GÖRÜMCEMİN EŞİ...

Katıldım sana.........

Hahhaa yorumlara bakiyorumda…yani belkide esine anlatmasi iyi birseydir..yanilma payini saymazsak…yani illa gelip ellemesi mi gerekiyor esine anlatmak icin?? Kaldiki o zaman kesin cinayet cikar.

Ya çok zor bir durum bu, yanılıp boşu boşuna iftira da atmış olabilir günahını da almış olabilir.
Bazen de şu şekilde düşünüyorum, çok büyük bir itham bu emin olmadan da söylemeye cesaret edemezdi diye düşünüyorum eşine..
Yanii karışık bir durum gerçektenn...

Aynen eniştesi de “bu gelin neden bana bakıyor “ diye bakıyordur.

Aslında her iki taraf da yanlış anlıyor birbirini.

Ama bir kadının karşı taraf hakkında bunu demesi için çok net delil olması lazım elinde.

Bu konu dışarı çıkarsa yani görümce duyarsa bunu bir ömür unutulmaz.

Şahsen bizim gelin böyle düşünce ben bir daha görüşmek istemem, rahat edemem ve samimi bulmam.

Bir soz vardi aklima o geldi…dunyanin en guzel duygusu..siz ona baktiginizda onun size coktan bakiyor olmasi

Hahhaa yorumlara bakiyorumda…yani belkide esine anlatmasi iyi birseydir..yanilma payini saymazsak…yani illa gelip ellemesi mi gerekiyor esine anlatmak icin?? Kaldiki o zaman kesin cinayet cikar.
ellemesi gerekmiyor tabi ama. eniştenin buna kaçamak bakış attığını görüyorsa bu da enişteye bakıyordur. bu kadar basit bir denklem yani.
Enişte de aynı şeyi bunun için düşünüyordur.
Bir de fıtrat meselesi bu. Sen görümcenin kocasını tanırsın sapık bir tarafı varsa zaten herkese karşı öyledir. Ama kendini bilen insan zaten gelinlerine o gözle bakmaya beyni algılarını kapatmıştır.

hepiniz aynı ortamda iken eşler var iken eniştenin buna cesaret etmesi pek akıl karı değil.
bazı insanların konuşurken gözleri çok kayar.biriyle konuşur arada diğerinin tepkilerini de gözetlemek istercesine gözleri yandakine filan kayar.
bunu yapan insan çoktur.
etrafını dikkatle gözlemlerden farkederdin.
şimdi sen kendinde o kadar emin olmuşsun ki eşine söylemişsin.
bu söylediğin de yenilir yutulur bir iddia değil çünkü ailesiniz.
başka da hareketleri tacizleri olsaydı tamam derdim.
sen de aslında o zaman daha emin olabilirdin sana ilgi duyduğundan.

Orasi oyle..biri demis yorumudna ona binaen yazdim zaten onu..bakmis ellememis ya demis bana gore ellemesi gerekmiyor illaki..ha konu sahibi herife soylemekle cok iyi yapmista demiyorum zaten. Arada bir mesele..

Dedim ya kadin hisseder..inanki bazen kadin bakmasada erkek size baktigini farkedersin…ona bakmadiginiz halde bile..mesela yandaki adam sana bakiyor mu farkedersin..yani bu kadin durup dururken kocasini neden huzursuz etmek istesinki? Demekki birseyler hissetmis…

Hahaha eskiden evli olmaz yapmaz derdim…artik hic oyle seyler demiyorum…neden biliyor musun? Evli birinin benle tanisip ilk konusmadan karisini kotulemesinden ve mutsuz oldugunu anlatmasindan…hani burda demis ya bazi hatunlar..ay bizim tipik turk kizlari cok severler..ay gozuyle yedi yok taciz etti…harbiden var abazalar dolasmakta etrafimizda…kaldiki bu adam bunu soylediginde tepkim sert olmustu…banane senin karinla olan problemlerinden dedim ve kapattim olayi…birde is yerinden biriydi o zaman ve daha kotusude babami tanidigini soyledigi icin konusmustum..oyle hosbes..oyle her konustugum erkekte kotu niyet aramadigim icin basima gelmisti bu….gene kotu niyet aramam ve erkeklerlede rahat konusurum ama gerek yoksa, ne gerek var? Bunu anladim iste…is yerinden biri oldugu icin her gun goruyordum..is saatlerimi bile degistirmistim o herif yuzunden ve psikolojim bozulmustu dusun yani..hahaha simdi guluyorum tabii ama kotu birsey yaa..helede tanidik biri olmus olmasi..sonrada ciktim o is yerinden zaten rahat ettim..simdi bana da derlerse burdaki bazilari “ay ne var canim, adam bunalmis sana icini dokmus” hahaha kusura bakmayinda ilk gorusten olmasin bu dediginiz..kaldiki gerekten banane yaa…

Buarada bir zamanlar gene biri vardi ve oyle bakiyorki anlatamam..midem bulandi herifin bakislarindan..yaninda karisi var…esimle bir gun bi markete girdim ve baktim bu herif orda…esimide aldim hemen birsey soylemeden ciktim..esim bi anlam veremedi tabii…

Yani sandiginiz kadar masum olmuyor bazilari…dedigim gibi benkli cok rahat biriyimdir hayatta asla aklima gelmez birinin bana yan gozle bakmasi..ama bu gibi sapiklar gercekten var. Ve var olmaya devam edecek.

