ben o zınk diye kalkanlardandım işte :) maşaallah 1. ayımı doldurduğumda bile "alla alla hala ağrımadı heralde sonra ağrıcak" dedim durdum ama hiç olmadı çok şükür ağrı. zaten foruma da yazıyordum sürekli günlük gibi! hatta ameliyat olduğum gece bile laptopu kucağıma aldım KKya geldim yazdım
bi ara sanırım ikinci ayımda falan baya bi yordum kendimi bi o sıra sızlama gibi ağrı oldu okadar..
ve bu kesinlikle canı tatlı olmakla veya sıkı canlı olmakla alakalı değil! ben adet sancılarımda 2 gün yataktan çıkmayan ağrıyo diye ağlayan bi insanım yani. elime iğne batsa kıyametler kopar! :) şimdi geçirdiğim sürece baktığımda halen inanamıyorum kaslarım kesildi sonuçta oraya bişiler sokuldu vs vs ve ben ikinci gününde istanbullarda fink attım! :) ama tabi yatıp kalkarken çok dikkat ettim annemler yatırıp kaldırdı çoğunlukla.. bence bunun kesinlikle doktorunun hırpalamadan incitmeden çalışmasıyla da alakası var.. benim tatlı doktorumun sihirli elleri ve güzel anneciğimin dualarıyla hiç ahhh bile demeden ağrısız sızısız rüya gibi geçirdim bu ameliyatı :)
inşaallah senin de böyle olur canım..