Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Nick e bakmasam inanacaktım 😂

Aşkolsun gece sırf ertesi gün çıkarmak zorunda kalmasın diye eşofmana benzeyen pijama seçip giyen, o eşofmanın üstüne de günlük giyilecek bir penye seçen, uyandığında "aman keşke kapsülle beslensek" diye düşünüp kahvaltı hazırlamaya üşenen bir kadına mı benziyorum? Çok itici.

Sacini haftada bir kuaföre yıkatan mi ? O bedende mi bir hafta suya değmiyor inanamıyorum ya 🥺
Cidden kuaförüm söylemişti
Abla saçını tekrar mı fönledin gayet iyi duruyor demiş en son sen fönlemiştin ya cevabını almış.
Dışarıda görsen ne havalı kadın dersin demişti.
Ben paspal gezerim ama yaz kış günlük duş almazsam beni kaşıntı tutar.

Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.
Işin psikolojisini anlamıyorsun,cocuklu hayata adaptasyon çoğu kadınin şaftını kaydırıyor özellikle ilk yıl.
Çocuk huysuz mizacliysa bu süreç uzayabiliyor kendini atacak kanape ariyorsun en hizlisindan çünkü kafa kazan vücut yorgun
Oyle bir donemde kimse saçımı tarayim şunu bunu giyeyim demez

:KK70: konuyu okurken aklima geldi dusunsenize erkekler böyle konu acar mı sizce:KK70:

Ahmet -evde ne giyiyorsunuz beyler
Muhittin -ahmetcim ben evde kalkar sacimi yaparim kotumu cekerim ustune guzel bir tshirt
Veli -ahmetcim ben guzel duran bir esofman ustune moduma uygun bir sporcu atleti
Ali-ben salas severim atlet esofman
Mehmet-ben kendime saygimdan üstüme yapisan bir boxer ve spor atlet trasimi olur sacimi yaparim, aynada kendime bakinca adam be demeliyim
kendinze sayginiz mi yok buraya girmeye vakit buluyorsunuz ama
Ali-cocuktan vakit mi kaliyor falan
:KK70::KK70:
Ah biz kadınlar :KK70:

Cidden kuaförüm söylemişti
Abla saçını tekrar mı fönledin gayet iyi duruyor demiş en son sen fönlemiştin ya cevabını almış.
Dışarıda görsen ne havalı kadın dersin demişti.
Ben paspal gezerim ama yaz kış günlük duş almazsam beni kaşıntı tutar.
Ben de lise 1 den beri yaz kış demeden her gün duş alıyorum🤭 İlk çalıştığım iş yerime 2 saatte gidiliyordu yine de sabah 5.45te kalkıyordum. Sonra usutmek de cabası tabi 🤤

Diyelim kek yapıyorsun evde, bi baktın kabartma tozu bitmiş. Bakkala gitmek için üstünü mü değiştiriyorsun yoksa pijama ve sabahlıkla mı bakkala gidiyorsun? Benim için şort-tişört ya da eşofman-sweat bakkala gidilecek kıyafetlerdir. Sabahlık pijama ı ıh. 😂 pijamadan daha rahatsız da değil bence bu ikililer.

Yok acil durum diyince aklima market degilde yangin, deprem gibi şeyler geldi, o durumda sabahlikla koşarim disari. 😂

Onun disinda evet markete bakkala gitmek icin ustumu degistiriyorum ben.
Ustumu degistirmek zor gelmiyor cunku her gun 5 dk markete gideyim durumu olmuyor zaten. Butun gun "ya disari cikasim gelirse" şeklinde giyinmek yerine gunun cogunu rahat gecirmek ve cikmak istedigimde degismek daha mantikli geliyor.

Pijamamı tabiki çıkartırıp yıne rahat olan tayt üzerine sweat yada tshirt gıyerım. Sacımı düzgün toplarım. Bazen hafif makyaj bazen yapmam. Ben kendimi boyle iyi hissettıgım için yaparım eşim için değil çünkü bekarken de aynıydım. Insan kendini nasıl iyi hissedıyorsa oyle takılmalı bir başkası için değil.

🙄 Taytlarim var, yoga yaparken giyiyorum daha çok, evde pek giymiyorum. Eşim bile beni taytli gorunce niye dogru durust rahat bisey giymiyorsun diyor. 😂 Esofman kadar taytta çok harika bisey degil bana gore.

Tayttan çook daha güzel duran mini elbise ve şortlar var. Ben genelde şort giyerim, pijamalarim da şortludur taytla duramam butun gun ozellikle yazın.

Bi ara yine boyle bir konu acilmisti. Orda da pijama giydigimi soylemiştim pijamayla şık olunmaz demişlerdi bir pijama ornegi atmistim. 😂😂😂😂 Haha
Bazi pijamalar tayta bin basar bence.

Yazın üzerine para da verseler bende tayt giymem zaten, yada evde sütyn takamam,
Şort, yada mini elbise giyerim ben de.

Tabi ki çok şık pijamalar da var. Ama hoş duran taytlar da var en azından yatak modundan çıkıyorsun.
Ben genelde kışın tayt giyerim.

Eşofmanla aram hiç yoktur ama.

Uyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki ya 🤭🤭
Tuhaflık değil de zararlı olduğunu bilin. Kan akışını engellediği için sütyeni uyurken takmamak lazım demişti bir doktor.

Ben zaten gündüz bile takmıyorum neredeyse iki senedir. Sünger destekli sporcu sütyeni gibi olanlardan takıyorum dışarı çıkarken. Eşim unuttu sütyenin nasıl bir şey olduğunu :D

Yok acil durum diyince aklima market degilde yangin, deprem gibi şeyler geldi, o durumda sabahlikla koşarim disari. 😂

Onun disinda evet markete bakkala gitmek icin ustumu degistiriyorum ben.
Ustumu degistirmek zor gelmiyor cunku her gun 5 dk markete gideyim durumu olmuyor zaten. Butun gun "ya disari cikasim gelirse" şeklinde giyinmek yerine gunun cogunu rahat gecirmek ve cikmak istedigimde degismek daha mantikli geliyor.

E rahatsız değil ki şort tişört de. Yani illa rahat=paspal bakımlı=rahatsız değil ki. Hem rahat hem derli toplu olabiliyor insan.?

pijamamı çıkarır

yaz ise elbise ya da şort tişört kış ise tayt bluz ya da eşofman uzun kollu bir şeyler giyerim

saçım kelebek toka ile tepeden topuz

normalde de makyaj yapmam ama beni gece her türlü yapaylıktan arınmış gören adama yüzümü kamufle etmeyi uygun bulmam

makyaj saç vs sosyal hayatın parçası bana göre ev hayatı ise saflığın

şu an 65 yaşında olan annem de evde pijama ile gezmez ev kıyafeti olurdu

ama eşimin kültüründe ev kıyafeti olmamış ya yatak kıyafeti ya dışarı kıyafeti yavaş yavaş alışıyor ev kıyafeti uyku kıyafeti dışarı kıyafeti

oğlum bu sıralar pijama modunda çıkart modunda da annesi var

yani dışarıda gezdiğim kıyafetle saç makyajla da evde oturmam uyuma kıyafetleri ile de

Back