• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN EŞİ...

iyi bir adam diyorsun sonrada bakışlarını yakaladım diyorsun yanlış anlamış olabilirsin belki adam da ,görümcenize ''sizin gelin bana bakıyor birkaç kez yakaladım'' dediyse :KK35:
Karşılıklı bakışıyormuşuz gibi bir durum olmadı ki. Ben rahatsız olduğumu belli ettim bana baktığını görünce sinirlenerek gözlerimi çevirdim. O bunun farkında bence. Ama çare bulamadım. Yaa yanlış yaptıysam diye kaç gündür içim içimi yiyor bilmiyorum ki.

Aşağı yukarı 9-10 yaş var galiba. Bende anlamadım ama görümcem farkında değil. Farkında olmaması için çaba göstericem aile faciasına dönüşmesini istemiyorum çünkü.
Ighh, eşinden daha genç ve alımlısınız diye bakıyor olabilir. Çok sinir bir durum, ben buradan tiksindim...

Keşke daha genel bir bahane sunsaydınız eşinize...Bilmiyorum, o adamda sinrimi bozan bişey var, görüşmek istemiyorum falan mı deseydiniz? Ben buradan bu kadar sinirlendim, eşinizin ruh halini tahmin edebiliyorum. :( Adama da yazık, ama olan olmuş artık. İnşallah o sinirle patlamaz da aile içinde büyümez bu durum

Kadin hisseder bu gibi seyleri..bencede daha genel bahaneler bulsaydiniz keske esinize…ama neyse olan olmus artik..iritbatinizi kesin mumkun mertebe..once gozle baslar sonra baska sekillerde tacize kadar gidebilir…-ki suanda yaptigida zaten gozuyle taciz etmek. Allah korusun boyle seylerden cok korkarim.

:110:haklısınız... bence eşinize hissettiklerinizi söylemenizle doğru yapmışsınız..

Ay bilmiyorum kızlar. Kaç gündür içim içimi yiyor yanlış yaptıysam diye. Ne yapacağımı şaşırdım

Canım eşine söylemekle iyi yapmışsın. Bir daha kine eşinde dikkat etsin. bakalım gerçekten bakıyor mu yoksa sen mi öyle hissediyorsun? Senin için zor bir durum farkındayım ama hiç gitmemekte olmaz.Git ama mesafeli ol oturmana kalkmana ve o beyle tek kalmamaya dikkat et eşinin yanında ol sürekli.. Görümcene konudan bahsetme emin olana kadar canım.. Stresli bir durum.. Allah yardımcın olsun.. Umarım günahını almıyoruzdur ... o beyde kötü gözle bakıyorsa aklı başına gelir umarım. Ne yazık ki böyle pis insanlarda var...

Çok kötü olmuş. Herşey olabilir, belki arkadaşların da dediği gibi gözü kaydı, belki size öyle geldi. Belki gerçekten sizi süzdü, belki kötü niyetle baktı. Uzak durmanız en doğrusu ama, böyle mi olmalıydı, başka bahane mi bulunmalıydı? Şu anda en kötü durumda olan eşiniz doğrusu...

Her halükarda eşinizin midesi bulandı. Şimdi bakacak eğer bir bakış yakalayamazsa size cephe alacak, yakalarsa kardeşiyle ipleri kopartacak, olay çıkaracak..

Eşim üzülmekle kalmadı tabiki. Ama kalkıpta ablasın söyleyemez. Görümcemin eşi kasap bize her ay düzenli et tavuk vs. Verir. Eşimde kalktı tüm buzluğu boşalttı. Böyle bi insanın verdiğini boğazımdan sokmam ben bitmiştir dedi. Tabiki tepki verdi. Ama oda şuan ne yapacağını bilemiyo.

Canm keşke tam emin olmadan sölemeseydin... eşin için de kötü bi durum tabiki.. ama tacizde bulunmamış yani sonuçta gözü takılmştr hemen kötü düşünmeseydin keşke...

ne kadar zmandr böyle olduğunu farkettinizki?

