konu sahibi hanımefendinin bir buçuk yıl boyu enişteyi paranoyakça gözlemlemesinden sonra bana bakmıyor dememesi saçma olurdu adam da hayretler içinde gelin bana ne diye bakıp duruyor diye bakıp durmuştur..bu bakışmaların sonucunda konu sahibi hanımefendi kocasının ailesini birbirine katacak cümleleri ardarda sıralamıştır..Fakat sağlam deliller toplanmadan yapılacak her ithamın iftiraya gireceğini bilmemektedir sanırım..hani tesettürlüyüm diyorsun ya dinimizde de bir buçuk yıl gözlerimle takip ettim şahitleri gözlerim diye kimseye ithamda bulunulmaz hatırlatayım dedim..ne oldu şimdi abla ile kardeşi birbirine düşman ettin vicdanın yerindedir inşallah.
Aynen eniştesi de “bu gelin neden bana bakıyor “ diye bakıyordur.eğer ki konu sahibi gözlemlerinin yorumu yerine hakikaten eniştenin gözleriyle taciz ettiğini doğrulaması mümkünse..abla ile kardeşi birbirine böldürmemek adına haremlik selamlık bir sistem izleyebilirler..rahat durmayan birileri varsa üyenin yorumu üstüne cuk diye oturur ipekciğim..öbür türlü gözü tok gönlü durgun insanların aynı yerde oturmalarında zaten bir mahsur yoktur.
ellemesi gerekmiyor tabi ama. eniştenin buna kaçamak bakış attığını görüyorsa bu da enişteye bakıyordur. bu kadar basit bir denklem yani.Hahhaa yorumlara bakiyorumda…yani belkide esine anlatmasi iyi birseydir..yanilma payini saymazsak…yani illa gelip ellemesi mi gerekiyor esine anlatmak icin?? Kaldiki o zaman kesin cinayet cikar.
hepiniz aynı ortamda iken eşler var iken eniştenin buna cesaret etmesi pek akıl karı değil.Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
ellemesi gerekmiyor tabi ama. eniştenin buna kaçamak bakış attığını görüyorsa bu da enişteye bakıyordur. bu kadar basit bir denklem yani.
Enişte de aynı şeyi bunun için düşünüyordur.
Bir de fıtrat meselesi bu. Sen görümcenin kocasını tanırsın sapık bir tarafı varsa zaten herkese karşı öyledir. Ama kendini bilen insan zaten gelinlerine o gözle bakmaya beyni algılarını kapatmıştır.
Orasi oyle..biri demis yorumudna ona binaen yazdim zaten onu..bakmis ellememis ya demisbana gore ellemesi gerekmiyor illaki..ha konu sahibi herife soylemekle cok iyi yapmista demiyorum zaten. Arada bir mesele..
Dedim ya kadin hisseder..inanki bazen kadin bakmasada erkek size baktigini farkedersin…ona bakmadiginiz halde bile..mesela yandaki adam sana bakiyor mu farkedersin..yani bu kadin durup dururken kocasini neden huzursuz etmek istesinki? Demekki birseyler hissetmis…
Hahaha eskiden evli olmaz yapmaz derdim…artik hic oyle seyler demiyorum…neden biliyor musun? Evli birinin benle tanisip ilk konusmadan karisini kotulemesinden ve mutsuz oldugunu anlatmasindan…hani burda demis ya bazi hatunlar..ay bizim tipik turk kizlari cok severler..ay gozuyle yedi yok taciz etti…harbiden var abazalar dolasmakta etrafimizda…kaldiki bu adam bunu soylediginde tepkim sert olmustu…banane senin karinla olan problemlerinden dedim ve kapattim olayi…birde is yerinden biriydi o zaman ve daha kotusude babami tanidigini soyledigi icin konusmustum..oyle hosbes..oyle her konustugum erkekte kotu niyet aramadigim icin basima gelmisti bu….gene kotu niyet aramam ve erkeklerlede rahat konusurum ama gerek yoksa, ne gerek var? Bunu anladim iste…is yerinden biri oldugu icin her gun goruyordum..is saatlerimi bile degistirmistim o herif yuzunden ve psikolojim bozulmustu dusun yani..hahaha simdi guluyorum tabii ama kotu birsey yaa..helede tanidik biri olmus olmasi..sonrada ciktim o is yerinden zaten rahat ettim..simdi bana da derlerse burdaki bazilari “ay ne var canim, adam bunalmis sana icini dokmus” hahaha kusura bakmayinda ilk gorusten olmasin bu dediginiz..kaldiki gerekten banane yaa…
Buarada bir zamanlar gene biri vardi ve oyle bakiyorki anlatamam..midem bulandi herifin bakislarindan..yaninda karisi var…esimle bir gun bi markete girdim ve baktim bu herif orda…esimide aldim hemen birsey soylemeden ciktim..esim bi anlam veremedi tabii…
Yani sandiginiz kadar masum olmuyor bazilari…dedigim gibi benkli cok rahat biriyimdir hayatta asla aklima gelmez birinin bana yan gozle bakmasi..ama bu gibi sapiklar gercekten var. Ve var olmaya devam edecek.
