herbiseyi yazacagimdan emin olabilirsin canim isim gucum bura artik
grkmmmm canım çok geçmiş olsun cicişlerinle mutluluklar. grkmmm cim dr kim ve hangi hastanede oldun birde maliyeti ne kadar tuttu çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.
Arkadaşlar, bugün ameliyattan sonraki 4. günüm..dün sporcu sütyenine geçtim..o bandajlardan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam..ve tabi ki cicişlerimi görebildim sonundainanamadım benim olduklarına..öyle bakakalmışım doktorum nasıl da hayran hayran bakıyor diyor bana biraz şişler ama bu halleriyle bile harika görünüyorlar..eve geldiğimde aynanın karşısından ayrılamadım resmen arkadaşım da inanılmaz beğendi o da durup durup süper olmuşlar diyor :90:
bugün çok çok daha iyiyim hiçbir sıkıntım yok artık..3-4 günde geçti gitti herşey resmen..sadece şiş ve gerginler ee bu durum zamanla düzelecek zaten..ama ben yine de nolur nolmaz çok yormuyorum kendimi ve kollarımı..çok mutluyum düşünen arkadaşlar hazırsanız maddi manevi hiç beklemeyin derim..ben şimdiden keşke bu kadar beklemeseydim diyorum..
Merhaba,çok geçmiş olsun temda benim istediğim yöntemle benim istediğim cc de senin boyun,kilon kaç acaba birde göğüs dokun varmıydı kaç bedendin şimdi kaç beden takacakmışsın doktor ne dedi?Çok oldum kusura bakma ama beni anlarsın her halde
grkmmmmm online sın umuyorum silikon markası hakkında karar vermem gerek ama ben hiçi silikon görmedim acil
teknik falan belli değil acil aldım özlem hn dan randevu silikon malzemesi bekliyor yarın oyyyyyyyyyyyy operasyon sabah 7 izmirde yimonline'ım canım ..hangileri arasında kaldın? kaç cc damla yuvarlak? hangi teknik? :)
teknik falan belli değil acil aldım özlem hn dan randevu silikon malzemesi bekliyor yarın oyyyyyyyyyyyy operasyon sabah 7 izmirde yim
en çok kullanılan mentor ben yumuşaklık falan istemiyorum allergen miydi senizkionline'ım canım ..hangileri arasında kaldın? kaç cc damla yuvarlak? hangi teknik? :)
teknik falan belli değil acil aldım özlem hn dan randevu silikon malzemesi bekliyor yarın oyyyyyyyyyyyy operasyon sabah 7 izmirde yim
7 de otobüsten iniyorum hastene ye yatıyorum akşama operasyon gerçekleşiyor rüya gibi yardımların için çok teşşkürleredacım süper bir haber harika bak nasıl heyecanlandım bendeözlem hanım allergan marka tercih ediyor bende de onu kullandı..araştırmıştım bende başta çok duymamıştım herkes mentor nagor falan diyodu ağırlıklı...ama süper bir marka allergan da..yurt dışında da çok tercih ediliyor Mcghan diye de geçiyor sanırım eski ya da diğer adı..ayrıca doktorun bana anlattığına göre sadece allergan markası ömür boyu garanti veriyormuş..cohesive jel zaten..için rahat olsun..benim 4. günüm ve süper iyiyim...için çok rahat olsun..az önce gezmeye gittim geldim ..Özlem hanımın eli çok iyiymiş çok ağrı çekmedim ben..ağrı eşiğim de yüksek olabilir..yarın sabah 7 de randevun var di mi ameliyat değil?
7 de otobüsten iniyorum hastene ye yatıyorum akşama operasyon gerçekleşiyor rüya gibi yardımların için çok teşşkürler
edacım süper bir haber harika bak nasıl heyecanlandım bendeözlem hanım allergan marka tercih ediyor bende de onu kullandı..araştırmıştım bende başta çok duymamıştım herkes mentor nagor falan diyodu ağırlıklı...ama süper bir marka allergan da..yurt dışında da çok tercih ediliyor Mcghan diye de geçiyor sanırım eski ya da diğer adı..ayrıca doktorun bana anlattığına göre sadece allergan markası ömür boyu garanti veriyormuş..cohesive jel zaten..için rahat olsun..benim 4. günüm ve süper iyiyim...için çok rahat olsun..az önce gezmeye gittim geldim ..Özlem hanımın eli çok iyiymiş çok ağrı çekmedim ben..ağrı eşiğim de yüksek olabilir..yarın sabah 7 de randevun var di mi ameliyat değil?
ben çıkıyorum hoşcakalınnnnnnnn
çok tşküler tabiki girmeye calısacağım nete 1 2 gece kalıcam hastaende 3 de olabilir sargı cumartesi acılacakmış görüşürüz daha valiz hazır değil 23 30 da servisde olmam gerek hoşçakalınooowwww işte budur yaa:92: çok sevindim inan ki...hadi hayırlı olsun canım yaa...tüm gelişmelerden haberdar et merakla bekliyorum..hangi şehirdesin ki? 1 gece kalıcaksın di mi sende hastanede? kaç cc? dual plan mı? sorular üst üste geldi ama heyecanlandım
cok zor bi ameliyat..