GÖRÜMCEMİN EŞİ...

ACABA GÖRÜMCEN FARKETMİYO MU BEN OLSAM GÖZÜMDEN KAÇMAZ YAA

Bana cok entresn geldi canimm benim esim olsa kavga cikardi benim basima boyle bisey gelse hic bisey eskisi gibi olmaz. Bir daha ne esim ayak basar o eve ne de bana bastirir zor bi durum allah yatdim etsin.

Bence eşinize söylemeseniz daha iyi olurdu.Çünkü ciddi bir mesele ayrıca ben sunu da anlamadım eşinize sürekli yardim etmesi her ay düzenli et falan vermesi biraz ilginç kasap da eti bedeva almiyordur herhalde yani ihtiyacınız olduğu iiçin mi yoksa keyfi olarak mi size bu yardımı her ay yapıyor ?

Bir erkegin acaba karima bakiyor mu diye gozlemlemesi olacak is mi?
Hangi erkek bu durumu yedirir kendine de, birdaha oraya gider.
Cok erken konusmussunuz bence, farzedinki bakiyor biraz mesafe koymaliydiniz bence.
Suan olmasi gereken gorusmemek o zaman.
Esiniz nasil acaba esime bakiyor mu, gozumu var diye gider takip eder, o is olmaz, bunu yapana da adam denmez!

Derin bir mevzu. . Keşke eşine sölemeden o kişiyle aynı ortamda bulunmasaydın. .
erkeklerin tepkileri bayanlar ile bir olmaz. . Eşiniz sinirli bir yapıya sahipse işin sonu kötü bitebilir. .
ablasının evliliğini belkide sizin yanlış anlamanzdan dolayı riske atabilir. .

Sonuçta her nekadar kan bağınız olmasada yakın akrabanız . . konuşmanız aynı ortamda göz göze gelmeniz normal şeyler

1 buçuk yıl gözlemledim. Pek acele sayılmaz aslında ama biraz pişman olmadım değil tabiki. Ama bi yönden de içim rahatladı inanın çok rahatsız edici bir durum.

Ha 1.5 yıl boyunca gözlemleyip fikrin değişmediyse söyleyerek iyi etmişsin. Eşin de gözlemler umarım.

1 buçuk yıl gözlemledim. Pek acele sayılmaz aslında ama biraz pişman olmadım değil tabiki. Ama bi yönden de içim rahatladı inanın çok rahatsız edici bir durum.
Nasıl bakış bu pekii, yanii göstermezsiniz burdan biliyorum ama siz başkasıyla konuşurken size bakması farklı, yada birden kafanızı eçvirdiğinizde size baktığını yakalamış olmak ayrı..

Kasapların her ay belirli kilo da kendi paylarından et alma şansları var. Bize sadece tavuk veriyor kendi payından. Her ay olmasa da biz parasıyla almak istediğiniz de de parayı almıyor. Yardım amaçlı yaptığını düşünüyorum. Ya kendisi iyi bir insan inanın baya bekledim gözlemledim. Eşime söylemicektim başta öyle karar aldım. Ama sonra tak etti işte.

Ya bu çok ciddi bir olay, bence dillendirmemeliydiniz. Çünkü söz konusu olan insanlar en yakınlarınız. Adam çok afedersin, laf atar, söz eder, ciddi bir rahatsızlık edici hareketi olur o zaman tabiki söylenir ama sırf baktı diyerek ortaya çıkmak akıllıca gelmiyor bana. Bakan adama sen bakma, ters davran, tepkili ol o zaman belki kendine gelir. Ama eşine çıkıp "enişten bana bakıyor" demek eşinizinde sizinde artık ömüür boyu huzursuz olacağınız anlamına geliyor.

Nasıl bakış bu pekii, yanii göstermezsiniz burdan biliyorum ama siz başkasıyla konuşurken size bakması farklı, yada birden kafanızı eçvirdiğinizde size baktığını yakalamış olmak ayrı..
Ben kafamı çevirdiğimde bana baktığını yakaladım hep. Sonra ben konuşmazken ortamda başkaları konuşurken, konuşanlara bir bakıyorsa bana iki bakıyor.

onun size baktığından emin olmanız için göz göze gelmeniz gerek ki bu durumda siz de ona bakıyor olarak anlaşılabilirsiniz.. keşke eşinize söylemeseydiniz, çünkü bu olay ortaya çıkarsa o da bana bakıyor ithamıyla karşılaşabilirsiniz.. keşke söyleyip söylememe konusunda yazıp fikir alsaydınız, söylemeyin derdik..

Ben kafamı çevirdiğimde bana baktığını yakaladım hep. Sonra ben konuşmazken ortamda başkaları konuşurken, konuşanlara bir bakıyorsa bana iki bakıyor.
Ya bunu adamın eşi nasıl fark etmez peki? Çok sinir bozucu hakkaten. Sizden büyük mü yaşça?

iyi bir adam diyorsun sonrada bakışlarını yakaladım diyorsun yanlış anlamış olabilirsin belki adam da ,görümcenize ''sizin gelin bana bakıyor birkaç kez yakaladım'' dediyse

Ya bunu adamın eşi nasıl fark etmez peki? Çok sinir bozucu hakkaten. Sizden büyük mü yaşça?
Aşağı yukarı 9-10 yaş var galiba. Bende anlamadım ama görümcem farkında değil. Farkında olmaması için çaba göstericem aile faciasına dönüşmesini istemiyorum çünkü.

Cok igrenc bir durum , Keske esine soylemeseydin ..
Bu öyle birseyki yani eger asli astari yoksa.siz yanlis anladiysaniz..
Esinizin birdaha ona bakisi asla degismicek..

Bazı insanlar öyledir ama, yapısı öyle olmuşta olabilir.
Geçen oğlumun veli toplantısındaydım, okadar veli bir araya gelmişiz.
Hoca hep bana bakıp anlattı her şeyii ne düşünmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…