- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- Konu Sahibi mavi2sever
Aynen:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır yani başlık ve içeriği okuduğumdan,onlarca sayfada kime n' cevap verdi bilemediğimizden yorum yazdık..Boş işler müdürüymüş kendisi bilemedik.
Her konuda baska bir kimlige burunmus :)Ben baştan anlamıştım bir terslik olduğunuda sakalımızda yok
Bide tepki aldık diğer üyelerden iyi mi:)
Bu kimliklerden hangisi acabaHer konuda baska bir kimlige burunmus :)
Fedakar ama kiymeti bilinmeyen nisanli kiz :) ahahahahBu kimliklerden hangisi acaba
Ben de konu çok duygusal gelmedi diye kendimden utanmıştım :/Aaa bende yorum yapmıştım
Dedim ne iyi be ne mükemmel insanlar var deyip cibilliyetimden kendimden utanmıştım
Nişanlı kızın evinde 1 hafta mı kalıyormuş ???Gitmeyen misafir konusundaki bu yorumundan da anlasildigi gibi fake hesap Eki Görüntüle 2132960
Ayni duygulari paylasmisizBen de konu çok duygusal gelmedi diye kendimden utanmıştım :/
Herkes dilinde 3 duayla konu sahibini uğurluyordu.
İğrenç biri olduğumu düşünecektim neredeyse
Demekki doğru yoldaymışız bizde tuhaflık yokmuşBen de konu çok duygusal gelmedi diye kendimden utanmıştım :/
Herkes dilinde 3 duayla konu sahibini uğurluyordu.
İğrenç biri olduğumu düşünecektim neredeyse
Ilk eleştirenlerden biri bendim galiba sürekli kendini anlattığı için. Birkaç kere silerek,bayağı tereddut ederek yazmıştım. Boşuna cebelleşmişim kendimle.. valla ne kadar kendini övse de gene de hayır işlemiş diye dua da etmiştim yalan yok..Ben baştan anlamıştım bir terslik olduğunuda sakalımızda yok
Bide tepki aldık diğer üyelerden iyi mi:)
Ev kizlarinin sonuncusu,gelinlerin efendisi gibi uye
Allah bagislasin nurtopu gibi masallah
Yok onu bilmiyorum daee nolmuş nolmuş fake miymiş
Ben de fake olduğunu düşünmüyorum.Fake mi çıktı? Ya bence bu fake değil de çevre tarafından algılanmak istediği gelin modelini yaşıyor hayalinde ahaha klasik "kocişim de kocişim kocişimsiz ben bir hiçim"gillerden. Yazık, aile hayatı ne kadar kötüyse artık.
Burda nisanliyim diyo daha onceki baskalarinin konularina evliyim yazmjsBen de fake olduğunu düşünmüyorum.
Dünkü takdir hoşuna gitmiş olmalı. Üstüne de kk görümce lanetleme timini göreve çağırıp kendini daha fazla parlatmak istedi.
Öyle yazdıysa iş değişiyor elbette.Burda nisanliyim diyo daha onceki baskalarinin konularina evliyim yazmjs
Fakat ben konu sahibinin "evliyim" yazdığı bir mesaj görmedim hiç.
Nişanlısıyla yaşadığını söylüyor zaten.