- 13 Mart 2016
- 113
- 92
- 35
Yapılan işleme göre değişiyor 5000 tl oldum canım benFiyatını sorabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılan işleme göre değişiyor 5000 tl oldum canım benFiyatını sorabilir miyim
2016 da oldunuz değil miYapılan işleme göre değişiyor 5000 tl oldum canım ben
Yapılan işleme göre değişiyor 5000 tl oldum canım ben
Bir de ödeme şekli nasıl oluyor hani direk elden mi veriyoruz cevaplar için şimdiden teşekkürler annemi ikna edersem inş. Bende olmayı düşünüyorum2016 da oldunuz değil mi
Canım solda yukarıda üç çizgi var, orada albümleri tıkla. Foto ekle de. Bi albüm oluştur benim de 325 cc, yuvarlak. Ama benim önceden de çok ayrıktı memelerim, bu yüzden hala ayrık 1 yıl a iyice yumuşar ve sütyenle birleşir albüm oluşturduğunda haber ver izleyelim seni, sen de bizi izleBir de bayan olduğuma inanmak istiyosanız ben de fotoğraf atabilirim kendi silikonlarımı cok merak ediyorum iyileşme aşamasını izlemeye alın beni de lütfen
Koydum benim göğüs dokum hiç yoktu tahta gibiydim 325cc high profil koyuldu böyle olduCanım solda yukarıda üç çizgi var, orada albümleri tıkla. Foto ekle de. Bi albüm oluştur benim de 325 cc, yuvarlak. Ama benim önceden de çok ayrıktı memelerim, bu yüzden hala ayrık 1 yıl a iyice yumuşar ve sütyenle birleşir albüm oluşturduğunda haber ver izleyelim seni, sen de bizi izle
Önceki halim resmen tahta gibiydi benim de gögsüm hiç yoktu 1 hafta önce 325cc yuvarlak protez koyuldu fotograf ekledim izliyorum seni sende beni izler misin göreyiö fotografları canımCanim onceki halimi koydum desteksiz sutyenle oteki resimden utaniyorum koymaya ozelden gonderiyorum isteyenlere
Beni de izler misin fotograf ekledim kendiminkilerden cok yeni oldugu icin merak ediyorum izlemeni bekliyorum:)))Tesekkur ederim canim.. elimden geldigince anlatmaya da devam edicem inş. Yuvarlak kullandi. Ama damla mi diye sorman seklini damlaya da benzetmen hosuma gitti tesekkur ederim
ben izmir de ENTO tıp merkezinde oldum 5500 tl ye oldum doktorum murat beydigeçmiş olsun selgen06.nerde oldunuz ameliyatı sakıncası yoksa yazarmısınız.özelde mi devlettemi,doktorunuz kimdi?ben de ankaradayım,ramazandan sonra görüşmelere başlicam inşallah.herşey istediğiniz gii olur umarım.ne kadara oldunuz bu da benim için çok önemli.
geçmiş olsun.inşallah istediğinden daha iyi olur.ankara yeryerden pahalı sanırım.burda üniversite hastaneleri hemen hemen bu fiyatmış.bakıp göreceğiz.Ben
ben izmir de ENTO tıp merkezinde oldum 5500 tl ye oldum doktorum murat beydi
Can'ım albüm yapsanageçmiş olsun selgen06.nerde oldunuz ameliyatı sakıncası yoksa yazarmısınız.özelde mi devlettemi,doktorunuz kimdi?ben de ankaradayım,ramazandan sonra görüşmelere başlicam inşallah.herşey istediğiniz gii olur umarım.ne kadara oldunuz bu da benim için çok önemli.
Canım ben profilinde fotoğraf göremiyorum tabi uzun zaman olmuş ben de Kasım sonun da ameliyat olucam inşallah bi fotoğraf görebilsemTesekkur ederim canim.. elimden geldigince anlatmaya da devam edicem inş. Yuvarlak kullandi. Ama damla mi diye sorman seklini damlaya da benzetmen hosuma gitti tesekkur ederim
Merhabalar öncelikle ameliyat kararınız hayırlı olsun. Bi kaç kişiye de sormuşsunuz neden fotoğrafları göremiyorum diye, arkadaşlar cevapladı mı bilmiyorum ama ben hepimizin adına açıklayayım.Canım ben profilinde fotoğraf göremiyorum tabi uzun zaman olmuş ben de Kasım sonun da ameliyat olucam inşallah bi fotoğraf görebilsem
Cenk bey bana da kas üstü demişti. hayırlı olsun. Ağrın daha az olacak bizlerden şanslısıncanım ne zamandır konuya girmiyorsun ancak ben de cenk beyle görüştüm ve kas üstü dedi.24ünde ameliyatım var.seni izlemeye aldım ancak fotoğraf göremiyorum.beni izlemeye alır mısın?
Tikkabilla , bu ameliyatla ilgili hiç bilgin var mı? Tanıdık olduğundan bir sorayım dediiiimCanım normalde bu kadar uzun yazıları okumam ama öyle güzel bir dilin var ki.. Yazı bitince üzüldüm desem yeri.. Tekrardan geçmiş olsun. :)
Canım tam olarak neleri merak ediyorsun? Öyle daha net cevaplayabilirim :) 3 sene oldu benim ameliyat olalı, epey deneyimim var :)Tikkabilla , bu ameliyatla ilgili hiç bilgin var mı? Tanıdık olduğundan bir sorayım dediiiim