GÖRÜMCEMİN EŞİ...

A
Cok haklisiniz ya. Adam da belki bu kadin bana niye bakiyor diye ici icini yiyordur. Adam laf soylememis sarkintilik yapmamis . Esine soyleyipte iyimi yaptin . Esin ya ablana soylese ne olucak simdi. Zavalli adam belki hic sucu yoktur.

siz onun sürekli size bakış attığını söylüyorsunuz, acaba sürekli bu bana bakıyor mu diye bakıp normal bakılması gereken zamanlarıda mı yanlış anlıyorsunuz. ve siz bakışı yakalarken siz de bakıyorsunuz acaba karşı tarafta sizi yanlış anlamış mıdır.

Bir derdim var bolumunde "kadin hisseder." savunmasi ne kadar mantikli? Madem her seyi hissediyoruz neden bu kadar yanlis evlilikler var?

Konu sahibi fahis bir hata yapmissin. Insanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamaliydi. O bakislar iddia ettiginiz gibi kotu niyetli olsa bile yapmaniz gereken bunu esinize anlatmak degildi kesinlikle. Akraba disinda biri yapsa bile bu davranislari herhangi bir taciz durumu yoksa erkege boyle seyler soylenmemeliydi. Sizin sonunuz hic iyi degil. Ve bu sonu da hak ettiniz.

cok guldum. Adamin etlerini niye atiyosun . Fake bu ya. Tavugun etin sucu ne ....

enişte kötü niyetli olsaydı,1.5 yılda icraata geçmez miydi?yani sadece bakmakla mı yetinirdi?yine de bakışlara maruz kalan sizsiniz,en doğrusunu siz değerlendirirsiniz.ama benim şu hayatta en korktuğum şeylerden biridir,yaptığın davranış.iftiracı konumuna düşmek,bu hayattaki en ağır yüklerden biridir.her iki durumda da allah yardımcın olsun...

dikkatimi çekti
konu sahibi bu olayı yazarken
gayet sakin bi yorum yapın canlar falan
benim böle bi sıkıntım olsa yazar
ken belli olurdu heralde hissettiklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…