grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

grkmmmm canım çok geçmiş olsun cicişlerinle mutluluklar. grkmmm cim dr kim ve hangi hastanede oldun birde maliyeti ne kadar tuttu çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

herbiseyi yazacagimdan emin olabilirsin canim isim gucum bura artik

yaz tabi canımm..o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı durumdaydım bende..sabah akşam gece hatta zaman zaman sabaha kadar sitenin başından ayrılmadan arkadaşların tecrübelerini okuyor iç geçiriyordum..ama şimdi çok şükür gerçekleştirdim..inşallah sende bir an önce kavuşursun da gün gün yazar anlatırsın :92:

grkmmmm canım çok geçmiş olsun cicişlerinle mutluluklar. grkmmm cim dr kim ve hangi hastanede oldun birde maliyeti ne kadar tuttu çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.

tabi ki sor canım aşkolsun...bende hep sordum soruşturdum saolsun arkadaşlar yardım edip cesaret verdiler..bi yardımım dokunursa ne mutlu...ben İzmir'de Özlem Karataş Silistreli'ye özel ege sağlık hastanesinde ameliyatımı oldum..1 gece hastanede kaldım maliyeti 4000tl tuttu. birkaç arkadaşım da özlem hanıma olmuştu ve çok beğenmiştim..kesinlikle tavsiye ediyorum..bugün ameliyattan sonra 4. günüm süper hissediyorum kendimi..zaten çok ağrım olmadı benim..sen nerde yaşıyorsun var mı düşündüğün isimler?

Arkadaşlar, bugün ameliyattan sonraki 4. günüm..dün sporcu sütyenine geçtim..o bandajlardan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam..ve tabi ki cicişlerimi görebildim sonunda inanamadım benim olduklarına..öyle bakakalmışım doktorum nasıl da hayran hayran bakıyor diyor bana biraz şişler ama bu halleriyle bile harika görünüyorlar..eve geldiğimde aynanın karşısından ayrılamadım resmen arkadaşım da inanılmaz beğendi o da durup durup süper olmuşlar diyor :90:
bugün çok çok daha iyiyim hiçbir sıkıntım yok artık..3-4 günde geçti gitti herşey resmen..sadece şiş ve gerginler ee bu durum zamanla düzelecek zaten..ama ben yine de nolur nolmaz çok yormuyorum kendimi ve kollarımı..çok mutluyum düşünen arkadaşlar hazırsanız maddi manevi hiç beklemeyin derim..ben şimdiden keşke bu kadar beklemeseydim diyorum..

Fıstık güzel haberler var sende desene:)Bakıyorum keyiflisin:)Ödemlerin insin,yumuşama başlasın o zaman mutluluğu gör senSende ben gibi keşke daha önce yaptırabilseydim diyorsun dimi.Olsun biraz geçde olsa kavuştuk...artık keyfini sürme zamanı:)

Merhaba,çok geçmiş olsun temda benim istediğim yöntemle benim istediğim cc de senin boyun,kilon kaç acaba birde göğüs dokun varmıydı kaç bedendin şimdi kaç beden takacakmışsın doktor ne dedi?Çok oldum kusura bakma ama beni anlarsın her halde

grkmmmmm online sın umuyorum silikon markası hakkında karar vermem gerek ama ben hiçi silikon görmedim acil

ahh ahh anlamaz mıyımm hiçç herşeyi sor canım çekinme seve seve cevaplarım elimden geldiğince..mesajlar bazen çok karışıyor nereye kime ne yazmıştım..az önce oraletin sayfasından da okudum hepsini burdan cevapliim...1.68 boyum, kilom 54...meme dokum çok az vardı benim..o kadar azdı ki 75 A kesinlikle dolmuyordu hatta doldurmak ne kelime yanından bile geçemiyordum..dr.um dual plan için yeterli gayet iyi meme dokun var demişti bana..bak senin ne güzel dokun varmış o zaman çok şanslısın çünkü ne kadar meme dokusu varsa o kadar doğal duruyor silikon..ben çok aşırı büyük istememiştim zaten..normal dolgulu sütyen gibi olsun demiştim..75 beden değişmedi çünkü sırtım dar benim sırt bedeniymiş 75-80 ölçüleri..benim cup ölçüm yükseldi.. sanırım 75 c kullanıcam dolu dolu dopdolu şekilde :86: :92:

teknik falan belli değil acil aldım özlem hn dan randevu silikon malzemesi bekliyor yarın oyyyyyyyyyyyy operasyon sabah 7 izmirde yim

edacım süper bir haber harika bak nasıl heyecanlandım bende özlem hanım allergan marka tercih ediyor bende de onu kullandı..araştırmıştım bende başta çok duymamıştım herkes mentor nagor falan diyodu ağırlıklı...ama süper bir marka allergan da..yurt dışında da çok tercih ediliyor Mcghan diye de geçiyor sanırım eski ya da diğer adı..ayrıca doktorun bana anlattığına göre sadece allergan markası ömür boyu garanti veriyormuş..cohesive jel zaten..için rahat olsun..benim 4. günüm ve süper iyiyim...için çok rahat olsun..az önce gezmeye gittim geldim ..Özlem hanımın eli çok iyiymiş çok ağrı çekmedim ben..ağrı eşiğim de yüksek olabilir..yarın sabah 7 de randevun var di mi ameliyat değil?

7 de otobüsten iniyorum hastene ye yatıyorum akşama operasyon gerçekleşiyor rüya gibi yardımların için çok teşşkürler

7 de otobüsten iniyorum hastene ye yatıyorum akşama operasyon gerçekleşiyor rüya gibi yardımların için çok teşşkürler

ooowwww işte budur yaa :92: çok sevindim inan ki...hadi hayırlı olsun canım yaa...tüm gelişmelerden haberdar et merakla bekliyorum..hangi şehirdesin ki? 1 gece kalıcaksın di mi sende hastanede? kaç cc? dual plan mı? sorular üst üste geldi ama heyecanlandım

ben çıkıyorum hoşcakalınnnnnnnn

çok tşküler tabiki girmeye calısacağım nete 1 2 gece kalıcam hastaende 3 de olabilir sargı cumartesi acılacakmış görüşürüz daha valiz hazır değil 23 30 da servisde olmam gerek hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…