grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

Sevgili grkmmm ve balabla günaydın kızlar:KK66:Balabla ameliyat günün belli olmuş,senin adına çok sevindim canım.Mutlu ve heycan dou olman çok doğal,hepimiz aynı basamakları çıkıyoruz ameliyat öncesi ve sonrası.İnşallah çok başarılı bir ameliyat olur ve istediğin görüntüye sahip olursun:KK66:

dilacım senin 3 ay oldu galiba di mi? nasıl bebişlerin durumu :KK1: şimdi iyice yumuşamaya başlamışlardır sanırım :81:

canım ameliyattan sonra 4 gün ağrın oluyor ama o da normal boyutlarda gayet katlanılabilir ağrılar hatta göğüs ağrımdan daha çok sırtım ağrımıştı benim dik yatmaktan..ama 4. günden sonra öyle çabuk iyileşiyorsun ki sen bile inanamıyorsun..dual planda kesinlikle silikon hissedilmiyor bundan adın kadar emin olabilirsin ki benim daha çok yeni olmasına rağmen silikonu hissetmiyorum..şimdiki silikonlar artık cohesive jel ve çok başarılı kıvamdalar...benim bedenim 80 artık..walla inan sütyen takmıyorum bile gayet yarım bodyler var ya onlarla dolaşıyorum sütyenden daha seksi geliyor bana..artık destekli sütyenlerden ne kadar bıktıysamm :KK1: iyi ki ama iyi ki yaptırmışım o kdar mutluyum ki gerçekten insanın kendine ayrı bir güveni geliyormuş..harika bir duygu..ameliyatına da yaşayacağın bu muhteşem duyguları düşünerek güle oynaya gir..ben öyle yapmıştım çok rahattım yani..hatta doktorum bile şaşırmış ve sevinmişti..o kadar risksiz bir ameliyat çünkü..dual plan olduğu için ameliyat sonrası ağrın kasaltına göre çok daha az oluyor daha çabuk iyileşiyorsun..ilk birkaç hafta gergin ve şiş duruyorlar ama o haliyle bile kimse anlamamıştı...sonra hızla şekilleniyorlar..dual planda zaten çok doğal duruyor göğüsler ki benimde daha çok yeni olmasına rağmen gayet doğal duruyorlar şimdiden..6. aydan sonrasını düşünemiyorum bile...bir de ameliyat sonra çok hızlı geçiyor onu anladım..tüm pozitif enerjim seninle ve tüm ameliyat olacak arkadaşlarla..bana buradan arkadaşlarım çok yardımcı oldular bu süreçte..bende elimden geldiğince tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım...çok öpüyorum...

Allahım mutlulugunu daim etsin arkadaşım.Sorunsuz mutlu bir ömür diliyorum sana..Bu arada gerçektende sütyensiz daha sexy duruyorlar :KK69:

geçmiş olsun. maşallah kolay atlatmışsın. inşallah ben de böyle kolay atlatırım... beni eklersen sevinirim.

Merhaba grkmmmmciğim,cevabın için teşekkürler.Benim şuanda amliyat sonrası ağrı,istediğim boyutta olmaması ve dual plan yöntemi olduğu için silikonun elle hissedilmesi korkularım var.Ben evli olduğum için eşimin fikride önemli tabiki.Benim ölçülerim,75 b(çok minik bir boşlukla)boyum 160 kilom 54.Bwn 85 beden istiyorum doktorum 300 cc ile ne 80 nede tam 85 olmayacaksın 85 e en yakın olacakak dedi.Bu ölçüde yaptıranların yazılarını okuyorum ve resim olarakta bakıyorum 85 kadar büyük olacağına inanamıyorum Fakat doktorumada çok güveniyorum,bu arada doktorum Ali Mezdeği,çok başarılı,titiz ve ne yapacağını bilen bir doktordur.Onun için gerçekten estetik önemlidir,yaptığı işi önce kendisinin beğenmesi gerekir para vesaire onun için sonra gelir.Nereden biliyorsun diyeceksin,ben hemşire olduğum için birlite çok çalıştık çok ameliyatını ve müdahelelerini gördüm.Tamamen tanıdığım doktorluğunu bildiğim için tercih ettim.Biz sağlıkçılar için daha zor böyle şeylere kalkışmak bilmek bilmemekten kötüdür.:KK54: Bu arada senin şu anki sütyen bedenin nedir?öptüm

hayırlısıyla atlatacaksın inşallah sen de. güzel haberlerini bekliyoruz. o zamana kadar iyi bak ki kendine daha çabuk iyileşesin. gerçi bilirsin sağlıkçı olduğun için ama hatırlatayım dedim.