Yani burda soylendigi gibi Bosuna kuruntu olmuyor bazen...Tabiiki oyleler var erkeklerdede var ama simdi sana ne der burdaki bazi hatunlar bu durumda merak ettim..,sen ayartmadin ya herifi.. Sapik iste.. Ulaa hem biz paranoya olmussak bosuna olmuyoruz yaniay öyle bir abaza da ben tanıyorum. Bazı erkekler gerçekten çok sapık oluyor yani. dişi sinek deyince adamın libidosu kaynıyor. Bu adam da çok iyi bir işi var saygın yani. Ben ilk tanıştığım gün anladım sapık olduğunu. Adam konuşuyor ama asla gözlerine bakmıyor, geri kalan muhtelif bölgelerinde gözü geziyor adamın. Resmen rahatsız oluyorsun. Bizim fabrikaya gelmişti ziyarete de ortamda olan her kadın aynı şeyi hissetti o gittikten sonra konuştuk da.. Bu ayı benim evli olduğumu biliyor. Bir gün bir telefon "x bey sizi arıyor" "hayırdır bağla bakalım" dedim.
Adamı görsen Allah'ım telefonda bir yayılıyor. Töbe töbe.. Alakasız bir de yani beni aramasını gerektiren bir konu yoktu asla. Saçma sapan işle ilgili bir şey, ama sanki damardan almış da sızmış gibi, böyle gözleri kapalı ay midem bulandı. Aynen o tarz. Hemen huylandım zaten.
Tel varmış ben dönerim dedim kapattım. Gerçekten böyle pislikler var.
ya canım bu farklı bir şey.Yani burda soylendigi gibi Bosuna kuruntu olmuyor bazen...Tabiiki oyleler var erkeklerdede var ama simdi sana ne der burdaki bazi hatunlar bu durumda merak ettim..,sen ayartmadin ya herifi.. Sapik iste.. Ulaa hem biz paranoya olmussak bosuna olmuyoruz yani
BU erkek milleti açığa ,kapalıya, tahrik edene, etmeyen faketmez bakarlar maalesefSelam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
Selam arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Çok güzel giden bir evliliğim var Allaha şükür. Fakat benim bi görümcem var eşimin ablası. Bu görümcemin eşini benim eşim çok seviyor. Zamanında ona çok yardımı dokunmuş iyi bir insan. Biz evlenirken de maddi yönden çok yardımcı oldu sağolsun. Ama şöyle bir sıkıntı var. Biz görümceme oturmaya gittiğimizde eşi kaçamak bakışlarla bana bakıyor ve ben rahatsız oluyorum. Ben tesettürlü biriyim. Bir erkeğin nefsini kabartacak bir giyime sahip değilim. (Gerçi onların nefsi açıklığa kapalılığa bakmıyor) Neyse Ben başta yanlış anlıyorumdur dedim bir kaç kez denedim baktım kaçamak kaçamak bakıyor ortamda. Eşime söylemeyi düşündüm sonra vazgeçtim. Rahatsızlık duya duya görümceme gittim hep. Ama artık dayanamadım dün gece eşime anlattım. Tabi çok üzüldü. Ona yakıştıramadı. Sizce eşime söylemekle doğrumu yaptım? Ve de görümceme bir daha gitmemek olmaz ama hiç gidesim gelmiyor ne yapmalıyım ki sizce? Fikirlerinizi bekliyorum canlar sağolun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?