Görümcemin çocukları..

Benim içimde yaşadığım krizden iyidir.. Başkalarının mutlutu icin kendimden ödün veremem.. Bağırıp çağırırım demiyorum zaten sırf cocugu bakmıyorum diye kriz olcaksada varsın olsun umrumda olmaz

Yaşadıklarnızı kendiniz biliyorsunuz tabi. İnceldiği yerden kopsun tepkimi vereceğim dediğiniz için size bu yorumu yazdım. Bağırıp çarırsınız ya da başka birşey. çüksinirli olduğunuz belli.
Başkalarının mutluluğunu ben düşünürüm. En azından huzurumu düşünürüm. Bu nedenle o şekilde yaptım yorumumu da zaten.
Siz bilirsiniz.

Yaşadıklarnızı kendiniz biliyorsunuz tabi. İnceldiği yerden kopsun tepkimi vereceğim dediğiniz için size bu yorumu yazdım. Bağırıp çarırsınız ya da başka birşey. çüksinirli olduğunuz belli.
Başkalarının mutluluğunu ben düşünürüm. En azından huzurumu düşünürüm. Bu nedenle o şekilde yaptım yorumumu da zaten.
Siz bilirsiniz.
Beni düşünerek yazdığınızı biliyorum teşekkür ederim huzursuzluk cıkmasın ıstıyorsun sızde.. Ama birde şöyle düşünün cocugu bakmak sıtemedıgım ıcın kaynanam bana yuz cevırırse ondan bana ne hayır gelır ki...

Beni düşünerek yazdığınızı biliyorum teşekkür ederim huzursuzluk cıkmasın ıstıyorsun sızde.. Ama birde şöyle düşünün cocugu bakmak sıtemedıgım ıcın kaynanam bana yuz cevırırse ondan bana ne hayır gelır ki...

Elbette ki. Kimsenin evinde huzursuzluk olsun istemem.
Siz güzelce durumunuzu anlatırsınız. Eşiniz de kaçmasın ayrıca ben konuşursam şöyle olur böyle olur diye. O konuşursa birşey olmaz ama siz konuşursanız olur.
Bu konuda çok kararlı olduğunuzu, acil durumlarda tabi ki bakabileceğinizi ama çok yorgun olduğunuzu, ve böyle bir sorumluluk almak istemidiğinizi anlatmaya çalışıyorsanız. Hâlâ devam ederse tam getirdikleri anda bahanelerle atlatmaya çalışırsanız zamanla yoluna girer.
Ama olası bir krizde bu sefer size iyice düşman olup zarar vermek için örgütlenebilirler

Siz yeni doğum yaptıgınız için belki hak verebilirsiniz.. Ama o cocukları bana gelene kadar yan apartmanda 2 tane teyzelerı var hiçbiride çalışmıyor ve yaşıt cocukları var.. Ayrıca kaynanam onunla kalıyor ve yardımcı olur.. Ben kimsenin cocuguna bakmak zorunda değilim ayrıca sert tepki vermeyeceğim ama ne düşübdüğümü söyelyeceğim.. Çalışan bir bayanım ve eve 8de gıdıyorum.. Ev hanımı olsam bir nebze haklı bulcam ama o zamanda bakmazdım.. Bir süreliğine diyorsunuz ama alışacaklar bunu bildiğim için tepkimi koymak istiyorum

5 yaşındaki bu çocuk kaçta yatıyor ki akşam 8 de size gönderiliyor?
Benim bildiğim o yaştaki çocuğun yatma saati 9'dur..

5 yaşındaki bu çocuk kaçta yatıyor ki akşam 8 de size gönderiliyor?
Benim bildiğim o yaştaki çocuğun yatma saati 9'dur..

Herkes sizin gibi çocuk yetiştirmiyor malesef 12 1 de yatıyorlar.. Çok cocuk olunca onun bakımıymıs saglıgıymıs bunlar hep bos onlara gore cocuguna sureklı kola veren aıleler zaten cok dusunse cocugunu bana gondermezdi... Sonucta bir ömür bu suan ıkızler kucuk onlar ya emeklemeye baslayınca neler olcak tahmın bıle edemıyorum... Kesın onlarda buyur yıne hamıle kalır cunku cocukları cok sevıyorlar sozde :49: pardon hamıle kalmayı sevıyorlar:60:

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum.

Yakın bir akrabamızın ard arda 4 çocuğu var ve 5. yolda. Çocuklar ne biçim büyüyor görüyoruz yani. Çok yakın akrabamız oldukları için bazen babaneleri bize gelir ve o 4 çocuğun 3 ünü de beraberinde getirir. En büyüğü 6 yaşında olan 3 çocuğu görünce bende şalterler atardı. Arkadaş bu çocuk balkondan düşse, bi tarafını bişey kesse, ne bileyim sofra kuruluyor bu çocukların kim karnını doyuracak bla bla...

Konu sahibi arkadaşım kibarca tepkinizi koyun derim. Yoksa ardı arkası kesilmez.

Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum.

Yakın bir akrabamızın ard arda 4 çocuğu var ve 5. yolda. Çocuklar ne biçim büyüyor görüyoruz yani. Çok yakın akrabamız oldukları için bazen babaneleri bize gelir ve o 4 çocuğun 3 ünü de beraberinde getirir. En büyüğü 6 yaşında olan 3 çocuğu görünce bende şalterler atardı. Arkadaş bu çocuk balkondan düşse, bi tarafını bişey kesse, ne bileyim sofra kuruluyor bu çocukların kim karnını doyuracak bla bla...

Konu sahibi arkadaşım kibarca tepkinizi koyun derim. Yoksa ardı arkası kesilmez.

Aynen oyle bende alışmamaları için tepkimi koymak istiyorum

Back
X