dilacım senin 3 ay oldu galiba di mi? nasıl bebişlerin durumu :KK1: şimdi iyice yumuşamaya başlamışlardır sanırım :81:

Grkmmmim 16 ekim de 3 ay doluyor:)Haftaya da doktor kontrolüm var.Nasıl geçti hiç anlamadım,zaman dursun ya:)Yumuşamam gayet iyi gidiyor tatlım.Bebişler sevinçten amuda kalkıyor yahu,yıh yıh yıhhh:)):))

Arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız.Bana östermiş olduğunuz destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.Herkese ameliyat olmuş yada olamayan herkese teşekkürler.grkmmmmciğim ve Dilacığım özellikle size sonuna kadar yanımda olduğunuzu hissediyorum.:KK16:Bu arada sigarayı şu andan itibaren içmeyeceğim ve gelişmeleri an bean size ileteceğim.Ne dersiniz böyle bir sayfa ile geri dönebilirim he öpüyorum sizi kocaman.:KK54:

Canım benim,sigaranın zararlarını hepimiz biliyoruz.Bu ameliyattada özellikle doktorlar daha öncesinde sigarayı bırakmamızı istiyorlar.Herşey bizim iyiligimiz için güzelimm.Sabredeceksin,dayanacaksın,içmeyeceksin sigarayı bu ameliyatın,operasyonun daha başarılı olması için.Ameliyattan sonra problem yaşamayı hiçkimse istemez.Ben sigara içmem,evimdede içirmem sigarayı.Eşim sigara içecegi zaman ya mutfakta içer yada dışarı çıkar camda filan içer.Ama arabayla yolculuk esnasında malesef sigara dumanına magruz kalıyorum.İkinci ameliyatımdan sonra dikiş yerlerinde biraz sorun yaşamıştım.Dikiş yerlerinde kabuklanma oldu biraz.Doktorum sigarada içmiyorsun ama neden böyle oldu demişti.Bunun nedenide pasif içicilikti birtanem.Ne olur eger ameliyat tarihinizi aldıysanız,bu operasyonu düşünüyorsanız sigarayı bırakın kızlarr.Herşey sizin iyiliginiz için valla billa benim bir çıkarım yok :26:

göğüs büyütme için mi iki kez ameliyat olmuştun yoksa diğeri başka birşey miydi
bende çok sigara içiyorum ama sorun olmadı çok şükür ameliyat günü de çok içmiştim stresden anestezi uzmanı yasaklamanın bazı hastalar üzerinde dahada ters etki yapabilceği söyleyerek bana bıraktı ameliyattan sonra kötü öksürükle uyanabileceğimi söylediler ama şükür öyle olmadı elimde değildi çok içmiştim gün

Grkmmmim 16 ekim de 3 ay doluyor:)Haftaya da doktor kontrolüm var.Nasıl geçti hiç anlamadım,zaman dursun ya:)Yumuşamam gayet iyi gidiyor tatlım.Bebişler sevinçten amuda kalkıyor yahu,yıh yıh yıhhh:)):))

zaman su gibi akıp gidiyr deli gibi araştırdığım kafayı yediğim günler dün gibi ama ameliyat olalı benimde 2 ay oldu her ay mı dr kontrolü gerekiyor ben bu ay gidemedim daha havalarda bozuk hastayım da

Arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız.Bana östermiş olduğunuz destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.Herkese ameliyat olmuş yada olamayan herkese teşekkürler.grkmmmmciğim ve Dilacığım özellikle size sonuna kadar yanımda olduğunuzu hissediyorum.:KK16:Bu arada sigarayı şu andan itibaren içmeyeceğim ve gelişmeleri an bean size ileteceğim.Ne dersiniz böyle bir sayfa ile geri dönebilirim he öpüyorum sizi kocaman.:KK54:

Balablam sigara sakın içme.Ben uzun zamandan beri içmiş ve artık tamamiyle bırakmış biri olarak arkadaş tavsiyesinde bulunmak isterim sana,ameliyattan önce sigarayı kes ve ameliyat olduktan sonrada içme.Çünkü sigara içen hastaların izleri kahverengimsi kalıyormuş ve cilt kendini zor yeniliyormuş.Aklında olun bebek:KK66:Öptüm seni...

Balablam sigara sakın içme.Ben uzun zamandan beri içmiş ve artık tamamiyle bırakmış biri olarak arkadaş tavsiyesinde bulunmak isterim sana,ameliyattan önce sigarayı kes ve ameliyat olduktan sonrada içme.Çünkü sigara içen hastaların izleri kahverengimsi kalıyormuş ve cilt kendini zor yeniliyormuş.Aklında olun bebek:KK66:Öptüm seni...

seni kutluyorum dilacım çok iyi yapmışsın bende bırakalı bi 10 kadar oldu.bir daha asla diyorum:)

Kizlarrr merhabaa
uzuun bir aradan sonra bi bakayim ne alemlerdesiniz dedim..ne kadar gelismeler olmus boyle :))
Ameliyat olali neredeyse 9 ay gecti..İnanin ki inanamiyorum ne zaman gecti bu kadar zaman...nasil bu ameliyata cesaret edicem, nasil olucam derken koskaca 9 ay gecmis gitmis bile...Su an muhtesem hissediyorum..artik tamamen oturdular sanki yillardir onlarlaydim gibi eski hallerini hatirlamiyorum bile..gercekten insanin ozguveni nasil artiyormus..ve ameliyat oldugum ilk gunden itibaren hickimsecikler anlamadi..o kadar dogallar ki aasla silikon gibi durmuyolar :KK9:
cicislerim hazir super bi sistemle 1ayda 3 kilo verip selulitlerden de kurtuldum vucut hazir artik yaz aylarina korkusuzca hazirimmm :))) muthis bir duygu arkadaslar...cesaret edemeyen ve isteyen kizlar lutfen korkmayin aslaaa pisman olmayacaksiniz..

hepinizi sevgiyle opuyorummm..
iyi ki varsin KK :KK9::KK9::KK9:

Kizlarrr merhabaa
uzuun bir aradan sonra bi bakayim ne alemlerdesiniz dedim..ne kadar gelismeler olmus boyle :))
Ameliyat olali neredeyse 9 ay gecti..İnanin ki inanamiyorum ne zaman gecti bu kadar zaman...nasil bu ameliyata cesaret edicem, nasil olucam derken koskaca 9 ay gecmis gitmis bile...Su an muhtesem hissediyorum..artik tamamen oturdular sanki yillardir onlarlaydim gibi eski hallerini hatirlamiyorum bile..gercekten insanin ozguveni nasil artiyormus..ve ameliyat oldugum ilk gunden itibaren hickimsecikler anlamadi..o kadar dogallar ki aasla silikon gibi durmuyolar :KK9:
cicislerim hazir super bi sistemle 1ayda 3 kilo verip selulitlerden de kurtuldum vucut hazir artik yaz aylarina korkusuzca hazirimmm :))) muthis bir duygu arkadaslar...cesaret edemeyen ve isteyen kizlar lutfen korkmayin aslaaa pisman olmayacaksiniz..

