grkmmmm Meme Esteteği Ameliyatı

dilacım senin 3 ay oldu galiba di mi? nasıl bebişlerin durumu şimdi iyice yumuşamaya başlamışlardır sanırım :81:

Allahım mutlulugunu daim etsin arkadaşım.Sorunsuz mutlu bir ömür diliyorum sana..Bu arada gerçektende sütyensiz daha sexy duruyorlar

geçmiş olsun. maşallah kolay atlatmışsın. inşallah ben de böyle kolay atlatırım... beni eklersen sevinirim.

hayırlısıyla atlatacaksın inşallah sen de. güzel haberlerini bekliyoruz. o zamana kadar iyi bak ki kendine daha çabuk iyileşesin. gerçi bilirsin sağlıkçı olduğun için ama hatırlatayım dedim.

dilacım senin 3 ay oldu galiba di mi? nasıl bebişlerin durumu şimdi iyice yumuşamaya başlamışlardır sanırım :81:

Grkmmmim 16 ekim de 3 ay doluyor:)Haftaya da doktor kontrolüm var.Nasıl geçti hiç anlamadım,zaman dursun ya:)Yumuşamam gayet iyi gidiyor tatlım.Bebişler sevinçten amuda kalkıyor yahu,yıh yıh yıhhh:)):))

Arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız.Bana östermiş olduğunuz destek ve ilgiden dolayı teşekkür ederim.Herkese ameliyat olmuş yada olamayan herkese teşekkürler.grkmmmmciğim ve Dilacığım özellikle size sonuna kadar yanımda olduğunuzu hissediyorum.Bu arada sigarayı şu andan itibaren içmeyeceğim ve gelişmeleri an bean size ileteceğim.Ne dersiniz böyle bir sayfa ile geri dönebilirim he öpüyorum sizi kocaman.

göğüs büyütme için mi iki kez ameliyat olmuştun yoksa diğeri başka birşey miydi
bende çok sigara içiyorum ama sorun olmadı çok şükür ameliyat günü de çok içmiştim stresden anestezi uzmanı yasaklamanın bazı hastalar üzerinde dahada ters etki yapabilceği söyleyerek bana bıraktı ameliyattan sonra kötü öksürükle uyanabileceğimi söylediler ama şükür öyle olmadı elimde değildi çok içmiştim gün

Grkmmmim 16 ekim de 3 ay doluyor:)Haftaya da doktor kontrolüm var.Nasıl geçti hiç anlamadım,zaman dursun ya:)Yumuşamam gayet iyi gidiyor tatlım.Bebişler sevinçten amuda kalkıyor yahu,yıh yıh yıhhh:)):))

zaman su gibi akıp gidiyr deli gibi araştırdığım kafayı yediğim günler dün gibi ama ameliyat olalı benimde 2 ay oldu her ay mı dr kontrolü gerekiyor ben bu ay gidemedim daha havalarda bozuk hastayım da

Balablam sigara sakın içme.Ben uzun zamandan beri içmiş ve artık tamamiyle bırakmış biri olarak arkadaş tavsiyesinde bulunmak isterim sana,ameliyattan önce sigarayı kes ve ameliyat olduktan sonrada içme.Çünkü sigara içen hastaların izleri kahverengimsi kalıyormuş ve cilt kendini zor yeniliyormuş.Aklında olun bebekÖptüm seni...

seni kutluyorum dilacım çok iyi yapmışsın bende bırakalı bi 10 kadar oldu.bir daha asla diyorum:)

Kizlarrr merhabaa
uzuun bir aradan sonra bi bakayim ne alemlerdesiniz dedim..ne kadar gelismeler olmus boyle :))
Ameliyat olali neredeyse 9 ay gecti..İnanin ki inanamiyorum ne zaman gecti bu kadar zaman...nasil bu ameliyata cesaret edicem, nasil olucam derken koskaca 9 ay gecmis gitmis bile...Su an muhtesem hissediyorum..artik tamamen oturdular sanki yillardir onlarlaydim gibi eski hallerini hatirlamiyorum bile..gercekten insanin ozguveni nasil artiyormus..ve ameliyat oldugum ilk gunden itibaren hickimsecikler anlamadi..o kadar dogallar ki aasla silikon gibi durmuyolar
cicislerim hazir super bi sistemle 1ayda 3 kilo verip selulitlerden de kurtuldum vucut hazir artik yaz aylarina korkusuzca hazirimmm :))) muthis bir duygu arkadaslar...cesaret edemeyen ve isteyen kizlar lutfen korkmayin aslaaa pisman olmayacaksiniz..

hepinizi sevgiyle opuyorummm..
iyi ki varsin KK

geçmiş olsun canım. topiğini yeni gördüm. demek ki arayı çok açmamak gerekiyor. ameliyat olacak arkadaşlara dayardımcı olmak gerek değil mi ama? belki senin doktoruna ameliyat olacak birileri çıkacak ve senle irtibatta olmak isteyecek.
yeni göğüslerimize bu denli alışmak ve hep bizimmiş gibi hissetmek muhteşem bir duygu olsa gerek. ameliyat öncesi zamanlarımızı unutturmasın bize bu duygular.

ewet yaprak4 haklisin...bende burada ameliyat deneyimlerini bilgilerini paylasan arkadaslardan cesaret alarak hayalimi gerceklestirebildim

ewet yaprak4 haklisin...bende burada ameliyat deneyimlerini bilgilerini paylasan arkadaslardan cesaret alarak hayalimi gerceklestirebildim

yapılanları unutmamak güzel bir duygu. ne yazık ki insanoğlu, hep olumsuzlukları saklayıp birirktirmeye meyilli. iyi niyetle yapılanları uzun süre saklayamıyoruz içimizde. bir yanlış anlamada bile, karşı tarafı suçlayabiliyoruz.
ah ahhh, bu konu nerden dallandı budaklandı böyle... :44: neyse...

Bayılarak okuyorum yazdıklarınızı.Ne güzel...Ben de olmak istiyorum ama da korkuyorum.Ağrıdan,ameliyat sonrası oluşabilecek sorunlardan.Ama da vazgecemiyorum hep aklımdaaa.Kafamdan atsam tamam desem onu da diyemiyorum.Yıllardır meme mevzusu beni delirtecek.Herşeyim hazır tek olay ameliyat olmak.Darısı başıma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…