grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

yaz tabi canımm..o kadar iyi anlıyorum ki seni aynı durumdaydım bende..sabah akşam gece hatta zaman zaman sabaha kadar sitenin başından ayrılmadan arkadaşların tecrübelerini okuyor iç geçiriyordum..ama şimdi çok şükür gerçekleştirdim..inşallah sende bir an önce kavuşursun da gün gün yazar anlatırsın :92:

insallah tatlim bende o gunleri gorurum:KK68:

insallah tatlim bende o gunleri gorurum:KK68:

görürsün tabi canım önemli olan karar vermekmiş ben onu anladım...sende vermişsin zaten..karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor..ameliyattı iyileşme süreciydi derken hepsi bir çırpıda geçiyor gidiyor..ameliyatı beklemek bile ayrı bir keyifmiş..hiç stres yapma keyfini çıkarmaya bak :)

ahh ahh anlamaz mıyımm hiçç :KK1: herşeyi sor canım çekinme seve seve cevaplarım elimden geldiğince..mesajlar bazen çok karışıyor nereye kime ne yazmıştım..az önce oraletin sayfasından da okudum hepsini burdan cevapliim...1.68 boyum, kilom 54...meme dokum çok az vardı benim..o kadar azdı ki 75 A kesinlikle dolmuyordu hatta doldurmak ne kelime yanından bile geçemiyordum..dr.um dual plan için yeterli gayet iyi meme dokun var demişti bana..bak senin ne güzel dokun varmış o zaman çok şanslısın çünkü ne kadar meme dokusu varsa o kadar doğal duruyor silikon..ben çok aşırı büyük istememiştim zaten..normal dolgulu sütyen gibi olsun demiştim..75 beden değişmedi çünkü sırtım dar benim sırt bedeniymiş 75-80 ölçüleri..benim cup ölçüm yükseldi.. sanırım 75 c kullanıcam dolu dolu dopdolu şekilde :86: :92:

canım çok teşekkür ediyorum sana bu güzel sözler ve bilgiler için.Öğrenmek istediğim birşey daha var benim doktorum 225 yada 250 cc konulacak ve 85 beden olacaksın dedi senin neden 300 cc 75 beden göğüs dokusuylamı alakalı acaba?Birde dual plan yönteminin duruşu damla gibimi yoksa yuvarlak gibimi?Senin ölçü ve yönteminden istiyorum ya bana özelden olsun resim gönderebilirmisin?k.i.b:KK54:

canım çok teşekkür ediyorum sana bu güzel sözler ve bilgiler için.Öğrenmek istediğim birşey daha var benim doktorum 225 yada 250 cc konulacak ve 85 beden olacaksın dedi senin neden 300 cc 75 beden göğüs dokusuylamı alakalı acaba?Birde dual plan yönteminin duruşu damla gibimi yoksa yuvarlak gibimi?Senin ölçü ve yönteminden istiyorum ya bana özelden olsun resim gönderebilirmisin?k.i.b:KK54:

canım senin meme dokun var mı? bana doktorum 75 beden sırt bedenimmiş..sırtım darmış o değişmez dedi..75 A cup bile bomboştu bende..çok az meme dokum vardı benim..şimdi dolu şekilde 75 C oldum sanırım gerçi sütyenlere geçemedim henüz..300cc öyle çok büyük bir protez değil zaten..bir de benim high profil senin protez nasıl? dual plan yuvarlak protez uygulandı bende ama öyle yuvarlak bir görüntü olmayacak damla gibi duracakmış...üst bölgede de damla kıvamında görüntü olacakmış..şimdi gergin ve üstteler..bende asıl kıvamını almasını bekliyorum..gerçi böyle bile hoşuma gidiyor :KK1: resim şu anda yükleyemiyorum ama imkanım olduğu zaman albüm yapmayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
tabi ki sor canım aşkolsun...bende hep sordum soruşturdum saolsun arkadaşlar yardım edip cesaret verdiler..bi yardımım dokunursa ne mutlu...ben İzmir'de Özlem Karataş Silistreli'ye özel ege sağlık hastanesinde ameliyatımı oldum..1 gece hastanede kaldım maliyeti 4000tl tuttu. birkaç arkadaşım da özlem hanıma olmuştu ve çok beğenmiştim..kesinlikle tavsiye ediyorum..bugün ameliyattan sonra 4. günüm süper hissediyorum kendimi..zaten çok ağrım olmadı benim..sen nerde yaşıyorsun var mı düşündüğün isimler?

