Gün Gün Intermittent Fasting(IF)

Hanımlar merhaba. Bu IF te saatler her gün aynı mı olmalı, yoksa her gün farklı olabilir mi?
Her gun ayni yapmaya calisirsan daha iyi olur tabi.ama ben aksam yemegi 6da yediysem kahvaltiyi ona gore gec yapiyorum dengeliyorum onemli olan aclik saati ben 16-18 arasi yapmaya gayret ediyorum aclik saatini

Merhaba kızlar IF beslenme yönteminin reglinize olumsuz etkisi oldu mu? Epeydir araştırıyorum, kadınların üreme konusuna olumsuz etkileri olduğunu ima eden yazılar var.

Merhaba kızlar IF beslenme yönteminin reglinize olumsuz etkisi oldu mu? Epeydir araştırıyorum, kadınların üreme konusuna olumsuz etkileri olduğunu ima eden yazılar var.
Begenip begenip kaciyordun ben de ne zaman yazacaksin diye bekliyordum 😂
24 saat ve uzeri aclik uzun sure tekrarlarsa kadinlarda testesteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ben de arastirmistim ulastigim sonuc bu.zaten ben 18 saati gecirmiyorum ki bence en sagliklisi bu sekilde 😉🤗

Begenip begenip kaciyordun ben de ne zaman yazacaksin diye bekliyordum 😂
24 saat ve uzeri aclik uzun sure tekrarlarsa kadinlarda testesteron hormonunun artmasina sebep oluyormus.ben de arastirmistim ulastigim sonuc bu.zaten ben 18 saati gecirmiyorum ki bence en sagliklisi bu sekilde 😉🤗
Hahahaha di mi seri şekilde beğendim dün sanırım :)
18 saati istesem de geçiremem sanırım. Reglim güzel düzenlidir bozarsa bozuşuruz valla if ile 🥺

Hahahaha di mi seri şekilde beğendim dün sanırım :)
18 saati istesem de geçiremem sanırım. Reglim güzel düzenlidir bozarsa bozuşuruz valla if ile 🥺
Yok canim ben de cok arastirdim videolar izledim herkes ayni seyi soyluyor aclik 24 saati gecerse ve bu cok tekrarlarsa hormonel bozukluk oluyormus.ben 16-18arasi yapmaya calisiyorum simdilik bi sıkıntı yasamadim

X