görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

Aaa bende yorum yapmıştım
Dedim ne iyi be ne mükemmel insanlar var deyip cibilliyetimden kendimden utanmıştım :olamaz:
Ben de konu çok duygusal gelmedi diye kendimden utanmıştım :/
Herkes dilinde 3 duayla konu sahibini uğurluyordu.
İğrenç biri olduğumu düşünecektim neredeyse :deli:

Demek ki psikolojisi bozuk görümcenin .
Ruh sağlığı yerinde olmayan kişileri de takmaya değmez

Gitmeyen misafir konusundaki bu yorumundan da anlasildigi gibi fake hesap Eki Görüntüle 2132960
Nişanlı kızın evinde 1 hafta mı kalıyormuş ???
Görumce nin 11 tane daire var ama nedense gelin adayı kp adayını traş ediyor ve bi bakıcı tutmuyorlar yazık konu sahibini hizmetçi olarak görmüşler vay uyanık görümce vay :işsiz:

Ben de konu çok duygusal gelmedi diye kendimden utanmıştım :/
Herkes dilinde 3 duayla konu sahibini uğurluyordu.
İğrenç biri olduğumu düşünecektim neredeyse :deli:
Ayni duygulari paylasmisiz:KK53:
Ilk konu asiri abartili gelmisti ama yazmak istemedim.. benbenbenbenbenbenbenben

sonra burda ki konuyu okudugum zaman:KK51:

Ben baştan anlamıştım bir terslik olduğunuda sakalımızda yok
Bide tepki aldık diğer üyelerden iyi mi:)
Ilk eleştirenlerden biri bendim galiba sürekli kendini anlattığı için. Birkaç kere silerek,bayağı tereddut ederek yazmıştım. Boşuna cebelleşmişim kendimle.. valla ne kadar kendini övse de gene de hayır işlemiş diye dua da etmiştim yalan yok..

Fake mi çıktı? Ya bence bu fake değil de çevre tarafından algılanmak istediği gelin modelini yaşıyor hayalinde ahaha klasik "kocişim de kocişim kocişimsiz ben bir hiçim"gillerden. Yazık, aile hayatı ne kadar kötüyse artık.

Fake mi çıktı? Ya bence bu fake değil de çevre tarafından algılanmak istediği gelin modelini yaşıyor hayalinde ahaha klasik "kocişim de kocişim kocişimsiz ben bir hiçim"gillerden. Yazık, aile hayatı ne kadar kötüyse artık.
Ben de fake olduğunu düşünmüyorum.
Dünkü takdir hoşuna gitmiş olmalı. Üstüne de kk görümce lanetleme timini göreve çağırıp kendini daha fazla parlatmak istedi.

Fakat ben konu sahibinin "evliyim" yazdığı bir mesaj görmedim hiç.
Nişanlısıyla yaşadığını söylüyor zaten.

Yaaa ben var ya ben insan sarrafı olmuşum :halay:
Dünkü konuyu okudum yok artık bana anlattıklarınız çok abartı geldi ya da anlatım tarzınız diye inanmadığımı yazacaktım bir de yorumlara bakıyım dedim maşallah kendi düşüncemden dolayı kendime kızdım dedim ben bunu yazarsam oooo taş üstünde taş koymazlar. Yani cevapları da çok şovdu kimseye vermem kayınpederimi. 80 yaşındaki adam o kadar ince düşüncelerdeki, yok kulak misafiri olmuş falan hiç inanmamıştım. Üstüne bu konu. Ben ben ben ben dedim ya manyak yada fake

Fakat ben konu sahibinin "evliyim" yazdığı bir mesaj görmedim hiç.
Nişanlısıyla yaşadığını söylüyor zaten.

Konularında yazmamış da bir arkadaş alıntı yaptı başka bir konuya yorumunda evliymiş gibi.görümcem bize geliyor kalmaya hiçbirşey yapmıyor ben ona pastalar falan yapıyorum onu bunu yapıyorum biz gidince o önümüze birşey koymuyor bende o gelince makarna pilav yapıyorum sadece çok kalamıyor gidiyor demiş daha nişanlıyken görümce neden gelip günlerce kalsın eşim demiş zaten orada zaten dedikleri mantıksız konu değil diğer konulara yazdığu mesajlara bakınca anlaşılıyor

X