- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 979
- 373
- 34
Evet katılıyorum bazı insanlar bakma huyu var kötü niyet değil alışkanlık mesela benHa bu arada şu var kimi insanlarda etraflarındakileri süzme huyu vardır. Özellikle kadınlarda çok vardır bu huy. Kadınlar hep erkeklerin kendilerine bakmalarından şikayet ederler ama kendileri hem kadınlara hem erkeklere, erkeklerin baktığından 5 kat fazla bakarlar. Benim ablamda da vardır mesela bu insan süzme huyu.Birçok arkadaşımda da var. Sürekli birilerini süzerler. Kötü niyetli olduklarından değil alışkanlık sadece.
Ha bu arada benim yengem benim kocam hakkında böyle deseydi bir daha yüzüne bakmak istemezdim. Lütfen başka da kimseye anlatmayın.
Sirf banlanmamak icin icimdekileri rahat rahat yazamıyorum.Bencede hata etmissiniz.boyle ciddi bi konuyu esinize soylemeniz icin daha kesin seyler gerek bana gore.adam sizi kardesiniz gibii gorup guzel olmaniz da dikkatini cekiyo olabilir.bakinca illaki nefsi mi kabarmis oluyo.nasil bu kadar kendinize guveniyosunuz.
Ben biraz odunum galiba böyle şeyleri hissetmiyorum
bu genelleme sizin için doğru.Kadın erkek ayrı oturun gittiğinizde.Kesin ve soğuk konuşun muhattap olmanız gerekirse.Sadece orada değil heryerde geçerli bu.Erkekler içinde kadınlar içinde en rahatı ve uygun olanı.
eğer ki konu sahibi gözlemlerinin yorumu yerine hakikaten eniştenin gözleriyle taciz ettiğini doğrulaması mümkünse..abla ile kardeşi birbirine böldürmemek adına haremlik selamlık bir sistem izleyebilirler..rahat durmayan birileri varsa üyenin yorumu üstüne cuk diye oturur ipekciğim..öbür türlü gözü tok gönlü durgun insanların aynı yerde oturmalarında zaten bir mahsur yoktur.bu genelleme sizin için doğru.
Birlikte oturunca neden rahat olunamıyor?
Engel ne yani anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?