- 22 Ocak 2017
- 5.652
- 7.046
- 198
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Çıkarınca insan rahatlığına alışıyorUyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki ya![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkarınca insan rahatlığına alışıyorUyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki ya![]()
Nick e bakmasam inanacaktım![]()
Cidden kuaförüm söylemiştiSacini haftada bir kuaföre yıkatan mi ? O bedende mi bir hafta suya değmiyor inanamıyorum ya![]()
He dogru pardonSen kadın değilsin senin memen yoook,unutma![]()
Işin psikolojisini anlamıyorsun,cocuklu hayata adaptasyon çoğu kadınin şaftını kaydırıyor özellikle ilk yıl.Buraya girecek vakit buluyorsunuz ama. Ben sizi eleştirmiyorum yanlış anlamayın. Ama daha önce de dediğim gibi öncelik meselesi. Çocukla çok alakalı değil bence. Buraya yazacak zamanda aynaya bakabilirsiniz mesela.
Ben de lise 1 den beri yaz kış demeden her gün duş alıyorumCidden kuaförüm söylemişti
Abla saçını tekrar mı fönledin gayet iyi duruyor demiş en son sen fönlemiştin ya cevabını almış.
Dışarıda görsen ne havalı kadın dersin demişti.
Ben paspal gezerim ama yaz kış günlük duş almazsam beni kaşıntı tutar.
Kızz demirler batıverir mazallah.Uyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki ya![]()
Diyelim kek yapıyorsun evde, bi baktın kabartma tozu bitmiş. Bakkala gitmek için üstünü mü değiştiriyorsun yoksa pijama ve sabahlıkla mı bakkala gidiyorsun? Benim için şort-tişört ya da eşofman-sweat bakkala gidilecek kıyafetlerdir. Sabahlık pijama ı ıh.pijamadan daha rahatsız da değil bence bu ikililer.
Taytlarim var, yoga yaparken giyiyorum daha çok, evde pek giymiyorum. Eşim bile beni taytli gorunce niye dogru durust rahat bisey giymiyorsun diyor.
Esofman kadar taytta çok harika bisey degil bana gore.
Tayttan çook daha güzel duran mini elbise ve şortlar var. Ben genelde şort giyerim, pijamalarim da şortludur taytla duramam butun gun ozellikle yazın.
Bi ara yine boyle bir konu acilmisti. Orda da pijama giydigimi soylemiştim pijamayla şık olunmaz demişlerdi bir pijama ornegi atmistim.Haha
Bazi pijamalar tayta bin basar bence.
Tuhaflık değil de zararlı olduğunu bilin. Kan akışını engellediği için sütyeni uyurken takmamak lazım demişti bir doktor.Uyurken bile sutyenimi asla çıkarmam ben tuhaf miyim ki ya![]()
Yok acil durum diyince aklima market degilde yangin, deprem gibi şeyler geldi, o durumda sabahlikla koşarim disari.
Onun disinda evet markete bakkala gitmek icin ustumu degistiriyorum ben.
Ustumu degistirmek zor gelmiyor cunku her gun 5 dk markete gideyim durumu olmuyor zaten. Butun gun "ya disari cikasim gelirse" şeklinde giyinmek yerine gunun cogunu rahat gecirmek ve cikmak istedigimde degismek daha mantikli geliyor.