görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

mesai saati dolsun diye beklerken ben de sherlokculuk yapayım dedim biraz. bir önceki konuda kv ve kp nişanlıdan uzakta başka evdelerdi. kv hastalanınca nişanlının evine kalmaya geldiler. kp ile nişanlı konuştuktan sonra nişanlısı babasına "baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım her gün de gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz" diyor. sonra bir yorum yapan arkadaş ben olsam da alt kata alırım diyince konu sahibesi ne dese beğeniriz?
"o zaten gitmek istiyor ben tutuyorum zorla alt katta içim rahat etmez"
adam kiracı olan alt kata mı gitmek istiyor yani ben mi yanlış anlıyorum :olamaz:

Anaaa bu geçen gün herkesin bol bol dua edip,duygusal şeyler yazdığı kişiymiş.
Ben hiç duygusala bağlamadan gerçekte olabilecekleri yazmıştım örnekleriyle.
Numara yapmak zorunda kalacaktım az daha :KK70:

Anaaa bu geçen gün herkesin bol bol dua edip,duygusal şeyler yazdığı kişiymiş.
Ben hiç duygusala bağlamadan gerçekte olabilecekleri yazmıştım örnekleriyle.
Numara yapmak zorunda kalacaktım az daha :KK70:
Aaa bende yorum yapmıştım
Dedim ne iyi be ne mükemmel insanlar var deyip cibilliyetimden kendimden utanmıştım :olamaz:

Burda herkes seni takdir etti, belki bana kizanlar olacak ama once ki konunda dahil asiri abartili bir anlatim.
Konu sirf övülmek icin acilmis gibi...
Hayal ürünü gibi gelin masallah.

Gitmeyen misafir konusundaki bu yorumundan da anlasildigi gibi fake hesap
IMG_20180404_192428.jpg

Konu ve kişi gerçek mi değil mi bilmem ama çok garip bir hikaye. Sanırsın ki sen olmasan o kadıncağız pislik içinde ölümü bekleyecekti, hastane, dr yüzü göremeyecekti, kimse dua etmeyecekti arkasından, kayınpeder pis ve traşsız gezecekti, ve dahası bu aile bir dağilmış, herkesin birbirine küs kaldığı bir aileydi. Sen olmasan bu aile bir hiç'ti. Vay be, sen neymişsin be... Biraz durman gerektiği yeri bil. Herkesin derdini kendine iş edinmişsin. Kendi annen baban, kardeşin yok mu, biraz da onlarla uğraş. Nişanlının sülalesindeki herkese annelik taslaman gerekmiyor. Belki görümce sana bu yüzden gıcıktır. İnsanlara fırsat vermeden her şeyin içinin orta yerine atlamışsın. Sonra da "vay ben yaptım, vay ben barıştırdım, ben mevlüt yaptırdım..."
Biraz geri dur milletin ailesinden Allah aşkına.

Müebbet yersin herhalde :/ yani adalet doğru işlerse müebbet yemen lazım.. Ama emin değilim, belki de 10 yıl yatar çıkarsın. Soruya gelince, adam yerine konar mısın, konmazsın. Her şey hırstan ve iyilikten olduğu için. Sen çok iyisin yanlış anlama. Allah herkese senin gibi gelin versin. Ama öldürme düşünceli gelin fobisi olan kaynanalar olabilir, görmesinler bu başlığı. Hem sen aleti edavatı hazırladın mı da konuşuyorsun? Her şeyi biz mi söyleyelim :/

Gitmeyen misafir konusundaki bu yorumundan da anlasildigi gibi fake hesap Eki Görüntüle 2132960

Tam trollmül ya deli mi.ne? bende inanıp diğer kayınpeder konusunda tebrik etmiştim sizin alıntı yaptığınız yorumda da sanki evliymiş de evlerine gelip kalıyormuş.gibi yazmış yaa ama konularında nişanlı bir de nasıl görümcenin 11 dairesi var yuhh gelince makarna yapıyormuş gitsin diye ya zevk mi.alıyorlar yalan konular açmakta işsiz güçsüz ergen kesin

Tam trollmül ya deli mi.ne? bende inanıp diğer kayınpeder konusunda tebrik etmiştim sizin alıntı yaptığınız yorumda da sanki evliymiş de evlerine gelip kalıyormuş.gibi yazmış yaa ama konularında nişanlı bir de nasıl görümcenin 11 dairesi var yuhh gelince makarna yapıyormuş gitsin diye ya zevk mi.alıyorlar yalan konular açmakta işsiz güçsüz ergen kesin
Aynen issizlikten ne yapacağını sasirmis

Hayır yani başlık ve içeriği okuduğumdan,onlarca sayfada kime n' cevap verdi bilemediğimizden yorum yazdık..Boş işler müdürüymüş kendisi bilemedik.

X