• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN EŞİ...

Eşin dikkat etsin bakalım belki sana öyle gelmiştir.

Eşim üzülmekle kalmadı tabiki. Ama kalkıpta ablasın söyleyemez. Görümcemin eşi kasap bize her ay düzenli et tavuk vs. Verir. Eşimde kalktı tüm buzluğu boşalttı. Böyle bi insanın verdiğini boğazımdan sokmam ben bitmiştir dedi. Tabiki tepki verdi. Ama oda şuan ne yapacağını bilemiyo.

Daha ortada kesin kanıt yokken eşinin verdiği tepkide fazla değil mi belki günahını alıyorsunuz adamcağızın.

Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
:KK57::KK57::KK57:

belki siz yanlış anladınız acele etmişsiniz bence eşinize söylemekle

Kadin hisseder bu gibi seyleri..bencede daha genel bahaneler bulsaydiniz keske esinize…ama neyse olan olmus artik..iritbatinizi kesin mumkun mertebe..once gozle baslar sonra baska sekillerde tacize kadar gidebilir…-ki suanda yaptigida zaten gozuyle taciz etmek. Allah korusun boyle seylerden cok korkarim.

Ben biraz odunum galiba böyle şeyleri hissetmiyorum

etin tavuğun kaç para olduğundan haberin var mı senin kasap mış adam üstelik :)şaka bir yana da bence söylememeliydin görüşmemek için başka bahaneler bulmalıydın..

Eğer doğru anladiysan söylemek iyi olmuş. Ama İnsan muhabbet ederken tavana bakarak konuşamaz hiç mi yüzüne bakmasin seni görmezden gelir gibi. seni rahatsiz edecek şekilde mi bakiyor gözüyle takip mi ediyor seni süzüp duruyor mu anlamadim ki böyleyse tamam da. Yani benim eşim insanlarin hep yuzune gozune bakarak konusur benim ilgilenmedigim kadar ilgilenir bunlar yanliş mi anlaşiliyor yani. Mesela hamile bir arkadasimiza bebek buyumus demisti ben farketmemistim bile :-)
eşi sen benim eşimi mi inceliyorsun mu demesi gerek ? Yanlis anlamis olma arkadasim ornek olsun diye anlattim.

Esın gercekten cok sert tepki vermiş, ben olsam korkudan dudaklarım ucuklardi.

Esiniz gidip eniste sen napiyosun diyip yakasina yapissa ortada boyle bise olmasa(sandiginiZ gibi) gorumcenizde kocama iftira atiyosun belki senin gozun var dese
Al sana aile faciasi burdan yak.

Cok ince seyler bunlar namus baska bisi

Belki oda sizi yanlş anlamstr. Gerçi kadın hisseder ama.. esine belki bana öyle gelmştr sen de gözlemle de. Kötü olmş

Bakmak var, bakmak var..

Ortada somut bir şey olmadan, tam emin olmadan eşinize söylemeniz olmamış. Söylenen şey havadan sudan değil resmen aile faciası sebebi.

Yanlış yapmışsınız, adamı namusunuza göz koymuş gibi anlatmışsınız eşinize. Halada emin değilsiniz bence, eğer emin olsaydınız bu bakmaların boyutunuda anlatırdınız bize, eşinize ayrıntıları anlatamamış olabilirsiniz bunu anlarım ama burada konuyu açarken bile bakışlarından rahatsız oluyorum deyip geçmişsiniz , başka hiçbir açıklama yok.Madem rahatsız oldunuz eşinize" ben sohbetlerinden hoşlanmıyorum, neden bilmem orada çok geriliyorum, daha az görüşsek olurmu" deyip eşinizin dikkatini çekseydiniz kimseyi bu şekilde zan altında bırakmamış olurdunuz. Hem sizin 1.5 yıldır rahatsız olduğunuz bu bakmaları nasıl başkası farketmedi, özelliklede eşiniz, hayret. Eşinize nasıl söylediniz merak ettim.

Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
keske soylemeseydiniz eşinizin bunu bilmesi iyi olmamiş kendiniz ters davranarak yuz vermeyerek konuşmalarınızla kendiniz çozebilirdiniz sonuçta sizden yuz bulamayınca vazgeçecektr bakmaktan

Eşine söylemekle ıyı yapmıssın fıkrımce
Zaman kotu abi amca dedıklerımız hıc beklemedıgımız hareketlerde bulunabılıyor yarın ne olacagını kmse kestıremez
sen dogrusunu yapmıssın zaten bır bayan karsısındakı bır ınsanın ne denlı bır gozle baktıgını hıssedebılıyor tabı hemen hukum vermemekte ıyı olur ama tavırlarınınla rahatsız oldugunu bellı etmelısın

Sen adami gozlemlerken belki adamda yanlis anlayip sana bakiyordur. Olamaz mi yani simdi ister isyemez sende kacamak bakiyosun adama..esine soylemen hic hos olmamis . Bir koca bunu nekadar icinde tutabilirki. Mutlaka patlak vericektir . Allah yardimciniz olsun kotu bir durum olmus.

Şu "bana baktı yiaaa" tavrından ne zaman kurtulacak bazı hemcinslerim acaba.

Çok tuhaf ya aile faciası olmasından korkuyormuşsunuz bir de dava açsanız bi ispatınız bile yok ne faciası bu kabak anca sizin başınıza patlar. İftiracıya bile çıkar adınız. Herkesin akrabalarında böyle bakan bi adam vardır herhalde. Onlar hep bakarlar birazda güzelseniz seyretmeyi de sever. Bu durum rahatsız eder mi eder, yapıcağınız şey aynı ortamda oturmamak olmalıydı. Eşinize de eniştem insana dik dik bakıyo deseniz daha genel ve ılımlı olurdu, mesajı vermiş olurdunuz. Şimdi kocanı da zor durumda bırakmış oldun.

Bu tarz erkekler vardir ne yazikki. masallah kadinlarin ne giydigine kadinlardan daha fazla dikkat ederler hep bi acik arayip dururlar. Sizin enistede o tarzmis. Benimde babamin is ortagi oyleydi. Adam her kadini suzer bakis atardi. siz dikkatli olun. esinizde dikkat eder. insallah bir sorun cikmaz

Back