Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor11 yıldır bu platformda olan birisinin böyle yazması çok tuhafıma gitti. Yeni üye mi dedim baktım. Şaka di mi? İçimizde umut parçaları kalsın lütfen.
Siz sanatçı mısınız? 1 tencere Kechup lu makarna sanatçısı falan mı? İnsan olun insan!!Sanatçılarda yalvarıyor yıllar sonra rol veren yok, kapımızı açan yok diye
Aynı hikaye
Haklısınız kendime kızıyorum zaten hayır diyemeyen biriyim buna rağmen taşlanıyorum gördüğünüz gibi şimdi hayır desem yine kötü olacaktım. Ama eşimin benden daha çok hatası var böyle konularda bana sormuyor kendi kendine hareket ediyor planımız mı var umrunda değil önemsizmiş gibi davranınca bu beni çok kırıyor. Bazı şeyleri önemsesin istiyorum çok mu şey istiyorum o yüzden kızıyorum ona
Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor
Ben hiç kimsemin çocuğu için annesi varken anne rolüne soyunamam, herkes bakabilecek kadar çocuk doğursun, yoksa bu yeni nesil narsist olma ihtimali çok yüksek
Siz sanatçı mısınız? 1 tencere Kechup lu makarna sanatçısı falan mı? İnsan olun insan!!
Dilerim yanlışlıkla bu çocuğa mangal da yapıp kendi ellerinizle beslersiniz. Çocuğa yazık, sevmek zorunda değilsiniz ama nefretinize maruz kalmasa keşke.
Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildiSimdi benim anlamadigim cocukta narsistlik gözlemlemişsiniz. Ve sonrasinda eşiniz ÇOCUĞU dövmüş. Sizde cocuk bir daha dayak yemesin diye iyilik olsun diye kabul etmemişsiniz. Tebrik ederim her gece bir narsistle yatiyorsun
Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildi
Ya şu konudaki yorumları hayretle okuyorum. Demek ki çocuklar annesiz kalsa, alıp baksanız 2 paket makarnanın birini yedi diye aç gözlü diyeceksiniz. Allah kimseyi hiçbir çocuğu annesiz babasız bırakmasın, kimseye muhtaç etmesin. Daha 1 günlük, 3 günlük misafir olarak ağırlamak zor geliyor kaldı ki bir de emanete gözü gibi bakacak. Allah sizlerin eline düşürmesin ne diyeyim.
Hayır deseniz kimse size kizmazdi çünkü böyle bir konu açmanıza da gerek kalmayacakti.
"Yarın bir programimiz var tatlim,ama haftaya mutlaka bekliyorum " demeniz yeterli olacaktı.
Sanirim sizi üzen çocuğun gelmesi değil,eşiniz tarafından önemsenmediginizi hissetmeniz.Bu durumu da eşinizle konuşun,onun kendi kendine anlamasini beklemeyin,çünkü asla anlamayacaktır.
Evliliğiniz daha çok yeni sanirim,beklentilerinizi mutlaka paylaşın karşılıklı,zamanla,birbirinizi tanıdıkça oturacaktir bazı şeyler.
Ondan nefret ederek, yediği 1 tencere makarnanın hesabını yaparak ona yardımcı olamazsınız. İyi niyetli yaklaşamıyorsanız, içinize sinmiyorsa ona kendini kötü hissettirerek bir yere varamazsınız. Eşinizden de kendinizden de uzak tutun gerekirse annesiyle açık açık konuşun.Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildi
Neden küçümseyeyim. Sadece hayal kırıklığı diyelim. Cidden eski üye olabileceğinizi düşünmedim. Aytıca Yazdıklarınızdan narsist kişilik özelliği sizde gördüm. Ancak kendini aşırı seven birisi minnacık fedakarlıklardan kaçınır bence. Allah kalbine genişlik ve merhamet versin.Bu yazdıklarım küçümsenmemesi gerekiyor, çünkü ebeveynler çocuklara pek zaman ayırmıyor
Ben hiç kimsemin çocuğu için annesi varken anne rolüne soyunamam, herkes bakabilecek kadar çocuk doğursun, yoksa bu yeni nesil narsist olma ihtimali çok yüksek
Çocuk psikatrisine gittiklerini işittim ama bu konuyu sormadımÇözüm dayak mı peki.
Senelerdir gördükçe, düşündükçe içimi acıtan bir video var. Siz böyle deyince aklıma geldi yine. Koca adam diyor ki "çocukken annemin öldüğünü sofrada 2. kez patates isteyemediğimde anladım". Belki orada veren kişi çok görmeyecekti belki de 2 tabak patates yedi aç, karaktersiz diyecekti üzücü. Hepimiz biliyoruz ama kendi çocuğun olunca tabak tabak yesin diye gözüne bakıyorsun. O yüzden Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Bahsettiğim de buydu;
Neyse ki ketchupı bitirmiş, mayonnaisei de bitirebilirdi. O daha pahalı.yeni aldığım ketchup bir oturuşta bitirdi
Vicdanım rahat benim merak etme ama annenin ve babanın tutumu rahatsız ediciNeden küçümseyeyim. Sadece hayal kırıklığı diyelim. Cidden eski üye olabileceğinizi düşünmedim. Aytıca Yazdıklarınızdan narsist kişilik özelliği sizde gördüm. Ancak kendini aşırı seven birisi minnacık fedakarlıklardan kaçınır bence. Allah kalbine genişlik ve merhamet versin.
Evet çocuk uzak dursun annesideOndan nefret ederek, yediği 1 tencere makarnanın hesabını yaparak ona yardımcı olamazsınız. İyi niyetli yaklaşamıyorsanız, içinize sinmiyorsa ona kendini kötü hissettirerek bir yere varamazsınız. Eşinizden de kendinizden de uzak tutun gerekirse annesiyle açık açık konuşun.
Konum bir üyenin dediği gibi gerçekten sıvanıyor şuan ne yapsam kapatsam mı ki iyice b*ku çıktı
Evet çocuk uzak dursun anneside
Senelerdir gördükçe, düşündükçe içimi acıtan bir video var. Siz böyle deyince aklıma geldi yine. Koca adam diyor ki "çocukken annemin öldüğünü sofrada 2. kez patates isteyemediğimde anladım". Belki orada veren kişi çok görmeyecekti belki de 2 tabak patates yedi aç, karaktersiz diyecekti üzücü. Hepimiz biliyoruz ama kendi çocuğun olunca tabak tabak yesin diye gözüne bakıyorsun. O yüzden Allah kimseyi annesiz bırakmasın. Bahsettiğim de buydu;
Bu çocuk okulda kaç tane çocuğu dövdü ve bir kaç okul değiştirildi
Annesi dövülmesine izin veriyor ki kayınbederi de zıvanadan çıkardıValla ben o annenin yerinde olucam benim çocugumu dövecekler gözlerine parmaklarimi sokar ellerini kırarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?