Günaydın,çok heyecenlıyım anlatamam cumartesi günü amaliyat tarihi alacagım gelişmeleri size bildireceğim.Yardımlarınızdan dolayı sana ve dilaya çok teşekkür ediyorum.Öptüm
Vuhuu yaa:)Tey tey tey tey bana bir haller oluyor aman da aman:)Ay coşasım var yine:)
1 ayı devirmişsin canım sen coşmiicaksın da kimler coşacak di mi amabu arada canım hala birazcık kambur duruyorum bu görüntüden ne zaman kurtulurum..sende de olmuş muydu?
Darısı senin de başına bebeimAh ben o kamburluk muhabbetini iyi bilirim.Benim gibi 1.80 olan ve sopa yutmuş gibi yürüyen kız,ameliyattan sonra 15 gün kambur gezdim:)Ay hiç de alışık olmadığım bir durum olduğuna pek garipsemiştim.Çabuk atlattım,şimdi dimdikim yine:)Emin ol 15.günden sonra düzelirsin.
maşallahhh kuzum manken gibisin mankenn taş gibi hatunsun yaniayy ewet bende sopa yutmuş gibi dimdik yürüyorum o yüzden dışarıdan bende en farkedilen durum kamburluk yani..bugün daha iyiyim ama önümde 1 haftam daha var desene neyse napalım seve seve katlanırım walla onlara kavuştum ya gerisi boş
canım aslında albüm yapmayı düşünüyordum fakat erkek arkadaşım izin vermiyor..ilk zamanlar bu ameliyata ikna etmek için bayaa bir uğraşmıştım..sonunda çektiğim sıkıntıyı anlayıp saolsun destek oldu..ameliyatta falan hep yanımdaydı..şimdi kırmiim onu ama sonra ikna ederim yineAğzını yerim senin fıstık:)O senin güzelliğin tatlım benim:)Şekerim albüm yapsana,ben 5.günümde çakmıştım albümü:)
grkmmm doktorun hangı sehırde nerede devletmı ozledemı tıp merkezındemı ayrıntılı bılgı verrısen
7 de otobüsten iniyorum hastene ye yatıyorum akşama operasyon gerçekleşiyor rüya gibi yardımların için çok teşşkürler
eda8484 naptın canım nasıl geçti ameliyatın? sesin çıkmadı hiç herşey yolundadır umarım..
iyim tşküler süper geçti problem yok sende ne var ne yok
görkemmmmcim nasıl oldun canım çarşamba günü bana tam 2 hafta olacaknasılsın ???? ben artık dik durabiliyorumm.kollarımı cok yukarı kaldırmadığım sürece kullanabiliyorum. ama hala şişler sağ tarafım diğerine göre daha şiş ve ağrısı daha fazla.yan yatabiliyormusun? ben yatamıyorum sabah sırt ağrım oluyor bu yuzden ama bayagı güzelleştiler.üstler inerse süperrrr olacak .çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsinnnn. senin dikiş yerin nasıl benimkiler daha kabuk atmadılar.kurudukları içinde gerginler hayırlısıyla onuda atsalar. inan nasıl sabırsızlanıyor değil mi?biran önce olsun istiyoruz halbuki ilk gün ki hallerini düşünüyorumda aman allahımmmmmmm carsamba kontrole gidicem masaj vericek doktorum sanırım birde iz kremi yazarım gene sende yaz gelişmeleri
bende yaptırmak istiorum ama çok korkuorum:S:S:S
çok sevindim canım..bende gayet iyiyim işe başladım artık bugün bi problemim yok...sen toparladın mı? kaç cc hangi teknik oldu?
çok sevindim canım..bende gayet iyiyim işe başladım artık bugün bi problemim yok...sen toparladın mı? kaç cc hangi teknik oldu?
toparlandım dün banyo günümdü çok rahatladım ama bandaj kesikleri mahvetti. beni yapıştı yerden derim kalktı çok kötü sızlıyor birde sağ dikişimden bir damla kan gördüm umarım bişi olmaz
340 cc meme altı kesisi ile göğüs dokum hiç yok derecedeydi biraz daha büyük olsalardı diye düşünüyorum sadece 370 cc yi denemedim korktum çok da büyük olamölarından çünkü zayıfım 50 kilo anca geliyorum protetezlerden sonra tartıldım
canım gecmıs olsun.gule gule kullan.kontrollerını ve temızlıgını ıhmal etmeszen allahın ıznıyle hıcbır sorunla karsılasmazsın canım.boyun kac?bırde hıgh profıle mı takıldı?
340cc kılona gore gayet dolgun oldugunu dusunuyorum.gayet hos olduguna emınım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?