• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde evde nasıl giyiyorsunuz?

Pazar stylaaaa 🤣 Ben tayt mayt giyemem ,içim daralır , nefessiz kalırım. Pazardan abidik gubidik desenli, pamuklu geniş alt alıyorum. Gerçekten geniş ,xl ,xxl falan. Beline lastik takıyorum. Şu an üstümde ki beyaz üstüne siyah korkunçlu tavşan mesela xl. Eski tişörtlerde ev tişörtü oldu . Yine üstümde ki zara ama 7 yıllık herhalde. Bazen 3 tane 10 lira oluyor pazarda ,kapışıyorum kadınlarla, kapıyorum. Kızım 2.5 yaşında ona da eşime de pazardan alıyorum. Evin içinde süper paspal partisi veriyoruz. Eşim yazın şort giyiyor tane 5 lira, kışın benim altlardan çalıp giyiyor. 10 cm var arada oluyor ona. Kendi pijamaları rahat değilmiş. En son tilkiliye taktı , çok pis savaştık, sakladım onu. Giyip yıkayıp saklayacağım hava soğuyunca.

Birde şunu ekleyeyim,ben bu pazar batağına İzmir'de öğrenciyken düştüm.1 liraya pijama satıyordu adamlar, gençtim kandım🤭
Süpersinnnn:)))

45 gunluk bir bebegim var.hala alışamadık memem dışarda geziyorum çatladı iyce uçları,uykusuz geceler..hal böyle olunca çok rahat ettiğim pijamam,sac baş dağılmış depressif bir haldeyim. Gelde süslen

Sabah altıya alarmı kurar, hindistan cevizi kokulu jelimle duşumu alırım. Pötikareli bezlerle süslediğim çilek marmelatımın kavanoz kapağını sessizce açarım ki canım kocam uyanmasın. Pankekimi hazırlarken bir yandan da filtre kahve, çay ve meyve suyunu hazır ederim. Beyimin canı hangisini çekerse artık. Hızlıca banyo aynasına koşar saten şortumu ve dantelli atletimi giyerim. Hem doğal bir görüntü oluyor hem de şık. Fondöten bazımı hafta sonu kullanmam. Daha fresh bir görüntü isterim. Bb krem, allık, rimel, dudak rengi rujumu sürer parfümümü sıkarım.

Bu sırada saat 8 olur. Altın büllüklü oğlum uyanır. Onun kahvaltısını yaptırırım ki beyim uyandığında başbaşa romantik bir kahvaltı yapabilelim. Saat 10 gibi beyim kıpırdanmaya başlar. Anlarım ki uyanacak. Hemen yanına gider minik bir mümin busesi kondururum yanağına. Başucunda kıyafetlerini hazır ederim. O giyinirken çayını ve kahvesini doldururum. Meyve suyu zaten bardakta hazır olur.

Kahvaltıdan sonra iki numaralı kombinimi giyer, beyim telefonda gazete okurken ev işlerini yapmaya başlarım.

Canım kocam, huzurlu güzel ailem.
Bunu yazmaya nasıl üşenmedin ya 😂😂😂

Ben her gün güzelce giyinip makyaj yaparım. Küçük bebeğim olmasına rağmen hem de. Çünkü pijama ile oturunca depresyon stayla oluyorum hemen enerjim düşük oluyor. Ha halsizsem veya moralim bozuksa pijamayla takılırım.
Ben de aynıyım. Pijamayla güne devam edemiyorum, enerjim düşüyor. Spor, rahat şeyler giyiyorum. Şort tshirt gibi, tayt sweatshirt gibi. Eşim evdeyse ekstra dikkat ediyorum. O da dikkat eder genelde. Saçlarımı toplarım. Çok hafif makyaj da yaparım. Rimel ve Allık kullanmak gibi. Daha fresh görüyorum kendimi aynada, günlük enerjime yansıyor.

Hamileyken ben de öyleydim yalnız değilsin yere at yuvarla cinsinden :KK70: tombilik geziyordum evde ama neşem yerimdeydi kendimle dalga geçiyordum çok tontişti sağlık olsun Allah isteyen herkese nasip etsin eşim o halimi çok sevmişti
Demek ki hepimiz aynıyız 🙈 Allah evladınızı size bağışlasın.. 🥰

Sözle müdahale olmaz, olsa olsa eleştiri olur. Eleştiri de hayatın her alanında mevcut zaten.
Ya siz kelimelere takılıp yaptığınızı haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ama ben direkt size yönelik konuşmadım, alintilamadim bile. Siz kimsiniz de evinde pijama ile oturan kadını elestiriyorsunuz? Öyle bir hakkınız yok. Bundan bahsediyorum. Uzatmayalım.

Back