canım iyi olmana çok çok sevindim
benim de bugün 10. günüm oldu..10 gün nasıl geçti anlamadım bile..bi çırpıda oldu bitti iyileştim..bugün işbaşı yaptım..artık ağrı, sızı, acı kalmadı...bende dik durabiliyorum artık..duruş olarak normal halime döndüm..benim de sol tarafım sağa göre daha şiş ve gergin..ama her geçen gün üst taraflar iniyor..sırt ağrıları ilk 3 gün çok oldu bende ama şimdi geçti belki de öyle yatmaya alıştım..gerçi ben genelde sırtüstü yatıyordum zaten yüzüstü çok nadirdir..ama yan yatmayı özledim açıkcası bazen şööyle bi yan yatasım geliyo ama sonra hatırlıyorum yatamıyorum
belki de yatabilirim hiç denemedim..doktorum yan yatmak için bi süre vermedi bana ne zaman yatabilirsen o zaman yat demişti..senin dikişler kendinden kaybolan dikişler mi? benim dikişlerim 2 hafta sonra alınacak..ama hiç rahatsız etmiyor..ve o kadar belirsizler ki o yüzden çok mutluyum..masaja henüz başlamadım büyük ihtimalle dikişler alındıktan sonra başliicam..sen başlıyosun daha da rahatlarsın kesin..çok sevindim senin adına canım..dediğin gibi hemenciik iyileşmek istiyoruz büyük bir açlıkla
yılların vermiş olduğu acıyı bi an önce çıkartmak için sabırsızlanıyoruz
her geçen gün daha da güzel görünüyorlar gözüme ki daha çok yeni..ama yine de güzeller..bambaşka bir mutlulukmuş :92: maşallah diyelim nazar değmesin
isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bizim yaşadığımız bu mutlulu yaşarlar inşallah :92: gelişmeleri paylaşıcam..sende merakta bırakma yaz mutlaka