Bence iki tarafda sorunlu
Nişanlıyken herkese çay verip size vermediğinde açık açık herkesin ortasında ben eşşek başımıyım herkese çay verdinde bana vermedin demeliydiniz
Sofrada size yemek koymadığında kayınvalidenize dönüp anne sizde adet böyle mi evinize gelene yemek koyulmuyor mu bileyim de bende sizi ağırlarken kızınız gibi yapayım demeliydiniz
Sizi yok saydığında hayırdır burda birşey anlatıyorum laf kesmenin kabalık olduğunu bu yaşında benden mi öğreneceksin demeliydiniz
Kaynana kayınpeder görümce eş herkesin ortasında hayırdır bacı benle bir derdinmi var şöyle şöyle davranıyorsun varsa birşey söyle hepimiz bilelim yoksada kendine çeki düzen ver ben saygısızlık edebileceğin biri değilim deseydiniz
Lafı vaktinde söylemeyip inadına susup biriktirip o bana şunu yaptı bunu dedi diye şikayetlenmek hiç iyi niyetli bir davranış değil benim gözümde
Eşim beni savundu arkamda durdu filan diye de birşey yok ortada, birincisi siz aciz misiniz ki biri sizi savunsun ikincisi savunan adam ne o çayı içer ne o yemeği yerdi, hayırdır ne yaptığını zannediyorsun der tutar sizi elinizden çıkar giderdi evden
düğün mevzusuna gelirsek de hatalı olan eksiği olan eşiniz. Arkadaşlar bile gelin damatla gezmeye gidiyor gelinle yaşıt kardeş davet edilmiyor, ayıp yani ayıp. Bende olsam çok kırılırdım, düğün gezmesinde arkadaşlar olacak aynı karından doğduğum aynı evde büyüdüğüm kardeşim dışlanacak evde bırakılacak pes yani. Unutulan şey bir insan farkında mısınız hemde anneyle babayla aynı yakınlıkta olan bir insan. Nişanlılıkta maruz kaldığınız davranışlardan çok daha ağırıyla karşılık vermişsiniz ben hiç yakıştıramadım, sizin kardeşiniz yanınızda eşinizin kardeşi evde unutuldu neden o bana neler etti….
Bunun tepkisi olarak ben olsam belli başlı durumlar dışında görüşmezdim sizlerle, en mutlu anında beni yanında istemeyen abi sıradan bir günde istese ne olur
Ben sizin yerinizde olsam davete icabet eder dürüstçe sen şu yanlışları yaptın ben şu yanlışları yaptım sen bir adım atıp evine davet ettin gel bu bir başlangıç olsun saygılı bir ilişki kuralım derdim