Hatalı olduğunu düşünmüyorum. Bir kadın erkeğin bakışlarından rahatsız olmuşsa bu bakış normal değildir. Eşine söylemen de iyi olmuş. Sonrasında olayın boyutu değişip, görümcen bir şeyler farketseydi. Eşi masum olur onun gözünde sende adamı ayartan kadın..

ay öyle bir abaza da ben tanıyorum. Bazı erkekler gerçekten çok sapık oluyor yani. dişi sinek deyince adamın libidosu kaynıyor. Bu adam da çok iyi bir işi var saygın yani. Ben ilk tanıştığım gün anladım sapık olduğunu. Adam konuşuyor ama asla gözlerine bakmıyor, geri kalan muhtelif bölgelerinde gözü geziyor adamın. Resmen rahatsız oluyorsun. Bizim fabrikaya gelmişti ziyarete de ortamda olan her kadın aynı şeyi hissetti o gittikten sonra konuştuk da.. Bu ayı benim evli olduğumu biliyor. Bir gün bir telefon "x bey sizi arıyor" "hayırdır bağla bakalım" dedim.
Adamı görsen Allah'ım telefonda bir yayılıyor. Töbe töbe.. Alakasız bir de yani beni aramasını gerektiren bir konu yoktu asla. Saçma sapan işle ilgili bir şey, ama sanki damardan almış da sızmış gibi, böyle gözleri kapalı ay midem bulandı. Aynen o tarz. Hemen huylandım zaten.
Tel varmış ben dönerim dedim kapattım. Gerçekten böyle pislikler var.

Bu çok ama çok ağır bir itham bana bakıyor kaçamak bakışlar filan böyle şeyler çok yanlış anlamaya müsait şeyler eşinize söylemekle iyi yapmamışsınız ne olursa olsun onunda içine şüphe düşecek belki de eskisi gibi olamayacak seni sakınmaya çalışacak ondan yani bakmak dışında bariz bir konuşma hareket de yok belki de bakış tarzı öyledir utangaçtır olamaz mı. Eşiniz de gözlemler dikkat eder ama bence demeniz iyi olmamış. Baksanıza verdiklerini bile çöpe atmış ki eşinizin de yersiz tepki verdiğini düşünüyorum kaç senelik görüşüyorlar o kadar yardımları oldu diyorsunuz bilmeden haksızlık yapıp vebale girmeyin şimdi görümceniz de arada kalacak.

Yani burda soylendigi gibi Bosuna kuruntu olmuyor bazen...Tabiiki oyleler var erkeklerdede var ama simdi sana ne der burdaki bazi hatunlar bu durumda merak ettim..,sen ayartmadin ya herifi.. Sapik iste.. Ulaa hem biz paranoya olmussak bosuna olmuyoruz yani

ya canım bu farklı bir şey.
1,5 sene boyunca eniştenin kaçamak bakışlarını görüyorsa bu da kaçamak bakıyor "bana bakıyor mu?" diye.
Bizim sapıklarla olan ilişkilerimiz sapıklıklarını teşcil ettikten sonra bitmiştirdevamı gelirse zaten ortak olursun demektir.
Ama yani ne bileyim, bir insanın da tarzı bellidir, sapıksa herkese karşı öyledir. Mesela sen görümcenin kocasını tanımaz mısın? Gelinlerine o gözle bakması için bir kere inançsız olması lazım, tamamen beyin algısı bence. Gerçi insanoğlu neler var neler de ben nedense o ihtimali az gördüm.

BU erkek milleti açığa ,kapalıya, tahrik edene, etmeyen faketmez bakarlar maalesef
nefes alsın yeter...

bazı erkeklerde otobüste dolmuşta özellikle
bacagı bacagına dokundurmak bile yetiyo
fırsat bu fırsat diyorlar sanırım abazalar
tepende soluması,düşer gibi yapıp dokunmaları iğrenç ya
yazık ya ne kadar düştünüz

Gorumcemin esi bana 1.5 yil boyunca kacamak bakislar atacak ve bunu ne eşim ne gorumcem farketmeyecek... mumkun degil, imkansiz, en azindan benim ailem için.
Esinize bi sorun bakalim nasil olmus da hiç farketmemis bu bakislari, yoksa siz yanlis anlamis olmayasiniz...

kadınlar bazı şeyleri hisseder tamam da görümcen de kadın değil mi o niye hiç farketmemiş. Bence yanılmıyor olsanda pek doğru yol izlememişsin. Eşine söyleyerek akrabalar arasında gelecekte yaşanacak çok daha büyük olaylara zemin hazırlamışsın. Hakkınızda hayırlısı olsun ama böyle şeyleri bir erkeğe hele de eşe anlatmadan evvel anne, abla veya yakın bir arkadaşa danışıp fikir almak gerekiyor.

Bence bi kadın hisseder.eşinize anlatmak yerine uygun ortamları siz hazırlamalıydınız.tesettürlüyüm demişsiniz sizin yapmanız gereken tekşey haremlik selamlık oturmaktı.neyse artık ok yaydan çıkmış bunu bir görümcenin duyduğunu düşünsene!daha sonrada kayınvalidenlertam bir skandala dönüşebilir bir olay.damak hep hala inkar eder.sen en iyisi eşini sıkı tembihleli konu duyulmasın

En iyisini yapmışsınız.
Aynı şey bi zamanlar banada oluyordu komşumuzun eşi bakıyordu.
Adam annemle aynı yaştaydı ve aile dostumuzdu.
İnsan iğreti oluyor sizi çok iyi anlıyorum.
Bende anneme söylemiştim bi dahada gitmedik.
Sizde mesafe koyun aranıza, eşiniz bunda sonra daha dikkat edecektr.
Sıkmayın canınınızı.
Sevgiler ..

nedense ben bu konunun arkasında başka bir şey var diye düşünüyorum.çok mu sık görüşüyorsunuz görümcenle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…