj yapardı eşinin eve gelmesine yakın. Zor değil, üşeniyorsunuz sadece, salıyorsunuz kendinizi anne olunca. Annelik giysisi giyip kadınlığı bir kenara koyuyorsunuz.

Pijama çıkarıp düzgün bir şey giymek maksimum 1 dakika, saç tarayıp toplamak 1 dakika, hadi duş alamadınız diyelim koltukaltı yıkayıp roll on, deodorant kullanmak 1 dakika. Sabah maksimum üç dakikada kendinizi yeni güne hazırlayabilirsiniz. Ha kendinize ayıracak üç dakikanız bile kalmıyorsa çocuktan dolayı üzüldüm sizin için.
Valla acayip gaza geldim kıymetli totomu kaldırıp kendime çeki düzen veresim geldi 😁

Yataktan kalkınca hemen dusa girerim, girmezsem rahat edemem ama esimde oyle bizde kim kalkarsa direk dusa girer sonra cay suyunu koyar. Haliyle yattığım pijamalarla değilde, daha eli yüzü düzgün biseyler giyerim. Yazın genelde sort, ip askılı bluz. Kışında tayt, eşofman tarzı takılırım. (Evde aslaaa sutyen takmam) Evde makyaj yapmam, yazik günah cildime :KK49:

Soyumuz tükeniyor arkadaşım. Pijamanın yatak kıyafeti olduğunu kitlelere yaymalıyız 😂
Aynen günlük hayatta da buradaki gibi azınlıkta kalıyorum 😂
Çok haklıyız bence 🤔
Boşver be Kudralobar, bakımlı ve iyi giyimliler olarak azınlıkta kalalım 😂

Yalnız öz bakımına dikkat etmekle süslü olmayı çoğu kişi karıştırıyor.
Haftadan haftaya saçını sadece kuaförde yıkatan çok süslü kadınlar var.
Dişini fırçalamayan ama rujunu eksik etmeyenlerde var.
Sacini haftada bir kuaföre yıkatan mi ? O bedende mi bir hafta suya değmiyor inanamıyorum ya 🥺

Back