grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

insallah tatlim bende o gunleri gorurum

insallah tatlim bende o gunleri gorurum

görürsün tabi canım önemli olan karar vermekmiş ben onu anladım...sende vermişsin zaten..karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor..ameliyattı iyileşme süreciydi derken hepsi bir çırpıda geçiyor gidiyor..ameliyatı beklemek bile ayrı bir keyifmiş..hiç stres yapma keyfini çıkarmaya bak :)

canım çok teşekkür ediyorum sana bu güzel sözler ve bilgiler için.Öğrenmek istediğim birşey daha var benim doktorum 225 yada 250 cc konulacak ve 85 beden olacaksın dedi senin neden 300 cc 75 beden göğüs dokusuylamı alakalı acaba?Birde dual plan yönteminin duruşu damla gibimi yoksa yuvarlak gibimi?Senin ölçü ve yönteminden istiyorum ya bana özelden olsun resim gönderebilirmisin?k.i.b

canım senin meme dokun var mı? bana doktorum 75 beden sırt bedenimmiş..sırtım darmış o değişmez dedi..75 A cup bile bomboştu bende..çok az meme dokum vardı benim..şimdi dolu şekilde 75 C oldum sanırım gerçi sütyenlere geçemedim henüz..300cc öyle çok büyük bir protez değil zaten..bir de benim high profil senin protez nasıl? dual plan yuvarlak protez uygulandı bende ama öyle yuvarlak bir görüntü olmayacak damla gibi duracakmış...üst bölgede de damla kıvamında görüntü olacakmış..şimdi gergin ve üstteler..bende asıl kıvamını almasını bekliyorum..gerçi böyle bile hoşuma gidiyor resim şu anda yükleyemiyorum ama imkanım olduğu zaman albüm yapmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:

canım bende izmideyim özlem han. ve cenk tokat arasında kararsızım tek düşündüğüm doğal durması ve ancak yarıyıl tatilinde yaptırıbileceğim

canım bende izmideyim özlem han. ve cenk tokat arasında kararsızım tek düşündüğüm doğal durması ve ancak yarıyıl tatilinde yaptırıbileceğim

her iki doktorda başarılı..burada cenk beye de ameliyat olan arkadaşlar var ve onlar da memnunlar..tabi ben özlem hanıma olduğum için kendi durumumu daha iyi anlatabilirim yaşayan olarak..gayet başarılı ve eli hafif dünya tatlısı bir bayan..sen ikisiyle de görüş bence kime daha çok ısınırsan ona karar verirsin..zaten sen bu ameliyata karar vermişsin önemli olan bu..bu iki isimden kime olursan ol başarılı bir ameliyat olacaktır

merhaba grkmmmm,benim göğüs dokum var 75b takıyorum ben hafif bir boşlukla beraber dolduruyor diyebilirim.Sayende cup nedemek anladım şimdi sen benim için örnek olacaksın inşallah resim yüklersin ben ameliyat olana kadar.Çünki aynı ölçü ve model olacaz ikimiz.tşk.

canım ne güzel senin meme dokun varmış benden daha fazlaymış o zaman senin çok daha güzel ve doğal durur :81: sen ne zaman ameliyat olacaksın belli mi tarihi?

gözün aydın canım rahatlamısındır bayağı...

Grkmmim nbr?İyi olduğunu okuyorum ve mutlu oluyorum:)Nasıl gidiyor?Ağrın sızın kalmadı dimi?Ödemlerin henüz inmez,onda durum nasıl diye sormucam:)Ben birinci haftam da kollarımı kaldırabilmiş,kendim yatıp kalkabilmiştim.Sen daha iyi olursun inşallah tatlım:)Sporcu sütyenin sıkı dimi?Gece yatarkn bile çıkarma,bi 15 gün böyle gidicek.Sonrası güllük gülistanlık...demedi deme

dilacım teşekkür ederim canım..iyiyim gerçekten..artık kendim kalkabiliyorum, kollarım rahat, ağrım sızım kalmadı..sadece dediğin gibi ödemler ve gerginlik var..sporcu sütyeni sıkı, hiç çıkarmıyorum ama sabırsızlanıyorum..biraz aşağı inseler çok sevinicem bekliyorum bende artık alışveriş yapmak istiyoruumm yeni dolgusuz sütyenler almak istiyorum ne zaman ödemler geçmeye başlıyor peki?

canım cok cok geçmiş olsun sende aramıza katılmışsın yeni cicişlerin hayırlı olsun darısı olacaklara diyelim

Ameliyattan sonra insana bir alışveriş çılgınlığı geliyor ki sorma:)Aman allahım:)İstiyorsun ki bütün iç çamaşır mağzasını talan edesin:)Gören:"vah zavallım kıza bak,demekki giymeye hiç sütyeni olmamış"der:))Biz alışveriş yaparken bütün mağza ayaktaydı resmen.Görevli kız kuzene,bana ve oreletime şaştı kaldı,bi o dereced hayran:)Öyle bir enerji patlaması yaşıyorsun ki o sıra,durdur bakalım durdurabilirsen:)Canım benim 1 ayım bitti ve bana artık ödem falan kalmamış gibi geliyor.Zaten yumuşama yolunda da ilk adım atıldı benim kızanlarda:)))Aşağıda inmeye başladılar.Ay memişlerim herşeyin ilkini yaşıyor grkmmm ablası:))))))))))

canım ne güzel senin meme dokun varmış benden daha fazlaymış o zaman senin çok daha güzel ve doğal durur :81: sen ne zaman ameliyat olacaksın belli mi tarihi?

Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm

Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm

Balala merhaba.Tairh belli olduğu an gerisini düşünme,çorap söküğü gibi gelir zatenTeşekkür ne demek,cesaretinden dolayı kendine teşekkür et))

canım cok cok geçmiş olsun sende aramıza katılmışsın yeni cicişlerin hayırlı olsun darısı olacaklara diyelim

çok teşekkür ederim ank32..aminn canım dediğin gibi inşallah düşünen ve hazır olan herkesin darısı başına..bir zamanlar bende diliyordum hep ama şimdi kavuştum çok güzel bir duygu..anlatılmaz yaşanır

sen böyle anlatınca gözümde canlandırabiliyorum hele ki bir de oraletle biraraya gelip voltranı oluşturmuşsunuzdur aman allahım maşallah canım sen en zor ve geçmek bilmez bölümü atlattın artık sıra bana geldi hızla geçsin günlerrr gelsin bikiniler sexy çamaşırlar vuuhuuu

Vuhuu yaa:)Tey tey tey tey bana bir haller oluyor aman da aman:)Ay coşasım var yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…