ACABA GÖRÜMCEN FARKETMİYO MU BEN OLSAM GÖZÜMDEN KAÇMAZ YAABir kaç bakış diyorsunuz ama bir kaç bakış değil bu. Bende emin olmadan eşime söylemek istemediğim için bekledim baya bekledim. Ne zaman emin oldum o zaman eşime söyledim. Yoksa Allah korusun kimsenin günahını almak istemem. Uzun süre beklemenin sonunda eşime söyledim.
Biraz acele etmişsin aslında eşine söylemekte...
1 buçuk yıl gözlemledim. Pek acele sayılmaz aslında ama biraz pişman olmadım değil tabiki. Ama bi yönden de içim rahatladı inanın çok rahatsız edici bir durum.
Nasıl bakış bu pekii, yanii göstermezsiniz burdan biliyorum ama siz başkasıyla konuşurken size bakması farklı, yada birden kafanızı eçvirdiğinizde size baktığını yakalamış olmak ayrı..1 buçuk yıl gözlemledim. Pek acele sayılmaz aslında ama biraz pişman olmadım değil tabiki. Ama bi yönden de içim rahatladı inanın çok rahatsız edici bir durum.
Bence eşinize söylemeseniz daha iyi olurdu.Çünkü ciddi bir mesele ayrıca ben sunu da anlamadım eşinize sürekli yardim etmesi her ay düzenli et falan vermesi biraz ilginç kasap da eti bedeva almiyordur herhalde yani ihtiyacınız olduğu iiçin mi yoksa keyfi olarak mi size bu yardımı her ay yapıyor ?
Ben kafamı çevirdiğimde bana baktığını yakaladım hep. Sonra ben konuşmazken ortamda başkaları konuşurken, konuşanlara bir bakıyorsa bana iki bakıyor.Nasıl bakış bu pekii, yanii göstermezsiniz burdan biliyorum ama siz başkasıyla konuşurken size bakması farklı, yada birden kafanızı eçvirdiğinizde size baktığını yakalamış olmak ayrı..
Ya bunu adamın eşi nasıl fark etmez peki? Çok sinir bozucu hakkaten. Sizden büyük mü yaşça?Ben kafamı çevirdiğimde bana baktığını yakaladım hep. Sonra ben konuşmazken ortamda başkaları konuşurken, konuşanlara bir bakıyorsa bana iki bakıyor.
Aşağı yukarı 9-10 yaş var galiba. Bende anlamadım ama görümcem farkında değil. Farkında olmaması için çaba göstericem aile faciasına dönüşmesini istemiyorum çünkü.Ya bunu adamın eşi nasıl fark etmez peki? Çok sinir bozucu hakkaten. Sizden büyük mü yaşça?
Bazı insanlar öyledir ama, yapısı öyle olmuşta olabilir.Ben kafamı çevirdiğimde bana baktığını yakaladım hep. Sonra ben konuşmazken ortamda başkaları konuşurken, konuşanlara bir bakıyorsa bana iki bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?