canım bende izmideyim özlem han. ve cenk tokat arasında kararsızım tek düşündüğüm doğal durması ve ancak yarıyıl tatilinde yaptırıbileceğim

canım bende izmideyim özlem han. ve cenk tokat arasında kararsızım tek düşündüğüm doğal durması ve ancak yarıyıl tatilinde yaptırıbileceğim

her iki doktorda başarılı..burada cenk beye de ameliyat olan arkadaşlar var ve onlar da memnunlar..tabi ben özlem hanıma olduğum için kendi durumumu daha iyi anlatabilirim yaşayan olarak..gayet başarılı ve eli hafif dünya tatlısı bir bayan..sen ikisiyle de görüş bence kime daha çok ısınırsan ona karar verirsin..zaten sen bu ameliyata karar vermişsin önemli olan bu..bu iki isimden kime olursan ol başarılı bir ameliyat olacaktır :KK34:

canım senin meme dokun var mı? bana doktorum 75 beden sırt bedenimmiş..sırtım darmış o değişmez dedi..75 A cup bile bomboştu bende..çok az meme dokum vardı benim..şimdi dolu şekilde 75 C oldum sanırım gerçi sütyenlere geçemedim henüz..300cc öyle çok büyük bir protez değil zaten..bir de benim high profil senin protez nasıl? dual plan yuvarlak protez uygulandı bende ama öyle yuvarlak bir görüntü olmayacak damla gibi duracakmış...üst bölgede de damla kıvamında görüntü olacakmış..şimdi gergin ve üstteler..bende asıl kıvamını almasını bekliyorum..gerçi böyle bile hoşuma gidiyor :KK1: resim şu anda yükleyemiyorum ama imkanım olduğu zaman albüm yapmayı düşünüyorum..

merhaba grkmmmm,benim göğüs dokum var 75b takıyorum ben hafif bir boşlukla beraber dolduruyor diyebilirim.Sayende cup nedemek anladım şimdi sen benim için örnek olacaksın inşallah resim yüklersin ben ameliyat olana kadar.Çünki aynı ölçü ve model olacaz ikimiz.tşk.:KK54:

merhaba grkmmmm,benim göğüs dokum var 75b takıyorum ben hafif bir boşlukla beraber dolduruyor diyebilirim.Sayende cup nedemek anladım şimdi sen benim için örnek olacaksın inşallah resim yüklersin ben ameliyat olana kadar.Çünki aynı ölçü ve model olacaz ikimiz.tşk.:KK54:

canım ne güzel senin meme dokun varmış benden daha fazlaymış o zaman senin çok daha güzel ve doğal durur :81: sen ne zaman ameliyat olacaksın belli mi tarihi?

Arkadaşlar, bugün ameliyattan sonraki 4. günüm..dün sporcu sütyenine geçtim..o bandajlardan sonra o kadar rahatladım ki anlatamam..ve tabi ki cicişlerimi görebildim sonunda :KK66: inanamadım benim olduklarına..öyle bakakalmışım doktorum nasıl da hayran hayran bakıyor diyor bana :KK60: biraz şişler ama bu halleriyle bile harika görünüyorlar..eve geldiğimde aynanın karşısından ayrılamadım resmen :KK1: arkadaşım da inanılmaz beğendi o da durup durup süper olmuşlar diyor :90:
bugün çok çok daha iyiyim hiçbir sıkıntım yok artık..3-4 günde geçti gitti herşey resmen..sadece şiş ve gerginler ee bu durum zamanla düzelecek zaten..ama ben yine de nolur nolmaz çok yormuyorum kendimi ve kollarımı..çok mutluyum düşünen arkadaşlar hazırsanız maddi manevi hiç beklemeyin derim..ben şimdiden keşke bu kadar beklemeseydim diyorum..

gözün aydın canım rahatlamısındır bayağı...

