GÖRÜMCEMİN EŞİ...

rahatsız olduysanız bu denli ,söylemekte iyi olmuş.. ancak bu saatten sonra eşinizin ailesiyle hiç iyi olacağınızı düşünmüyorum.

Umarım günahını almamışsınızdır adamcağızın. Size hak verebilirdim ama ilk mesajınızdaki "erkeklerin nefsini kabartacak şeyler giymiyorum hoş onlar öyle giyinmeyene de bakıyor" gibisinden yazmasaydınız. Biraz "ben kapalıyım herkes bana bakacak " korkusu var sizde. Umarım daha tatsız şeyler yaşamazsınız aile içinde. İtham ettiğiniz kişi eşinizin ablasının kocası çünkü!

Bazi insanlar meraktan bakar,bazisi da kendine guvenmez onay bekler veya karsisindakinin tepkisinden cekinerek mimiklere gore hareket eder vs.benim gorumcemin esi boyledir.merakli ve guvenmez kendine.

Siz pis bakis denen olayi hissetmissiniz galiba insallah yanlis anlamissinizdir.esinize keske soylemeseydiniz gerci daha iyi bilirsiniz olayin seklini.
gidip gelme olayini seyreltseniz bile iciniz de o sinirle ve supheyle bir yerden patlak verecektir muhtemelen.

çok abartılmış bir durum gibi geldi bana..
bir kaç sene evvel kuzenimin eşide bööyle dik dik bakıyodu bi garipti.. annem en sonunda neye bakıyosun oglum dedi çocuk şok olmuştu dayıma filan demiş halam böyle dedi bana diye. demekki insanları hemen bir bakışla itham etmemek lazım.
sadece bir bakışla hemen size göz koymuş sayılmıyo bu insan. ki 1.5 yıl geçmiş aradan demek ki huyu bu. bazı insanlar direk yüze bakarlar dik dik bilinçsiz yapılıyodur eminim.

ailenin arası bozulmaz umarım. bu durumu da eşin unutmaz.... midesini bulandırdın adamın bir kere

Eğer öyle bişey varsa çok köyü bir durum gitmek zorunda kalsanız bile mutfakda falan vakit geçirin eniştenizin olduğu ortamda durmazsınız sizde Rabbim yardımcınız olsun

Cnm hiç boş yere için içini yemesin en doğrusunu yapmışsın.burada bayanlar diyo sylemeseydin kendilerini eşlerinim yerine koyun mesala aynı şeyi eşin yaşasa sana sylemesini mi isterdin...yoksa gizlemesini mi... Aynı şey bnım de basıma geklmişti.... Biz şimle aynı yerde çalişiyorduk işyerinden bi adam aynı dediğin gbi bakıyordu.... Ya ne niyetle olursa olsun sen bu durumdan rahatsız olduktan sonra farketmezz sylemen lazm tabi unutmaki eşlerimiz bizim aynı zamanda sırdaşimiz olmalı..... Bende sylemiştim ... Ama makul bir şekilde dedim ki... B kişi ble ble ktu neyetli olmayabilir ama rahatsz oldum dedim ..... En doğrusu bu sen demiyosun ki git as kes ,... Nabza gre şerbet vereceksin kocaanı tanıosn snuçta.... Makul bir sekilde gaza getirmeden düzgünce sylemek en doğrusu için rahat olsun lütfen.... Snuçta. Sylemesen gdip geldikçe eini kandırmış gbi hissedersin ozamn daha çok vicdan azabi çekersin cnm çok doğru yapmıssın..... Tabiki tavır almasın aile içinden snuçta eskisi gbi samimi olmazsınız olur biter ... Rahat ol

Söylemekle iyi yapmissiniz. Eger gercekten boyle bir durum varsa siz yanlis anlamamissaniz araniza mesafe koyarsiniz. Rahatsizliktan kurtulursunuz. Surekli bu igrenclikle insan rahat edemez.

Peki emin olana kadar bekledim diyorsunuz nasıl emin oldunuz peki?
Bakışlarını mı saydınız ne yaptınız yada bakıştan başka şeylerde mi oldu?
Göz göze denk gelmişsinizdir yani nebilim illa bakıyor diye suçlamak mı lazım yaa illaki etkilendi diye mi bakıcak.
Belki etrafında hiç tesettürlü yoktur ilginç geliyordur nebileyim ondan bakmıştır illa kötüye yormamak lazım.

Yanlış anlaşılmak istemem ama kimi kadınlar hatta birçok kadın bu konuda paranoyak oluyor. O kadar çok kadın tanıdığım var ki bütün erkeklerin sürekli ona baktığını zanneden. Ne zaman dışarı çıksak:
-Ayy, yeminlen gözleriyle yedi beni (Hiçç de öyle bir şey yok, adam karşıdan gelirken bizle göz göze gelmiş oluyor tesadüfen)
Bir mağazaya gireriz. Satış görevlisi bizle ilgilenir.
-Ayy Milena görüyor musun adam bana nasıl yavşadı.(Adam görevini yapıyor, erkek müşterilere de aynı şekilde davranıyor)
Yolda biri saati sorar.
-Ayy bana nasıl baktı gördün mü, gelip sırf benle konuşabilmek için sordu saati de.(Etrafta bir biz varız)
-Niye herkes bana bakıyor? Ne var bende bu kadar anlamıyorum.(Kimsenin baktığı yok)

Bu yukarıda anlatııklarımı özellikle Türk kadınları çok yapıyor. Küçüklüğümüzden beri bütün erkeklerden uzak durup namusumuzu koruyalım(!) diye tüm erkeklere tecavüzcü muamelesi yapmak üzere yetiştiriliyoruz. Bu da aşırı art niyeti ve paranoyayı beraberinde getiriyor.

Konu sahibi arkadaşım sakın bu dediklerimi kişisel algılayıp bana kızma, genel bir durumdan bahsediyorum sözlerim sana değil. Ama bence çok abartmışsın, adamın namusuna laf etmişsin. Ortada fol yok yumurta yokken bu olayı kocana anlatmışsın. Sence bir erkek hele ki bir Türk erkeği bunu soğukkanlılıkla karşılayabilir mi?

Son düzenleme:
Ha bu arada şu var kimi insanlarda etraflarındakileri süzme huyu vardır. Özellikle kadınlarda çok vardır bu huy. Kadınlar hep erkeklerin kendilerine bakmalarından şikayet ederler ama kendileri hem kadınlara hem erkeklere, erkeklerin baktığından 5 kat fazla bakarlar. Benim ablamda da vardır mesela bu insan süzme huyu.Birçok arkadaşımda da var. Sürekli birilerini süzerler. Kötü niyetli olduklarından değil alışkanlık sadece.

Ha bu arada benim yengem benim kocam hakkında böyle deseydi bir daha yüzüne bakmak istemezdim. Lütfen başka da kimseye anlatmayın.

Mesaj tekrarı...

böyle şeyler oluyor ne yazıkki...ister kapalı ol ister açık bakacak olan yine bakıyor..senin kocana yardım etmiş olabilir ama sen onun için dışarıdan gelen birisin..bence gitme görümcene ayrıca söylemekle doğru yapmışsın..senin rahatsızlığını beyan etmen doğal..

bence esine soyleemekle hata ettin.paranoyak bir durumda esinin basini bela sokacaksin.tesetturlu isen cok takva isen o geldimi ortada gorunnyeceksin

Bu yorumu cok sevdim

anlatmanız iyi olmuş, bi de eşiniz gözlemlesin..
şayet öyleyse o sizden daha iyi önlem alır hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…