• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GÖRÜMCEMİN EŞİ...

A
konu sahibi hanımefendinin bir buçuk yıl boyu enişteyi paranoyakça gözlemlemesinden sonra bana bakmıyor dememesi saçma olurdu adam da hayretler içinde gelin bana ne diye bakıp duruyor diye bakıp durmuştur..bu bakışmaların sonucunda konu sahibi hanımefendi kocasının ailesini birbirine katacak cümleleri ardarda sıralamıştır..Fakat sağlam deliller toplanmadan yapılacak her ithamın iftiraya gireceğini bilmemektedir sanırım..hani tesettürlüyüm diyorsun ya dinimizde de bir buçuk yıl gözlerimle takip ettim şahitleri gözlerim diye kimseye ithamda bulunulmaz hatırlatayım dedim..ne oldu şimdi abla ile kardeşi birbirine düşman ettin vicdanın yerindedir inşallah.
Cok haklisiniz ya. Adam da belki bu kadin bana niye bakiyor diye ici icini yiyordur. Adam laf soylememis sarkintilik yapmamis . Esine soyleyipte iyimi yaptin . Esin ya ablana soylese ne olucak simdi. Zavalli adam belki hic sucu yoktur.

Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden

siz onun sürekli size bakış attığını söylüyorsunuz, acaba sürekli bu bana bakıyor mu diye bakıp normal bakılması gereken zamanlarıda mı yanlış anlıyorsunuz. ve siz bakışı yakalarken siz de bakıyorsunuz acaba karşı tarafta sizi yanlış anlamış mıdır.

Bir derdim var bolumunde "kadin hisseder." savunmasi ne kadar mantikli? Madem her seyi hissediyoruz neden bu kadar yanlis evlilikler var?

Konu sahibi fahis bir hata yapmissin. Insanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamaliydi. O bakislar iddia ettiginiz gibi kotu niyetli olsa bile yapmaniz gereken bunu esinize anlatmak degildi kesinlikle. Akraba disinda biri yapsa bile bu davranislari herhangi bir taciz durumu yoksa erkege boyle seyler soylenmemeliydi. Sizin sonunuz hic iyi degil. Ve bu sonu da hak ettiniz.

enişte kötü niyetli olsaydı,1.5 yılda icraata geçmez miydi?yani sadece bakmakla mı yetinirdi?yine de bakışlara maruz kalan sizsiniz,en doğrusunu siz değerlendirirsiniz.ama benim şu hayatta en korktuğum şeylerden biridir,yaptığın davranış.iftiracı konumuna düşmek,bu hayattaki en ağır yüklerden biridir.her iki durumda da allah yardımcın olsun...

dikkatimi çekti
konu sahibi bu olayı yazarken
gayet sakin bi yorum yapın canlar falan
benim böle bi sıkıntım olsa yazar
ken belli olurdu heralde hissettiklerim

Back