görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

Yengemi hatırladım yazdıklarınızı okuyunca sürekli herkese koşturur yardımcı olur ama bir yandan da kendini över sürekli aynı şeyleri tekrar tekrar söyler o yüzden babamın cenazesinde çok üzgün olmama rağmen elini birşeye sürmesine izin vermemiştim tek bir lafıyla köprüleri yakardım çünkü annemin bir lafı vardır çok severim iyilik yap denize at o gelir bulur seni diye ama siz maşallah destan yazıyorsunuz ben de bir kaç arkadaş gibi samimi bulmadım üzgünüm

Konu sahibi uçmuş ama yine de yazıyım.. Ben de üstüne vazife olmayan işlere çok karışanlardan hiç hazetmem.. Oğlu kızı dururken kendini göstermek-sevdirmek- için yapılan şovlar olarak görüyorum yaptıklarınızı.

Hiç vicdanlı falan da değil kimse kusura bakmasın. Amaç gayet de şov, eş ("müstakbel eş") tarafına yalakalıktan başka bir şey değil. Sizin gibi kadınların Allah rızası uğruna bir şey yaptığına inanmıyorum. Tek derdiniz kocişlerinizin hayatında "tek kadın" olabilmek. Ne kardeş görüyor gözünüz ne anne. Bu kadar vicdanlı olsaydınız oturup görümcemi öldürsem mi diye başlık açmazdınız bir kere, mecaz falan değil bu yani bildiğin kin, nefret. Bu fesatlığınız dilerim elinizde patlar.

ben annesi için kendimi parçalarken kendisinin beni kötülemesi nişanlımı doldurmaya çalışmasına sinir oldum
Nişanlınız dolduruşa gelmemiş cevabını vermiş zaten. Bu kadar takılmak ve belli ki psikolojik sorunları olan görümceyi bu kadar dikkate almak bence gereksiz

Valla ilk bir konu açmıştı geçen gün kendisi kaynanam öldü kayınpederimi bırakmayacağım o kalmak istemiyor ama yanımıza taşınacak gel baba dedim falan diye halbuki kendisi daha nişanlıymış nereye nasıl çağırıyor anlamadım daha evlenmeden o adama nişanlısı nasıl bakacak.

Burada da yine yok ben kaynanama şöyle baktım yok yemekler yaptım yok hastane zamanı yanıma çağırdım falan filan ee daha nişanlısın bu kadar kendini öne atmanın ne önemi var artık abartıldığını düşünüyorum yazılanların yani siz meleksiniz maşallah herşeyi yaptınız da herkes şeytan.

Hangi kız cenaze günü milletin içinde oynar kahkaha atar evli olsanız neyse size ne düşer mevlid okutmak bir de kendi öz kızını misafir gibi çağırmak hem de kızına bile sormadan ve ayrıca daha evin içine bile girmeden görümceyi öldüreceğim nedir herkes kendindne sorumlu yani çok mu üstünüze vazife arıyorsunuz nedir anlamadım iyilik perisi gibi davranıyorsunuz ama alakası yok bence işgüzarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…