gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

merhaba bende bu iki ameliyatı aynı anda olmayı düşünüyorum ama çok yoğun bi dönemdeyim günlük hayata dönme sürem çok uzun olmamalı.. eğer öyleyse yaza kadar beklemem gerekecek ki artık bekleyecek sabrım kalmadı. ne kadar sürede toparladın kaç gün sonra normal hayatına döndün? iki ameliyattanda memnun olman çok güzel darısı başıma inşallah :)

ancak şimdi yazabiliyorum.. kusura bakmayın lütfen..
9 gün sonra sosyal hayatıma dönebildim.. ancak ilk 1 hafta benim için zorlu bir süreçti..
10.gün tekrar işbaşı yapabildim..
4 ay 2 gün oldu.. herşey yolunda.. umarım istediğin gibi olur seninde..
hatta belkide olmuşsundur bile :)

9 gün sonra sosyal hayatıma dönebildim.. ancak ilk 1 hafta benim için zorlu bir süreçti..

canım masallah 4 ay gecmıs baya toparlanmıstır sanırım gögüslerin.

geçmiş olsun gmzgmz86. 9 gün boyunca dışarı da mı çıkamadın, anlamadım :26: yoksa rahat davranamam diye sen mi tercih ettin bunu?

geçmiş olsun gmzgmz86. 9 gün boyunca dışarı da mı çıkamadın, anlamadım :26: yoksa rahat davranamam diye sen mi tercih ettin bunu?

mecburen doktoruma görünmek için dışarı çıkmak zorunda kalıyordum. ama elimde olsa hiç çıkmazdım. çünkü arabayla doktora giderken bile çok sıkıntı çektim ben.. en ufak bir tümsek/çukur çok canımı acıtıyordu..
normal şartlarda ayda 60'a yakın göğüs ameliyatı yapılır ve bunlardan ancak 3 tanesi çok sancılı olur.. işte ben o 3 kişinin içindeydim..
şimdi herşey çok yolunda çok şükür..
6.ayımın bitmesine 10 gün kaldı..

mecburen doktoruma görünmek için dışarı çıkmak zorunda kalıyordum. ama elimde olsa hiç çıkmazdım. çünkü arabayla doktora giderken bile çok sıkıntı çektim ben.. en ufak bir tümsek/çukur çok canımı acıtıyordu..
normal şartlarda ayda 60'a yakın göğüs ameliyatı yapılır ve bunlardan ancak 3 tanesi çok sancılı olur.. işte ben o 3 kişinin içindeydim..

Oooo...Kimler gelmiş kimlerr..Hoşgeldin tatlım :KK16: 6. Ayın bitiyor ha,ne güzel.Saglıklı,mutlu bir hayat diliyorum arkadaşım,çokta öpüüyorum seni..:KK54:

Oooo...Kimler gelmiş kimlerr..Hoşgeldin tatlım :KK16: 6. Ayın bitiyor ha,ne güzel.Saglıklı,mutlu bir hayat diliyorum arkadaşım,çokta öpüüyorum seni..:KK54:

canım dün gibi değil mi ameliyat olduğum gün :)) zaman nasıl geçiyor anlamak imkansız..
bende sana arkadaşım.. herşeyin en iyisini hak ediyorsun.. muckk

ayyy aynı benim durum :KK43: allahım neydi öyle :KK53: iyi geçti gitti ama değdi yahu :KK9:
bende o 3 kişinin içindeyim sanırım :KK34:

Hoş geldin, hayırlı olsun Canım.. Eminim ki çok züel ve hoş gözüküyorsundur. Sevgiler..

canım dün gibi değil mi ameliyat olduğum gün :)) zaman nasıl geçiyor anlamak imkansız..
bende sana arkadaşım.. herşeyin en iyisini hak ediyorsun.. muckk

gamzecim sana msj atıcaktım ama msj kutun dolmuş sanırım beni arkadaş olarak eklermisin lütfen bende hasan fındıkla görüşüp ameliyat olmak istiyorum. senin resimlerini görebilirsem fikir açısından çok sevinirim cnm.

X