Grkmmim nbr?İyi olduğunu okuyorum ve mutlu oluyorum:)Nasıl gidiyor?Ağrın sızın kalmadı dimi?Ödemlerin henüz inmez,onda durum nasıl diye sormucam:)Ben birinci haftam da kollarımı kaldırabilmiş,kendim yatıp kalkabilmiştim.Sen daha iyi olursun inşallah tatlım:)Sporcu sütyenin sıkı dimi?Gece yatarkn bile çıkarma,bi 15 gün böyle gidicek.Sonrası güllük gülistanlık...demedi deme:KK34::KK34::KK34:

Grkmmim nbr?İyi olduğunu okuyorum ve mutlu oluyorum:)Nasıl gidiyor?Ağrın sızın kalmadı dimi?Ödemlerin henüz inmez,onda durum nasıl diye sormucam:)Ben birinci haftam da kollarımı kaldırabilmiş,kendim yatıp kalkabilmiştim.Sen daha iyi olursun inşallah tatlım:)Sporcu sütyenin sıkı dimi?Gece yatarkn bile çıkarma,bi 15 gün böyle gidicek.Sonrası güllük gülistanlık...demedi deme:KK34::KK34::KK34:

dilacım teşekkür ederim canım..iyiyim gerçekten..artık kendim kalkabiliyorum, kollarım rahat, ağrım sızım kalmadı..sadece dediğin gibi ödemler ve gerginlik var..sporcu sütyeni sıkı, hiç çıkarmıyorum ama sabırsızlanıyorum..biraz aşağı inseler çok sevinicem bekliyorum bende artık alışveriş yapmak istiyoruumm yeni dolgusuz sütyenler almak istiyorum :KK62: ne zaman ödemler geçmeye başlıyor peki?

Burada böyle bir başlık atabileceğimi hayal bile edemezdim..Önceleri ne kadar istesem de ameliyat faslından çekindiğim için hep uzak geliyordu..Taaaa ki bu siteyle tanışana kadar..Oralet, dila28, gizeml başta olmak üzere bana yardımcı olan usanmadan bilgilendiren tüm arkadaşlarıma en içten sevgilerimle teşekkür ediyorum..İyi ki sizleri tanımışım..sizden aldığım cesaretle hayalimi gerçekleştirebildim..

Dün akşam saat 7'de ameliyata girdim..Herşey çok yolundaydı ve başta çekindiğim korkularımın hepsi kayboldu yerini apayrı bir keyfe bıraktı. Çünkü artık hayallerime kavuşmama saniyeler kalmıştı..Doktorum Özlem hanım dünya tatlısı bir bayan ilk gördüğümde de bana inanılmaz güven vermişti.Samimiyeti, ilgisi çok sıcaktı. Bende daha fazla kafa karıştırmadan hemen ona ameliyat olmaya karar vermiştim zaten..uyandığımda odamdaydım ve cicişlerime kavuşmuştum :KK19: gerçekten çok ağrım olmadı..sadece hani çok spor yaparsın et kesti derler ya onun gibi hafif bir ağrı vardı..Sadece anestezinin etkisini birkaç kere kusarak attım..onun dışında hiçbir sıkıntım omadı..bu durumun olacağını söylemişlerdi zaten..hazırlıklıydım yani..sonra mışıl mışıl uyudum...uyandığımda da öyle aman aman bir ağrım olmadı..rahat doğruldum, kalktım, yürüdüm, tuvaletime gittim..sonra kahvaltımı yapıp çıktık arkadaşımla..şimdi evdeyim hiçbir sorunum ve ağrım gerçekten yok denecek kadar az..gayet normal hayatımdayım..tabi ki çok aşırı kollarımı kullanamıyorum ama benim tahminimden çok çok daha rahatım..300 cc dual plan meme altı kesisi olarak gerçekleşti ameliyatım..Ben bu mutlulukla şimdiden iyileştim arkadaşlar :KK66::KK66::92::nazar:

Hepinizi çok öpüyorum:KK54: sorularınız olursa bende tabi ki cevaplamak için hazırım :92:

canım cok cok geçmiş olsun sende aramıza katılmışsın yeni cicişlerin hayırlı olsun darısı olacaklara diyelim :nazar:

dilacım teşekkür ederim canım..iyiyim gerçekten..artık kendim kalkabiliyorum, kollarım rahat, ağrım sızım kalmadı..sadece dediğin gibi ödemler ve gerginlik var..sporcu sütyeni sıkı, hiç çıkarmıyorum ama sabırsızlanıyorum..biraz aşağı inseler çok sevinicem bekliyorum bende artık alışveriş yapmak istiyoruumm yeni dolgusuz sütyenler almak istiyorum :KK62: ne zaman ödemler geçmeye başlıyor peki?

