- Konu Sahibi sahtehayat
-
Merhaba kızlar bir sorunumu sizinle paylaşmak istiyorum.. Görümcem yeni doğum yaptı ikiz ayrıca ıkı tanede cocugu var bırı 8 diğer 5 yasında oldukca sorunlu cocuklar... Bir haftadır suren bir sorunum var gorumcem ve kaynanam ben ısten cıkınca gorumcemın cocugunu bana gonderıyor.. Git yengen sana bilg oynatsın falan.. Neyse dedim bir kaç gun oynatıyım bir gun kız gelıyo bırgun erkek... Bu benı sıkmaya basladı zaten bilg kullanmasını bılmıyorlar ıs yapınca yenge gel oyle oldu yenge su dokuldu falan fılan...Görümcem belli cocuk bakamıyor ama dusunmesı gerekn ben degılım ki eşimde sen bakmak zorunda degılsın ısım var de gonder cocukları doguruyorsalar bakcaklar dedi.. Şimdi bana bir cocuktan ne olur dıyen cıkmasın çalışan bir bayanım ve eve gelıp butun ısler benım omzumda cunku.. Dünde aynı sekılde oldu kaynanamda ıftarı yaptım bulasıkları yıkadık falan anne ben utu yapcam ısım var dedım.. Kaynanamında tavrı bu yagmuruda al oynat bılgısayarla anne bilmiyor oynamayı dedi ayrıca eşim izin vermiyor( gerçekten öyle) öyleyse cizgi film acarsın ona dedi.. Neyse dedim bu seferde boyle olsun ama kendide acabılırdi akşamda balkona cıktı sandalıyeden dustu ağladı cocuga birşey olsa üstüme kalcak ben bu sorumlulugu almak ıstemıyorum... Kaynanamla maglum sorunlarımız vardı ben nasıl soyleyebılırım bu konudan rahatsız oldugumu... Bu arada diğer gorumcelerımınde cocugu var 2 sıde yakın onlara gondermıyor bana gonderıyor sonucta benle cocuk ne yapabılır anlamıyorum....
aman canım üzüldüğün şeye bak
ekmeğini mi veriyorlar suyunu mu muhtaçmısın ki....
işim var de gönder.... evet çocuğa bir şey olsa kötü yenge olursun....
hiç çekin me sen konuşmanada gerek yaok kaynanayla sen çocuklar geldiğinde
müsait değilim de onlarda 1 gönderir 2 gönderir
eşek değiller ya anlarlar....
kayınvalidenizle malum sorunlarınızın ne olduğunu bilmiyoruz ama ona söylyin ben zaten çalışıyorum akşam da yorgun oluyorum ilgilenemiyorum falan deyin yada eşinizin söylemesi daha doğru madem o da istemiyor.hem kayınvalideniz napıyor niye size yolluyorki çocukları o ilgilensin torunlarıyla
bakamayacaksa o kadar cocuk yapmasaymıs.hemde 2 kadınlar evde.sen butun gun calıs aksam bı de gorumcenın cocuklarıyla ugras.olmaz canım kabul etme.kıbar bır dılle gerı cevır.ya da esın soylesın.
sizin çocuğunuz yok değil mi?
çünkü ikiz bebekle zorlanıyordur görümceniz..ona da çok haksız diyemeyeceğim...
ama sizde haksızsınız diyemeyeceğim...
eşinizin konuşması gerek annesiyle...bilgisayar bozuldu sistem çökmüş felan deseniz...ki zarar da verebilirler yani..
her gece olmasa da arada bakarak destek olmanız düşüncelice olur bence..
ilerde sizde bunları yaşayacaksınız..yenidoğan çocuk zor çünkü..
sinir olurum böyle insanlara. hayır birazda o gönderdikleri çocukları düşünüyorum bebekler geldi bizi gönderdiler diye düşünecekler. bence kocanız konuşsun annesiyle. siz hiç yüz göz olmayın.
bence kaynananla konuş.sonucta torunları bakabilir.arada tabiki sanada gelebilirler bir saatliğine ama kaynanan kendisi baksın eşin arkandaysa sorun yok.sıkma canını boşuna
Siz değil eşiniz konuşsun...
Bu durumdan rahatsız olduğunu/olduğunuzu, istemediğini söylesin...
İnsanlara hayır demeyi bilmeliyiz biraz, kimse kimseye yanlış anlaşılmamak için istemediği şeyi yapmak zorunda değil.
Ben direkt açık açık derdim; kendime göre işlerim var ayrıca başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak istemiyorum, diye...
Bunun ayıbı gayıbı yok...
bi kaç gün size cocugu gönderiyor diye size güvenip yapmış sayılmıyorki
biraz anlayışlı olsanız
cocuk cokta kucuk deıglmıs ustelık cekınır sızıde dınler canavar degıller ya
ıkız cocukları olmus rahatlamak ıstıyor kadın bellıkı
bence ıdare etsenız ıyı olur gıbı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?