- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi mavi2sever
-
Konu sahibinin tanıdığı olabilir:)Kusura bakmayın da şu ifadenin hiçbir haklı gerekçesi yok. Eleştiri bu değil. Ortaya çıkaran başka türlü konuşamaz umarım. Bu nedir yahu?
Olabilir :)Konu sahibinin tanıdığı olabilir:)
:))Olabilir :)
Bitmedi gitti şu iş. Eleştirinin hatta yermenin de zekicesini istiyor insan. Başlatana lanet edeceğim yemeklerden sonra tok karnıma.
ben söyledım sen anlavicdan nerede bu nerede hey allahım
Kusura bakmayın da şu ifadenin hiçbir haklı gerekçesi yok. Eleştiri bu değil. Ortaya çıkaran başka türlü konuşamaz umarım. Bu nedir yahu?
yok ben kaynanasıyım ey AllahımKonu sahibinin tanıdığı olabilir:)
Neyi anlamam gerekiyor kain değilim:)ben söyledım sen anla
zeki olmayınca anlaşılmıyor demekki =)Olabilir :)
Bitmedi gitti şu iş. Eleştirinin hatta yermenin de zekicesini istiyor insan. Başlatana lanet edeceğim yemeklerden sonra tok karnıma.
Neyi anlamam gerekiyor kain değilim:)
kahin =)
Yok artık, cidden mi? Bu kadar mı? Gerçekten mi?zeki olmayınca anlaşılmıyor demekki =)
tamam tamam coolsun hı hı =)Yok artık, cidden mi? Bu kadar mı? Gerçekten mi?
:)))
:))) Yeminle şu beynamaz halime şükür sebebisiniz.tamam tamam coolsun hı hı =)
:))) Yeminle şu beynamaz halime şükür sebebisiniz.
Öğleden sonramı neşelendirdiniz, teşekkür ederim. Size daha keyiflisini yürekten dilerim. İyi günler. :)[/QUOTE
beynamaz halıne şifa olduysam poıntlı keyıfde benden
Nişanlınız dolduruşa gelmemiş cevabını vermiş zaten. Bu kadar takılmak ve belli ki psikolojik sorunları olan görümceyi bu kadar dikkate almak bence gereksizben annesi için kendimi parçalarken kendisinin beni kötülemesi nişanlımı doldurmaya çalışmasına sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?