hepinizi sevgiyle opuyorummm..
iyi ki varsin KK :KK9::KK9::KK9:

geçmiş olsun canım. :nazar: topiğini yeni gördüm. demek ki arayı çok açmamak gerekiyor. ameliyat olacak arkadaşlara dayardımcı olmak gerek değil mi ama? belki senin doktoruna ameliyat olacak birileri çıkacak ve senle irtibatta olmak isteyecek.
yeni göğüslerimize bu denli alışmak ve hep bizimmiş gibi hissetmek muhteşem bir duygu olsa gerek. ameliyat öncesi zamanlarımızı unutturmasın bize bu duygular. :KK34:

geçmiş olsun canım. :nazar: topiğini yeni gördüm. demek ki arayı çok açmamak gerekiyor. ameliyat olacak arkadaşlara dayardımcı olmak gerek değil mi ama? belki senin doktoruna ameliyat olacak birileri çıkacak ve senle irtibatta olmak isteyecek.
yeni göğüslerimize bu denli alışmak ve hep bizimmiş gibi hissetmek muhteşem bir duygu olsa gerek. ameliyat öncesi zamanlarımızı unutturmasın bize bu duygular. :KK34:

ewet yaprak4 haklisin...bende burada ameliyat deneyimlerini bilgilerini paylasan arkadaslardan cesaret alarak hayalimi gerceklestirebildim :KK54:

ewet yaprak4 haklisin...bende burada ameliyat deneyimlerini bilgilerini paylasan arkadaslardan cesaret alarak hayalimi gerceklestirebildim :KK54:

yapılanları unutmamak güzel bir duygu. ne yazık ki insanoğlu, hep olumsuzlukları saklayıp birirktirmeye meyilli. iyi niyetle yapılanları uzun süre saklayamıyoruz içimizde. bir yanlış anlamada bile, karşı tarafı suçlayabiliyoruz.
ah ahhh, bu konu nerden dallandı budaklandı böyle... :44: neyse...

canım iyi olmana çok çok sevindim :KK66: benim de bugün 10. günüm oldu..10 gün nasıl geçti anlamadım bile..bi çırpıda oldu bitti iyileştim..bugün işbaşı yaptım..artık ağrı, sızı, acı kalmadı...bende dik durabiliyorum artık..duruş olarak normal halime döndüm..benim de sol tarafım sağa göre daha şiş ve gergin..ama her geçen gün üst taraflar iniyor..sırt ağrıları ilk 3 gün çok oldu bende ama şimdi geçti belki de öyle yatmaya alıştım..gerçi ben genelde sırtüstü yatıyordum zaten yüzüstü çok nadirdir..ama yan yatmayı özledim açıkcası bazen şööyle bi yan yatasım geliyo ama sonra hatırlıyorum yatamıyorum :KK1: belki de yatabilirim hiç denemedim..doktorum yan yatmak için bi süre vermedi bana ne zaman yatabilirsen o zaman yat demişti..senin dikişler kendinden kaybolan dikişler mi? benim dikişlerim 2 hafta sonra alınacak..ama hiç rahatsız etmiyor..ve o kadar belirsizler ki o yüzden çok mutluyum..masaja henüz başlamadım büyük ihtimalle dikişler alındıktan sonra başliicam..sen başlıyosun daha da rahatlarsın kesin..çok sevindim senin adına canım..dediğin gibi hemenciik iyileşmek istiyoruz büyük bir açlıkla :KK1: yılların vermiş olduğu acıyı bi an önce çıkartmak için sabırsızlanıyoruz :KK62: her geçen gün daha da güzel görünüyorlar gözüme ki daha çok yeni..ama yine de güzeller..bambaşka bir mutlulukmuş :92: maşallah diyelim nazar değmesin :nazar: isteyen herkes en kısa zamanda kavuşur bizim yaşadığımız bu mutlulu yaşarlar inşallah :92: gelişmeleri paylaşıcam..sende merakta bırakma yaz mutlaka :KK54:

Bayılarak okuyorum yazdıklarınızı.Ne güzel...Ben de olmak istiyorum ama da korkuyorum.Ağrıdan,ameliyat sonrası oluşabilecek sorunlardan.Ama da vazgecemiyorum hep aklımdaaa.Kafamdan atsam tamam desem onu da diyemiyorum.Yıllardır meme mevzusu beni delirtecek.Herşeyim hazır tek olay ameliyat olmak.Darısı başıma:)))

X