- 11 Mart 2010
- 268
- 0
iyi misin canım? haberler sende.
canım çok şükür iyiyim..
sen napıyosun bakalımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi misin canım? haberler sende.
Resimleri gördüm harikalaaar.. darısı başıma..
hasan fındık mükemmel bi doktor benim memelerimide o yaptı ve şuanda mükemmeler iki buçük ay oldu çok mutluyum :)) Çok geçmiş olsun canım sanada ii günlerde kullan
canım çok şükür iyiyim..
sen napıyosun bakalımmm
kontrole, görüşmeye gidenlerden haber, ameliyat olanlardan forum bekliyorum işte. bildiğin gibi rutin işler işte
Günaydın canım.Nasıl gidiyor desem mi demesemmi çekindim açıkcası,maşallah sende benim gibi gayet sağlıklı ve mutlusun:)Ohh ohh maşallahNekadar oldu bakalım?Yumuşama nasıl?
ya bende istiyorum ama çok korkuyor ağrılardan sancılardan bide benim ufaklıklar ya carparsa diye birdedamla olcak ya kayarsa ya sekli bozulursa DİYE korkuyorum offfff bi cesaret edebilsem
çok şükür dilacımm şuan da yolunda ilerliyor.. baya baya yumuşama oldu.. bugün 38.günümüz :))
ee artık yavaştan normal sütyen takmak istiyorum.. birde ona geçiş yaparsam tam olacak :)
sen ne zaman normal sütyen takmaya başlamıştın?
Canım benim 1 ayda yumuşama başlıyor zaten.3 ay gel bak daha yumuşucaklar:)Ben 1.ayım dolduğu gibi normal sütyene geçmiştim.
canım çok geçmiş olsun bya olmuş ameliyat olalı ama tebrik ediyorum 2 ameliyat olmuşsun çok hoş :)) mutlu günlerde olsun
çok teşekkürler risuscum :)
umarım en kısa sürede sende istediğin memişlere kavuşursunnnnnn..
çok geçmiş olsun cnm:) ve hayırlı olsun :)mümkünse bizde görelim eklersen sevinirim cnm:)
çok teşekkürler cnm..
eklersen memnuniyetle kabul ederim.. öpüyorum :)
ekledim canım:) görüşmek üzere öptümmm:)
kabul ettim canımmm görebilirsin cicüşşleri :)
sedacım çok haklısın.. hem işinde hem sosyal hayatta mükemmel bir doktor..
ohh süperrr sen artık normal sütyen takmaya başlamışsındır değil mi?
darısı başıma :))