Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi dövülmesine izin veriyor ki kayınbederi de zıvanadan çıkardı
Dayağı yedi, laf dinlemiyor büyüklere saygısız

Siz bunlarin arkasina sıgınmaya devam edin. Evet anne baba suclu olabilir. Ama hepiniz o meleğe verdiginiz zarari hem bu dünyada hemde Allah katinda ödeyeceksiniz. Eger bu cocuk ilerde topluma zararli bir birey olursada her davranişindan ailecek sorumlusunuz.
Sülale terapisine ihtiyaciniz var. Ben 36 yasindayim böyle birsey görmedim duymadim. Aile narsist aldiklari gelinlerde körle yatan şaşı kalkar misali olmuslar. Rabbim hidayet versin

Ya hu güya çok önem verdiğin plan senin bile aklından çıkmış.
Üzerine kadın sana müsait misin demiş evet demişsin.
Sonra kalkıp da çocuğa surat asabilirim demek de neyin nesi?
Ayıptır,günahtır.
Çocuk kalbini kırmak hiç iyi değildir bilesiniz.

Ne planmis dimii

Kizlar iyi geceler icim karardi konu zaten kaydi. Ogluşuma sarılıp güzel Allah im beni oğlumun başından eksik etme diyip yaticam. Zira kalbim cok hizli atmaya başladi. Ban yicem .

Ne planmış arkadaş..

Şöyle bi plan yapanımız yok ancak evde kös kös otururuz

Evet çocuk uzak dursun anneside
Çocuk sahipsiz, Allaha emanet. Büyüğünce neden böyle oldu denir.
Siz o çocuktan sorumlu değilsiniz, evet amca baba yarısıdır zırvalık olarak kaldı günümüzde. Ama yanlışlıkla bile olsa verdiğiniz 1 bardak suyun dahi lafını etmemek gibi değerleriniz olmalı. Kendi yeğeniniz olsa bu kötü tutumunuzu sergilemeyeceğinize bahse girerim. Çünkü elti çocuğu nihayetinde

Ne kadar iyilik yaparsan yap elti nankör olduğundan haklısın fazlasını asla yapmayacaksın

Ayrıca çocuk sevindirmek ne kadar sevap bu da insanların gözünde yok.
Noluyor insanlara anlamıs degılım. Eskıden coluk cocuk amcalarımızda dayımızda hala teyzemızde kalırdık kımsede surat asmayı bırak sevınırlerdi. Simdi ınsanlar tek cocuga bile tahammul edemiyor

Yok çocuk değil de siz karı koca narsistsiniz gülüm.
Sizin belirtiler çoktan çıkmış hemi de

Noluyor insanlara anlamıs degılım. Eskıden coluk cocuk amcalarımızda dayımızda hala teyzemızde kalırdık kımsede surat asmayı bırak sevınırlerdi. Simdi ınsanlar tek cocuga bile tahammul edemiyor

Biz kücükken teyzelerim gelirdi bize evde bazen 10 cocuk birden olurdu.annem yere bir döşek sererdi enlemesine dolma gibi dizilirdik. Sabaha kadar kikirderdik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…