Ameliyattan sonra insana bir alışveriş çılgınlığı geliyor ki sorma:)Aman allahım:)İstiyorsun ki bütün iç çamaşır mağzasını talan edesin:)Gören:"vah zavallım kıza bak,demekki giymeye hiç sütyeni olmamış"der:))Biz alışveriş yaparken bütün mağza ayaktaydı resmen.Görevli kız kuzene,bana ve oreletime şaştı kaldı,bi o dereced hayran:)Öyle bir enerji patlaması yaşıyorsun ki o sıra,durdur bakalım durdurabilirsen:)Canım benim 1 ayım bitti ve bana artık ödem falan kalmamış gibi geliyor.Zaten yumuşama yolunda da ilk adım atıldı benim kızanlarda:)))Aşağıda inmeye başladılar.Ay memişlerim herşeyin ilkini yaşıyor grkmmm ablası:))))))))))

canım ne güzel senin meme dokun varmış benden daha fazlaymış o zaman senin çok daha güzel ve doğal durur :81: sen ne zaman ameliyat olacaksın belli mi tarihi?

Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm:KK66:

Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm:KK66:

Balala merhaba.Tairh belli olduğu an gerisini düşünme,çorap söküğü gibi gelir zaten:KK66:Teşekkür ne demek,cesaretinden dolayı kendine teşekkür et:KK66:))

canım cok cok geçmiş olsun sende aramıza katılmışsın yeni cicişlerin hayırlı olsun darısı olacaklara diyelim :nazar:

çok teşekkür ederim ank32..aminn canım dediğin gibi inşallah düşünen ve hazır olan herkesin darısı başına..bir zamanlar bende diliyordum hep ama şimdi kavuştum çok güzel bir duygu..anlatılmaz yaşanır :KK66:

Ameliyattan sonra insana bir alışveriş çılgınlığı geliyor ki sorma:)Aman allahım:)İstiyorsun ki bütün iç çamaşır mağzasını talan edesin:)Gören:"vah zavallım kıza bak,demekki giymeye hiç sütyeni olmamış"der:))Biz alışveriş yaparken bütün mağza ayaktaydı resmen.Görevli kız kuzene,bana ve oreletime şaştı kaldı,bi o dereced hayran:)Öyle bir enerji patlaması yaşıyorsun ki o sıra,durdur bakalım durdurabilirsen:)Canım benim 1 ayım bitti ve bana artık ödem falan kalmamış gibi geliyor.Zaten yumuşama yolunda da ilk adım atıldı benim kızanlarda:)))Aşağıda inmeye başladılar.Ay memişlerim herşeyin ilkini yaşıyor grkmmm ablası:))))))))))

sen böyle anlatınca gözümde canlandırabiliyorum hele ki bir de oraletle biraraya gelip voltranı oluşturmuşsunuzdur aman allahım :KK1: :KK62: maşallah canım sen en zor ve geçmek bilmez bölümü atlattın artık :nazar: sıra bana geldi hızla geçsin günlerrr gelsin bikiniler sexy çamaşırlar vuuhuuu :KK66:

sen böyle anlatınca gözümde canlandırabiliyorum hele ki bir de oraletle biraraya gelip voltranı oluşturmuşsunuzdur aman allahım :KK1: :KK62: maşallah canım sen en zor ve geçmek bilmez bölümü atlattın artık :nazar: sıra bana geldi hızla geçsin günlerrr gelsin bikiniler sexy çamaşırlar vuuhuuu :KK66:

Vuhuu yaa:)Tey tey tey tey bana bir haller oluyor aman da aman:)Ay coşasım var yine:)

X