gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

evet canım bende bayadır normal sütyen takıyorum gün geçtikce daha güzel görünmeye başlıyolar senin resimlere baktım zaten gayet güzeller güle güle kullan :))

şekerim bende ilk kez hafta sonu sütyen taktım..
sütyen deniyordum ama hemen çıkarıyordum.. şimdi dekolte bir body ile giydim..
arkadaşlarım bayıldı bayıldı :)))))
yaşasınnnn memişlerimizzzz :KK16:
:KK23::KK24:

şekerim bende ilk kez hafta sonu sütyen taktım..
sütyen deniyordum ama hemen çıkarıyordum.. şimdi dekolte bir body ile giydim..
arkadaşlarım bayıldı bayıldı :)))))
yaşasınnnn memişlerimizzzz :KK16:
:KK23::KK24:

senin adına çok sevindim canım ben de inş. bunları en kısa zamanda yaşarım

Kızlarrrr günaydın :)
gittimm hasan beyciğimeee hiç bir sıkıntı yok çok şükür..
Izlerim çok hafif belli.. Onun içinde kreme başlıyorum bugün itibariyle..
Bana masaj vermedi çünkü hergün yumuşuyor benim yavrular :))
artık herşey serbest dedi:KK19:
Bu arada yeni fotolar sizlerleeee canlarrrr :))
şimdi yükledimmmmm

ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum.. bnm göğüslerimde 75 beden.. hafif alttan destekli giyinince 80.. biraz daha büyük istiyorum.. ama cesaretim yok.. bir de ailemden utanıyorum.. beni de ekler misin.. resimleri çok merak ediyorum:26:

gamzecim konunu okuyunca acaip mutlu oldum ve heyecanlandımmm, bende silikon taktırmak isteyenlerdenim ve uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum.. süreçlerini bizimle paylaşmayı ihmal etme lütfen :KK3:

ben de uzun zamandır forumu takip ediyorum.. bnm göğüslerimde 75 beden.. hafif alttan destekli giyinince 80.. biraz daha büyük istiyorum.. ama cesaretim yok.. bir de ailemden utanıyorum.. beni de ekler misin.. resimleri çok merak ediyorum:26:

en kısa sürede cesaret ederek yeni göğüslerine kavuşmanı diliyorum..
eklersen tabi ki kabul ederim :)

gamzecim konunu okuyunca acaip mutlu oldum ve heyecanlandımmm, bende silikon taktırmak isteyenlerdenim ve uzun süredir forumu takip ediyorum ancak yeni üye oldum.. süreçlerini bizimle paylaşmayı ihmal etme lütfen :KK3:

valla canım bugün 47.günüm.. herşey çok şükür yolunda ilerliyor..
silikon jel kullanmaya devam ediyorum izler için..
bakalım daha ne kadar şekil değiştirecek göğüsler :))
umarım sende en kısa sürede yaptırır mutlu mesut memişlerine sarılır yatarsın :))
öpüyorum çok

Arkadaslar ben de cok istiyoruuumm bu ameliyati. Silikon ameliyatindan ne kadar sure sonra hamile kalinabilir, vucut ne zaman hazir olur bilen var mi? Nolur yardim edin? Ben daha fazla beklemek istemiyorum, genclik gidiyor...

merhaba bende bu iki ameliyatı aynı anda olmayı düşünüyorum ama çok yoğun bi dönemdeyim günlük hayata dönme sürem çok uzun olmamalı.. eğer öyleyse yaza kadar beklemem gerekecek ki artık bekleyecek sabrım kalmadı. ne kadar sürede toparladın kaç gün sonra normal hayatına döndün? iki ameliyattanda memnun olman çok güzel darısı başıma inşallah :)

Gamzecigim..canım arkadaşım senden yeni gögüs fotolarını bekliyoruz.Uzun zaman geçti arkadaşlar degişimi görsünler yahu :KK34:.Ayrıca burun fotosuda eklersen bence çok yardımcı olacak arkadaşlara.Hasan Fındık ın Fındık gibi burunlar yaptıgını görsün arkadaşlarr..:13:

cok geçmiş olsun. umarım ben de cok istiyorum ama cesaret edemiyorum. ama yazdıklarını okuyunca cesaretlendim. sonucları görmek insanı motive ediyor. arkadasımda gecen ay oldu. gorunce inanamadım. umarım seninkilerde mükemmel olmuştur

cok geçmiş olsun. umarım ben de cok istiyorum ama cesaret edemiyorum. ama yazdıklarını okuyunca cesaretlendim. sonucları görmek insanı motive ediyor. arkadasımda gecen ay oldu. gorunce inanamadım. umarım seninkilerde mükemmel olmuştur

şimdi görebiliyorum yazdığınızı.. çok yoğun çalışamıyorum ne yazık ki buraya vakit ayıramıyorum :KK43:
bugün 4 ay 2 gün oldu..çok şükür herşey yolunda.. umarım en kısa sürede istediğin göğüslere ulaşırsın..
ben bu kadar zaman beklediğim için pişmanım diyebilirim.. :)

X