Karşılıklı bakışıyormuşuz gibi bir durum olmadı ki. Ben rahatsız olduğumu belli ettim bana baktığını görünce sinirlenerek gözlerimi çevirdim. O bunun farkında bence. Ama çare bulamadım. Yaa yanlış yaptıysam diye kaç gündür içim içimi yiyor bilmiyorum ki.iyi bir adam diyorsun sonrada bakışlarını yakaladım diyorsun yanlış anlamış olabilirsin belki adam da ,görümcenize ''sizin gelin bana bakıyor birkaç kez yakaladım'' dediyse
Ighh, eşinden daha genç ve alımlısınız diye bakıyor olabilir. Çok sinir bir durum, ben buradan tiksindim...Aşağı yukarı 9-10 yaş var galiba. Bende anlamadım ama görümcem farkında değil. Farkında olmaması için çaba göstericem aile faciasına dönüşmesini istemiyorum çünkü.
Ortamda ister istemez göz göze geliniyor. Ama ben başka bir yere bakarken yandan bana baktığını hem görüyorum hemde hissediyorum. Öyle bir bakışmak yok orta da asla da olamaz.Siz bakmasaydiniz anlamayacaktiniz. Bakisiyo gibi olmussunuz.
Eşim üzülmekle kalmadı tabiki. Ama kalkıpta ablasın söyleyemez. Görümcemin eşi kasap bize her ay düzenli et tavuk vs. Verir. Eşimde kalktı tüm buzluğu boşalttı. Böyle bi insanın verdiğini boğazımdan sokmam ben bitmiştir dedi. Tabiki tepki verdi. Ama oda şuan ne yapacağını bilemiyo.
Ay bilmiyorum kızlar. Kaç gündür içim içimi yiyor yanlış yaptıysam diye. Ne yapacağımı şaşırdım
Iyide ortamda sizden başkasının dikkatini çekmemiş eniştenin size baktığı.Ben baya gözlemledim hemen eşime söylemedim. Dediklerinizin hepsini düşündün. Günahını almak istemediğim için bekledim. Yanlış anlıyor olabilirim dedim. Ama uzun bir süre gözlemledikten sonra bu kanıya vardım ve rahatsız olduğumu eşimle paylaştım. Başka çare bulamadım
Kasapların her ay belirli kilo da kendi paylarından et alma şansları var. Bize sadece tavuk veriyor kendi payından. Her ay olmasa da biz parasıyla almak istediğiniz de de parayı almıyor. Yardım amaçlı yaptığını düşünüyorum. Ya kendisi iyi bir insan inanın baya bekledim gözlemledim. Eşime söylemicektim başta öyle karar aldım. Ama sonra tak etti işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?