Yaa ama bazi insablar oyle ya. Şöyleki benim dayimin kizida kaynim bana tuhaf tuhaf bakiyordu ne zamandir artik sinirlerim iyice bozulďu sonra bi gun bi arkadasimla aynj ortamda kaynimla bulunduk baktim onada bakiyor öyle öyle gozlemledimki bu adam herkese bakiyor yani gozleri oyle fir donuyo bazi insanlarin yapisi oyle hatta bazilari bakar ama gormez.. bence bir bakisla yada bin bakisla bi insan itham edilemez edilmemeli.. bende insanlatin gozunun icine icine bakarim konusurken gorumcem olmadigi icin eside yok ama kayinlarimada bu boyle esimin arkadaslarinada yapim boyle bi saniye ayirmam gozumu. Korkarim benim arkamdanda konusuyolar.. cok gunah bi insani boyle bi zan altinda birakmak. Bence yanlis yapmissiniz

Eğer yanlış anladıysanız araya nifak sokmuş gibi olabilirsiniz.Ayrıca sizde baktıysanız adam da bu niye bana bakıyor gibisinden bakmış olabilir ..Bir de karşında oturuyorsanız herhalde bakacak bir şey anlatırken tavana bakçak hali yok ..Karısı da farketmemiş ama bi kadın bunu sizden önce farkeder diye düşünüyorum..Bir de bazı kadınlar var herkes bana bakıyor,o niye bana baktı ,karşı masadaki bana bakıyor gibi triplere girebiliyor bence bu öyle bir durum gibi geldi.1,5 sene oldu diyosunuz eğer niyeti farklı olsaydı daha ileri giderdi en azından imalı bir söz söylerdi diye düşünüyorum .

Esine neden soyledin ki.cozum mu oldu.sadece dusmanlik koydunuz araya...sonucta bakiyorsa imali bir sekilde bunu enistenize soyluyebilirdiniz.bakisini yakaladiginizda o an da sizde tutarli ve net bir sekilde hayirdir bir seymi var diyecektiniz.sert bir kasiniz kalkik sekilde.konu kapanirdi.bir daha da buna asla yeltenemezdi...

Her bakanda o niyetle bakiyor diye birsey olmazki. Bazi insanlar vardir bakar dururlar ama niyetleri kotu olcak diye birsey yok. Adam bakiyo diye hemen o damgada vurulmazki. Keske esinize soylemeseydini, eger o niyetle bakmiyorsa ve siz yanlis anliyorsaniz cok buyuk gunaha girmis olursunu hatta yuvayi bile dagitabilirsini. Bunlar cok zor ve sonucu kotu bitecek olan sorunlar.

Keşke söylemeseydin, bence yanlış yapmışsın ama şu saatten sonra ne dersek boş. Ki bence 1.5 yıl gibi bir süreden bahsettiğin için söylüyorum, adamın kötü niyeti yok. Olsa bu kadar zamanda ortaya çıkardı. Artık eşin asla onunla eskisi gibi olamaz. Eşininde görümceninde durumunu düşünemiyorum.

Ben baya gözlemledim hemen eşime söylemedim. Dediklerinizin hepsini düşündün. Günahını almak istemediğim için bekledim. Yanlış anlıyor olabilirim dedim. Ama uzun bir süre gözlemledikten sonra bu kanıya vardım ve rahatsız olduğumu eşimle paylaştım. Başka çare bulamadım
Iyide ortamda sizden başkasının dikkatini çekmemiş eniştenin size baktığı.
Yanlış anlamış olma ihtimaliniz var bence.

Kasapların her ay belirli kilo da kendi paylarından et alma şansları var. Bize sadece tavuk veriyor kendi payından. Her ay olmasa da biz parasıyla almak istediğiniz de de parayı almıyor. Yardım amaçlı yaptığını düşünüyorum. Ya kendisi iyi bir insan inanın baya bekledim gözlemledim. Eşime söylemicektim başta öyle karar aldım. Ama sonra tak etti işte.

Madem söylediniz eşinizden beklemeyin siz mesafe koyun çünkü cidden mühim bir konu Eşiniz de huzursuz olacaktır eminim en azından görümcenizle paylasmayın bu mevzuyu bazıları bu gibi konularda eşinden önce karşısındakini suçlayabiliyor bir de suçlu çıkmayın en azından

bence en doğrusunu yapmışsınız.. eşinizde ne kadar doğru bir adammış ki sizin sözünüzden emin olmuş... hiç sıkmayın canınızı.. bundan sonra kırk yılda bir gidersiniz, bir çaresi bulunur..

Back