• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

bana göre, konu sahibinin hatası o görümceyi bu mevlüde getirtme çabasıdır bence.

Hah iste bak
Can alici nokta bu
Amac , samimi duygularla mevlut okutmak degil ortaligi karistirmak..

Sen ananin evinde cagir arkadaslarini okut ne okutursan de mi?
Kendi capinda varsa bir gorevin yap.;)

Hah iste bak
Can alici nokta bu
Amac , samimi duygularla mevlut okutmak degil ortaligi karistirmak..

Sen ananin evinde cagir arkadaslarini okut ne okutursan de mi?

Aynen. Madem arkadaşların gelecek annenin evinde okuyun beraber. Gorumcede isterse kendisi yapsın isterse yapmasın . Ortalığı karıştiriyorsun biraz.

hatta 7-40-52-65-785 diye de bir şey yok, ama gel gör ki adet olarak geçiyor artık.. dini de adet haline getirdik şükür..
Kesinlikle.
Ben bir kere bu minvalde yorum yaptiydim diye banlandiydim. Herhalde ifade etmek istediklerimi duzgun kelimelerle secememis olmaliyim o an ;)

Yaptığınız iyilikleri Allah rızası için yapıyorsanız dile getirmeyin, ha dile getiriyorsanız zaten Allah rızası için yapmış olmuyorsunuz.
Nişanlınız yanınızda, kp niz yanınızda, görümcenizin ne dediği umrunuzda olmamalı.
Ve ek olarak mevlid işini görümcenize sormalıydınız önce, el gibi davet etmemeliydiniz. Ne kadar dengesiz olursa olsun onun annesi.

Kesinlikle.
Ben bir kere bu minvalde yorum yaptiydim diye banlandiydim. Herhalde ifade etmek istediklerimi duzgun kelimelerle secememis olmaliyim o an :KK66:

soft bir şekilde yazacaksın, ucundan azıcık değinip hemen çıkacaksın olaydan :27: şaka maka olay bu aslında, gerçekten babası kızının kpeder adayını tıraş ettiğini öğrense ne derdi acaba?

Hayırsız evlat olabilir görümceniz bu onunla Allah arasında,ben sizide pek masum bulmadım,madem iyilikler yapıyorsunuz,sevap kazanmaya çalışıyorsunuz,siz bu şekilde davranmaya devam edin o zaman.Birilerini öldürecek kadar kafasına kakmayın üzgünüm.

hayır aynı evde yaşamıyor
ünv okuyorum ikinci üniversitem olduğu için devam sorunum yok evdekiler okuldayım biliyorlar ama ben gidip yemek yapıyorum temizlik çamaşır vs.. nişanlımında yardımıyla tabi ama ailem okulda biliyor. nişanlım tek yapamaz o kadar şeyi yardımcı oluyor bana. zaten derslerimde bana göre kolay dersler lisans tamamlama yaptığım için

ben sağlık çalışanıyım randevu falan hastane işlerini daha rahat yapabiliyorum. kayınvalidem hastayken görümcem kendi arardı beni anneme bi bakarmısın diye. ilgilenirmisin diye. kendisi zahmet edip gelmezdi. gösteriş falan yapmıyorum durumu anlatıyorum. sonuçta beni tanımıyorsunuz. yaşadıklarımı bilmiyorsunuz. Tabiki karşılıksız yaptım ne bekleyebilirimki. benim maddi durumum zaten iyi. görümcemin benimle nişanlımın arasını bozmaya kalkması zoruma gitti. şimdi siz bir yasin okusanız örnek veriyorum kayınvalidemin ruhuna da gönderseniz ben bundan rahatsız olmam aksine Allah razı olsun derim
Sağlık çalışanısınız
Ailenizden ayrı ikinci üniversitenizi okuyorsunuz (lisans tamamlama)
Her gün nişanlınıza yemek yapıyorsunuz temizlik vs sizde kayınvalide kayınpeder sizde(ydi)
Yeminle ben doktora yapıyordum bir çocuk doğurdum bırakacak hale geldim. Temizlik desen yemek desen zar zor yetişiyor o da yetişirse...
Bu olayın sırrı ne?
Klonlandınız mı?
Başkasına bu kadar yardım ediyorsanız ailenizi el üstünde tutmanız lazım. Onlara nasıl vakit ayırıyorsunuz? Her gün müstakbel kayınpeder ile ilgilenen aileye her haftasonu gitmeli. Hem de eli kolu dolu dolu.
Siz nerde kalıyorsunuz?

Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz, dini içerikli yorumlar yapmayınız.

Konu sahibesi başınız sağolsun, babam vefat ettiğinde uzunca süre kendime gelemediğimden siteye girememiştim, siz dirayetliymişsiniz, anneniz kadar sevip benimsediğiniz kayınvalidenizin vefatı sonrası çabuk toparlanmışsınız.

neler yazmışssınız derdını dıle getrmiş bayan napmış ıyılık anlatılmazmış .karışmış içlerine nolmuş.yabancının bırı yıne aynı şekılde boyle yardım yapsa vay vıjdanlı olurdu.nişanlı olunca oçlorono çok gormoşşson canom.

Bugün 2. ye aynı yorumu yapacağım, evde tabağını kaldırdığına şüpheli olduğum insanlar böyle nasıl değişebiliyor nasıl bu kadar işi yüklenip gocunmuyor, bide traş olayı varmış resmen şoka girdim oğlu ne yapıyor madem bir berber bulma zahmetine girmediniz niye siz de oğlu değil
Vay kız annelerinin babalarının haline..
El üstünde tutulsun diye büyüttükleri kızları elin adamını traş ediyor, gurur duyuyor

Kesinlikle.
Ben bir kere bu minvalde yorum yaptiydim diye banlandiydim. Herhalde ifade etmek istediklerimi duzgun kelimelerle secememis olmaliyim o an :KK66:

he bende banlandıydım.
hatta okuduğunu anlamayanlar bayramlarıda kaldıralım falan yazmışlardı..
komik komik savunmalar gelmişti..
neyse şimdi konu sahibesi nişanlı değilmiymiş?

he bende banlandıydım.
hatta okuduğunu anlamayanlar bayramlarıda kaldıralım falan yazmışlardı..
komik komik savunmalar gelmişti..
neyse şimdi konu sahibesi nişanlı değilmiymiş?
Sigara odasina gel anlaticam :)
Valla ben anlamak maksatli cok soru sordum ama cevap gelmedi bilemiyorum. Herhalde beni gozardi eden nadir uyelerden biri arkadasimiz

Nisanliyken gidip banyo yaptırmanız ic işlerine bu kadar girmeniz normal değil. Hem madem insanlık namına yapıyorsunuz gorumceden sizene. İster gelir ister gelmez.
Yarın bir gün sen el kızı olursun gorumcen kardeş olur. Bu böyledir her zaman. Hiç nisanlinla ilişkisine karışma, yapmak istersen yap istemezsen yapma sonra ben bu kadar fedakarlık yaptım karşılığı bu muydu dersin.
Kaynana iki haftalık evliyken hastanede yattı ne kızı ne gelini geldi banyosunu bile yaptırdım yeni gelinken, sonuç kaynana yaptığımı görmedi de gene kendi kızından taraf oldu.
Kocanın ailesine iyilik yapilmaz adın gelin olur gene de

neler yazmışssınız derdını dıle getrmiş bayan napmış ıyılık anlatılmazmış .karışmış içlerine nolmuş.yabancının bırı yıne aynı şekılde boyle yardım yapsa vay vıjdanlı olurdu.nişanlı olunca oçlorono çok gormoşşson canom.
vicdan nerede bu nerede hey allahım

Back